دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محمدی در شهرکرد:

گروه‌های تخصصی در رویداد گام دوم دانشگاه تشکیل می‌شود

مدیرکل پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد که بر اساس مشکلات مطرح شده از سوی صنعت، گروه‌های تخصصی در رویداد گام دوم دانشگاه تشکیل و راه حل‌ها ارائه می‌شوند.
کد خبر : 640798
تفاهم‌نامه همکاری ایجاد سراهای نوآوری



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شهرکرد، تفاهم‌نامه ایجاد سراهای نوآوری استانی در راستای طرح‌های پویش، پایش و رویش با حضور عبدالله محمدی مدیرکل پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بین دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری منعقد شد.


مدیرکل پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با تبریک چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب اسلامی است و چند سال بعد از انقلاب فعالیت خود را در سراسر کشور آغاز کرد.(بیشتر بخوانید)


عبدالله محمدی اظهار کرد: چند سال پیش مقام معظم رهبری بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را مطرح کردند و در این بیانیه از دانشگاه‌ها انتظاراتی داشتند و دانشگاه‌ها هم تلاش کردند که خود را پیشرو بدانند و گام دوم انقلاب اسلامی را محقق کنند.


وی تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با ۷ هزار باب آزمایشگاه و کارگاه، یک شبکه عظیم آزمایشگاهی ایجاد کرده و جزء بزرگ‌ترین دانشگاه‌های حضوری جهان است.


مدیرکل پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: تا چندسال گذشته آزمایشگاه‌ها به صورت مستقل عمل می‌کردند؛ اما اکنون کاری که در سطح دانشگاه شروع شده شبکه‌سازی این آزمایشگاه‌هاست یعنی با راه‌اندازی کنسرسیوم‌های تخصصی در زمینه‌های مختلف گیاهان دارویی، سازه و بتن، ساخت و تولید، فناوری نانو و حتی فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی یک شبکه‌ای بین آزمایشگاه‌ها ایجاد شد.


گروه‌های تخصصی در رویداد گام دوم دانشگاه تشکیل می‌شود


محمدی افزود: اگر صنعت استان چهارمحال و بختیاری مشکلی دارد و حتی اگر واحدهای استان نتوانند مشکل را رفع کنند در دانشگاه شبکه‌ای وجود دارد که می‌توانیم از تمام شهرهای کشور کمک بگیریم و مسئله را رفع کنیم.


وی یادآور شد: در بیانیه گام دوم به دانشگاه مسئله‌محور خیلی تأکید شده است، دانشگاهی که مسائل را احصا و در راستای رفع مشکلات تلاش می‌کند.


این مقام مسئول بیان کرد: طرح پویش در سطح دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده و دانشجویان از ابتدای ورود به دانشگاه با نظارت صنعت پرورش و در خود صنعت به صورت بورسیه فعالیت می‌کنند.


مدیرکل پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: انتظار است استان چهارمحال و بختیاری در این زمینه قوی‌تر عمل کند و صنایع را به سمت خود بکشد و از ابتدا آنچه صنعت نیاز دارد را آموزش دهد.


محمدی یادآور شد: یکی دیگر از طرح‌های دانشگاه آزاد اسلامی طرح پایش است که در این طرح تمام موضوعات برای اجرای پایان‌نامه نگارش شده و به کمک صنعت در زمینه‌های مختلف هدایت می‌شود.


وی بیان کرد: در قالب رویداد گام دوم دانشگاه ۱۰۰۰ گروه یا ۱۰۰۰ هسته پژوهشی، ۱۰۰۰ استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور خرداد ۱۴۰۱ در تهران دور هم جمع می‌شوند و توانمندی‌های خود را به نمایش می‌گذارند.


محمدی گفت: بر اساس مشکلات مطرح شده از سوی صنعت، گروه‌های تخصصی در دانشگاه تشکیل می‌شود و راه حل‌ها در رویداد گام دوم دانشگاه ارائه شده و اگر مورد قبول صنعت بود، قرارداد بسته می‌شود.


انتهای پیام/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب