دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 بهمن 1400 - 13:32
حجت‌الاسلام طاهری به آنا خبر داد؛

آغاز اجرای سند تحول ۵ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در استان گلستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان از آغاز اجرای سند تحول ۵ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در این دانشگاه خبر داد.
کد خبر : 638671
سید علی طاهری



حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در گرگان از آغاز اجرای سند تحول ۵ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان خبر داد و اظهار کرد: این دانشگاه مفتخر است که برای نخستین‌بار و به‌عنوان نخستین واحد دانشگاهی کشور سند تحول پنج ساله دانشگاه را در آموزش‌های طرح «ایران مهارت» اجرا کند.


وی افزود: با توجه به ورود دانشگاه آزاد اسلامی به حوزه‌های مهارتی و نظر به سند تحول پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان مبادرت به عقد تفاهم‌نامه با آموزش و پرورش استان برای اجرای طرح ایران مهارت کرده و دوره‌های کوتاه‌مدت مهارتی برای دانش‌آموزان متوسطه اول در دبیرستان‌ها برگزار می‌کند.




بیشتر بخوانید:


لزوم حرکت دانشگاهیان در راستای سند تحول دانشگاه آزاد اسلامی




رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان هدف کلی از اجرای طرح «ایران مهارت» را ایجاد روحیه کارآفرینی بین دانش‌آموزان، شکوفایی استعدادها، تقویت مهارت‌های فنی دانش‌آموزان به‌منظور آمادگی بیشتر برای ورود به بازار کار دانست و با تأکید بر اینکه فقط آموزش آکادمیک برای اشتغال به کار به‌صورت حرفه‌ای کافی نیست، گفت: جمعیت هدف این طرح، دوره اول متوسطه بوده و با توجه به پودمان‌های کار و فناوری و نیاز دانش‌آموزان، برخی از مهارت‌های کاربردی به‌صورت کوتاه‌مدت به دانش‌آموزان آموزش داده خواهد شد.


طاهری با بیان اینکه حدود ۴۰۰ رشته فنی زیرمجموعه این طرح هستند، ادامه داد: دانش‌آموزان بر اساس نیاز و علاقه‌مندی خود باید یک یا چند مهارت را برگزینند و در طول مدت تحصیل خود در مقطع متوسطه اول در زمان ۲۰ تا ۴۰ ساعت آن مهارت‌ها را بیاموزند. این موضوع در توسعه کارآفرینی و ایجاد انگیزه بسیار مؤثر خواهد بود و دانش‌آموزان را از محفوظات کتاب‌های درسی خارج می‌کند.


وی اضافه کرد: پس از اجرای این طرح در مدارس، علاوه بر اینکه نمره کسب‌شده در کارنامه منظور و در پایان دوره برای دانش‌آموزان گواهی مهارتی نیز صادر می‌شود. در واقع علاوه بر افزایش ظرفیت مهارت‌آموزی، دانش‌آموزان قبل از ورود به دوره متوسطه دوم حداقل ۱۰۰ ساعت دوره مهارتی را آموزش دیده‌اند و به‌عنوان نخستین رزومه کاری معتبر آنان برای ورود به بازار کار محسوب می‌شود. بخشنامه این طرح برای مدارس دولتی بوده؛ اما مدارس غیردولتی نیز در صورت آمادگی می‌توانند ۵۰ درصد از ساعات فوق‌برنامه را به موضوع مهارت‌آموزی اختصاص دهند. در مدارس دولتی اجرایی شدن این طرح در ساعات فوق‌برنامه و پنجشنبه‌ها در نظر گرفته شده است.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب