تجاریسازی طرحهای پژوهشی هدف دانشکده پرستاری باشد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کرج، حسین کلانتری خلیلآباد در دیدار با اعضای هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با اشاره به توقع دانشجویان از مسئولان این دانشکده اظهار کرد: با توجه به شرایط بیماری کرونا در کشور، دانشکده پرستاری و مامایی باید برنامهریزی دقیقی درباره برگزاری کلاسهای حضوری و بالینی داشته باشد تا شرایط کنونی نتواند در طول ترم به کلاسهای حضوری این دانشکده لطمهای وارد کند.
بیشتر بخوانید:
توانمندسازی شغلی دانشجویان در جامعه فرهنگسازی شود
وی اضافه کرد: موضوع ایجاد رشتههای جدید بهخصوص میانرشتهای در استان البرز بسیار مهم است و باید در این زمینه کارهای اساسی صورت بگیرد و دانشکده پرستاری و مامایی با همکاری سایر دانشکدهها (علومپایه، روانشناسی و دامپزشکی) در این زمینه نقش انکارناپذیری دارند، بنابراین با ایجاد رشتههای میانرشتهای و حتی تأسیس دانشکده داروسازی و سایر رشتهها میتوان گامهای مؤثری در پیشرفت دانشگاه برداشت.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز افزود: این استان قطب علم و فناوری در زمینههای پزشکی، سرمسازی، صنایع کشاورزی و صنایع غذایی ـ تبدیلی کشور است که باید فعالیتهای دانشگاه را در این زمینهها متمرکز کرد.
کلانتری تأکید کرد: با توجه به وجود مرکز مهارت علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز طرحهای پژوهشی انجام شده در دانشکده پرستاری و مامایی باید تجاریسازی و در حوزههای فناوری و نوآوری از این طرحها استفاده بهینه شود.
وی بیان کرد: موضوع سلولهای بنیادی، نازایی و داروهای گیاهی، جدید و موضوعهای روز جامعه است که دانشکده پرستاری و مامایی میتواند با فعالیت در این زمینهها و برقراری ارتباط با پژوهشکده رویان، بستر مناسب برای اشتغالزایی را مهیا کند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۱۷/
انتهای پیام/