دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 بهمن 1400 - 10:47
جشنواره مهدویت(۱۴)/ حجت‌الاسلام خیری:

تمدن تشکل هماهنگ انسان‌ها در حیات معقول است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم گفت: تمدن تشکل هماهنگ انسان‌ها در حیات معقول با روابط عاقلانه و اشتراک جامعه در راستای پیشبرد اهداف مادی و معنوی در همه ابعاد است.
کد خبر : 641243
حجت‌الاسلام حسن خیری



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شیراز، حجت‌الاسلام حسن خیری در بیست و یکمین نشست مهدویت در سال ۱۴۰۰ که به همت دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد فارس با موضوع «زمینه‌های تمدنی ظهور امام زمان(عج)» برگزار شد، اظهار کرد: تمدن تشکل هماهنگ انسان‌ها در حیات معقول با روابط عاقلانه و اشتراک جامعه در راستای پیشبرد اهداف مادی و معنوی در همه ابعاد است و در تمدن اسلامی دو پرچم ضامن بقای این تمدن بوده و تحت لوای این دو پرچم یعنی پرچم سبز مهدویت و پرچم سرخ عاشورایی به حکومت امام زمان(عج) می‌رسیم.




بیشتر بخوانید:


ولایت فقیه ادامه امامت و شاخصه تمدن‌سازی است




وی افزود: مهدویت یعنی اعتقاد به شکوفایی و بلوغ و برپایی قسط و عدل و گسترش سبک زندگی حقیقی انسان. عواملی که موجب نزدیک‌شدن به تمدن مهدوی می‌شود، عبارتند از آگاهی، تعاون؛ عدالت و محبت، رهبری دینی و سعادت دنیوی و اخروی. اساسی‌ترین عنصر تمدنی عنصر امامت است؛ زیرا از لحاظ روحی سه باور در تمدن مشهود بوده یکی اینکه دین خیال نیست و دیگری اینکه پیامبران واسطه فیض هستند. بعد از پیامبر نیاز به برنامه‌ریزی بود و بر این اساس بحث ولایت‌فقیه مطرح می‌شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم متذکر شد: انسان دارای فطرتی است که استعداد انسان شدن، دارد و فقط باید در مسیری حرکت کند که دین و برای او تعریف می‌کند و در واقع رهبری همان باغبانی بوده که به آن نیاز داریم و آن باغبان انسان را پرورش می‌دهد. تمدن‌سازی نیاز به همبستگی دارد؛ بنابراین در هویت اسلامی تمدن به معنای خدمت به دیگران و خود را ندیدن، خدمت به خلق و خیر رساندن به دیگران بوده؛ زیرا در تمدن‌سازی همبستگی خیلی مهم است.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۱۰۳/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب