نور تمدنسازی و تحقق اسلام ناب محمدی در جهان پرتوانداز شود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بوشهر، سروش حیدری سنگستانی در نشست معرفتی «تداوم اهداف انقلاب اسلامی با شبکهسازی مهدوی و تحقق تمدن اسلامی» که بهصورت مجازی و به همت دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد استان بوشهر و با همکاری بسیج اساتید و کارمندی واحد بوشهر برگزار شد، با گرامیداشت جشنهای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران با بیان اینکه این ایام یادآور شکوه و عظمت رویداد بزرگ و بینظیری در تاریخ جهان است، اظهار کرد: در بهمن ۵۷ مردم ایران اسلامی بینظیرترین و ماندگارترین استقبال مردمی تاریخ جهان را رقم زدند.(بیشتر بخوانید)
وی با بیان اینکه از همان سال با تشکیل جمهوری اسلامی و تحقق حکومتی برمبنای تعالیم الهی و دینی، نور امید و امکان ظلمستیزی برای مسلمانان و تمام آزادیخواهان جهان پدیدار شد، تأکید کرد: امروز نیز که در گام دوم انقلاب به سر میبریم، باید نور تمدنسازی و تحقق اسلام ناب محمدی در جهان پرتوانداز شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه آنچه که باید پرسید، این است که معیار ما برای دشمن خواندن چیست؟ راه و مقصد انقلاب کجاست؟ متذکر شد: استکبار، معیار ما برای معرفی و شناخت دشمنان است. همه ما عبد و بنده خدای متعال بر زمین هستیم و هیچ نژادی در مقایسه با دیگری برتری ندارد. در حقیقت ما فرد یا سیستمهایی را بهعنوان دشمن یاد میکنیم که بهدنبال القای شرک، خدای دوم و اعلام برتری خود به دیگر مردم هستند. دشمن ما مشرکان و زورگویان هستند.
رئیس دانشگاه آزاد استان بوشهر با یادآوری اینکه شکلگیری انقلاب اسلامی در ۴۳ سال پیش و در زمانی که ظلم و ستم کشور را فراگرفته و کفر و شرک رژیم شاهنشاهی آشکار شده بود، انجام شد، یادآور شد: انقلاب اسلامی ایران که منجر به تحولات عظیمی در کشور، منطقه و جهان شد در برههای از تاریخ شکل گرفت که اسلام در معرض خطر شدید قرار داشت.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد استان بوشهر با اشاره به قیام امام حسین(ع) و وقوع سیل در زمان حضرت نوح(ع) و شباهت آن به برهه زمانی وقوع انقلاب اسلامی ایران اضافه کرد: امام حسین(ع) در یک بازه ۱۰ ساله در زمان معاویه، امام مسلمین بود؛ اما چه اتفاقی افتاد که آن حضرت در زمان یزید قیام کرد؛ جای بررسی دارد.
حیدری سنگستانی ادامه داد: حضرت نوح نیز سالها برای اصلاح قوم خود تلاش کرد؛ اما زمانی که سیستم کفر به سمت پایداری میرفت، از خداوند خواست که عذاب الهی فرستاده شود وگرنه هیچ فرزندی به دنیا نخواهد آمد مگر کافر یا فاسق. در ایران نیز قبل از انقلاب، رضاشاه، با ظاهرسازی، آشکارا بهدنبال مقابله با اسلام نبود؛ اما زمانی که کفر به سیستم تبدیل شد و خواهان تسلط بر دنیا و نابودی شریعت الهی و اعتقادات اخروی شد، وقایع تاریخی مشابه انقلاب به وقوع پیوست.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یادآوری کرد: ایران اسلامی از زمان انقلاب با رژیم صهیونیست اسرائیل و آپارتاید آفریقای جنوبی ارتباط خود را قطع کرد؛ اما پس از نابودی آپارتاید، روابط خود را با آفریقا از سر گرفت؛ چراکه سیستم استکباری از بین رفت.
وی با تأکید بر اینکه پس از رحلت پیامبر(ص)، قیام عاشورا، شهادت سیدالشهدا و یاران باوفایش و دفاع تاریخی حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) اجازه انحراف در دین اسلام را نداد، خاطرنشان کرد: باید پرسید که استکبار فرد است یا سیستم؟ چه اهدافی دارد؟ در صورت توسعه و تثبیت استکبار چه بلایی بر مردم و جهان نازل خواهد شد.
در سیستم کفر جهانی، سندهایی ننگین مانند ۲۰۳۰ به رسمیت شناخته میشود
رئیس دانشگاه آزاد استان بوشهر افزود: در سیستم کفر جهانی، سندهایی ننگین مانند ۲۰۳۰ به رسمیت شناخته میشود و هرکس به مقابله با آن بپردازد، تحریم و تهدید خواهد شد. بدون شک اگر انقلاب تاریخی اسلامی ایران نبود، این سند و لوایح مانند آن بهطور کامل اجرایی میشد.
این مقام مسئول با بیان اینکه در کشورهای دیگر هم انقلاب رخ داد؛ اما پس از مدتی نام انقلاب برچیده شد؛ ولی ملت ایران هنوز هم تحول ۴۳ سال پیش در کشور به رهبری حضرت امام خمینی(ره) را انقلاب مینامند و به رهبر نظام جمهوری اسلامی، رهبر انقلاب میگوید، ادامه داد: انقلاب اسلامی فرآیندی است که انشاءالله به انقلاب جهانی حضرت ولی عصر(عج) ختم میشود.
حیدری سنگستانی یادآوری کرد: شیطان رجیم پس از ۶ هزار سال عبادت به دلیل کفر ورزیدن از حیطه ولایت خارج شد و امروز نیز برای در امانماندن از انحرافات و بلایا باید با یقین کامل از ولایت فقیه پیروی کرد.
وی با تأکید بر اینکه ایران اسلامی «به ما میتوانیم» دست یافته است، تشریح کرد: نگاه مؤمن به مسائل نباید نگاه آزمایشگاهی باشد، نگاه آزمایشگاهی یعنی بیتوجهی به امدادهای الهی و معجزات خداوندی و موعود آخرالزمان. این نگاه مانع فرآیند شبکهسازی تمدن اسلامی و فرآیند مهدویت خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد استان بوشهر اذعان کرد: باید در راستای مهدویت مهندسی فرهنگی انجام داد، توانمندیها را رشد داد و برای نیل به اهداف عالی انقلاب در حوزه رفع نیازمندیهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و دیگر موارد با درک واقعیت امروز و پیوست رسانهای مناسب کار شبکهای گسترده انجام داد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/
انتهای پیام/