پلاسما جانی دوباره به جنین گندم میدهد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، جنین گندم یا گیاهک گندم یکی از محصولات فرعی در کارخانههای تولیدکننده آرد است که ارزش غذایی بالایی دارد. جنین گندم حاوی انواع ویتامین، چربی و فیبر است اما نگهداری آن، امری بسیار مشکل است چراکه در مدت زمان کوتاهی تغییر طعم داده و فاسد میشود. معمولا از جنین گندم به عنوان خوراک دام و طیور استفاده میشود. حال یکی از شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه کشاورزی با استفاده از فناوری پلاسمای سرد راهی برای افزایش ماندگاری کیفیت جنین گندم پیدا کرده است.
فعالیت آنزیمهای لیپولیتیکی دلیل اصلی مدت کوتاه ماندگاری جنین گندم است. در حال حاضر کشورهای پیشرفته از پلاسمای سرد به طور گستردهای در صنایع غذایی و کشاورزی استفاده میکنند چراکه فناوری پلاسمای سرد تاثیر زیادی در غیرفعالسازی گونههای میکروبی دارد. این فناوری نهتنها بار میکروبی مواد غذایی و داروهای گیاهی را کاهش میدهد بلکه آنزیمهای مضر موجود در آنها را نیز غیرفعال میکند. این شرکت دانشبنیان با بهکارگیری فناوری پلاسما توانسته جنین گندم را از محصولی جانبی به مواد با ارزش غذایی بالا تبدیل کند.
پلاسمای سرد روشی اقتصادی و مقرون به صرفه است که امکان ذخیره بلندمدت جنین گندم را فراهم میکند و در عین حال ارزش غذایی محصول را نیز حفظ میکند. این شرکت از پلاسمای سرد در حوزه اصلاح بذرهای کشاورزی و میکروبزدایی سطوح مواد غذایی نیز استفاده میکند.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/