دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
اندیشه‌ورزی بر مدار نخبگان(۲)/ خلیل‌مقدم در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

طراحی دانشکده موضوعی کارآفرینی توسط هیئت اندیشه‌ورز چهارمحال و بختیاری

۸۰ راهکار کاربردی و خلاق برای جهش بومگردی در پساکرونارئیس هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری از طراحی دانشکده موضوعی کارآفرینی توسط این هیئت خبر داد.
کد خبر : 638087
بیژن خلیل‌مقدم

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ تیر ۱۳۹۸ حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، آیین‌نامه اجرایی هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی تعالی علوم انسانی و هنر را به رؤسای استان‌ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی این دانشگاه ابلاغ کرد.


طبق این آیین‌نامه که به جزئیاتی از جمله ارکان، ضوابط و فرآیند اجرایی وظایف هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی اشاره شده است، راه‌اندازی هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی تعالی علوم انسانی و هنر در صدر وظایف معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه قرار دارد تا با ایجاد شبکه گسترده علمی و بهره‌گیری از اعضای هیئت علمی و افراد برجسته، زمینه ایجاد تعامل و همکاری بیشتر در درون خانواده دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شود.




بیشتر بخوانید:


نقش هیئت‌های اندیشه‌ورز و کرسی‌های ترویجی در تقویت پژوهش و فناوری


از راهکارهای خلاق برای برون‌رفت کسب‌وکارها از رکود کرونایی تا افزایش امید به آینده


پافشاری رویداد کووید-۱۹ بر رهیافت «خلاقیت‌بنیان»




براساس بندهای این آیین‌نامه؛ مأموریت اصلی هیئت‌های اندیشه‌ورز مساعدت و مشاورت در قلمرو سیاست‌گذاری، گفتمان‌سازی، پایش علمی و تشخیص نیازهای استانی و کشوری، شناسایی ظرفیت‌های علمی استان و ارائه پیشنهادهای عملیاتی در راستای تعالی علوم انسانی و هنر به‌منظور تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی به مرجعیت علمی و پیوند علوم انسانی و هنر با نظام و جامعه اسلامی است.


در این آیین‌نامه به وظایف هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی اشاره شده که شامل مواردی ازجمله بازنگری نظام آموزشی و پژوهشی فعلی و تبدیل آن به نظام فعال، پویا و کارآمد از طریق بررسی نقاط قوت و ضعف، شناسایی نیازهای علمی استان و تبیین نظام موضوعات و مسائل بومی، طراحی و ساماندهی محتوایی پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها، مقالات و نشریات علمی با هدف مأموریت‌گرایی براساس نظام موضوعات و مسائل واقعی استان، کشف نخبگان باورمند به تعالی علوم انسانی و هنر و حمایت پژوهشی از آنها، ارائه مشاوره به انجمن‌های علمی و... است.


برای تحقق این موضوع استفاده وسیع از ایده‌های نو، مستندسازی، جمع‌بندی تجارب، نظرات خبرگان و افراد خلّاق ضروری به‌نظر می‌رسد، هرچند سرعت تغییرات محیطی و ایجاد نیازهای مقطعی در عصر جدید موجب شده تا اغلب سازمان‌ها از اندوخته‌های فکری پیشینیان بهره بگیرند.


اکنون بیش از دو سال از تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز در استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی می‌گذرد. خبرنگار خبرگزاری آنا در راستای رسالت خبری خود و در سلسله گفت‌گوهایی با رؤسای هیئت اندیشه‌ورز در استان‌ها، فعالیت و دستاوردهای این هیئت‌ها را پیگیری و بررسی می‌کند تا به سهم خود به اطلاع‌رسانی و ایفای نقش در تعالی علوم انسانی و هنر بپردازد.




بیشتر بخوانید:


اجرای سند تحول دانشگاه آزاد اسلامی با حضور فعالان هیئت اندیشه‌ورز


۶ پیشنهاد حجت‌الاسلام خسروپناه برای تحول و تعالی علوم انسانی




بیژن خلیل‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با تشریح فعالیت‌های هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: طراحی دانشکده موضوعی کارآفرینی، اجرای پروژه پژوهشی ملی «آسیب‌شناسی آموزش مجازی بنا بر دیدگاه ذی‌نفعان، پذیرش و کاربست آموزش مجازی، سطح رضایت و سواد مجازی کاربران، ارائه بسته راهکارهای خلاق پیشنهادی توسعه آموزش مجازی بنا بر دیدگاه ذی‌نفعان، ارسال پیشنهادها درباره نظام‌نامه آموزش الکترونیکی (۱۴۰۳-۱۴۰۰) و ارائه پیشنهاد «درس مبانی و روش‌شناسی آینده‌پژوهی» و تأیید در کمیسیون ازجمله همکاری‌های این هیئت‌ با معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی است.


وی افزود: تهیه و ارسال سرفصل مدیریت آموزشی «برنامه درسی کارشناسی ارشد»، ارائه پیشنهاد نیازسنجی پژوهشی و تدوین نظام موضوعات و مسائل حوزه علوم انسانی و هنر استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر رویکرد آینده‌پژوهانه در افق ۱۴۰۴، ارائه پیشنهاد «تحلیل لایه‌ای علل (C.L.A) کاهش جذب دانشجو طراحی بسته عملیاتی به‌منظور جذب حداکثری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در سال تحصیلی ۹۹ و ارائه پیشنهاد «آسیب‌شناسی کاهش انگیزه بین اعضای هیئت علمی این واحد دانشگاهی و طراحی بسته عملیاتی به‌عنوان راهکار از دیگر همکاری‌های هیئت اندیشه‌ورز استان چهارمحال و بختیاری با معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.


۸۰ راهکار کاربردی و خلاق برای جهش بومگردی در پساکرونا


رئیس هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با برشمردن موفقیت‌های این هیئت در مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و ... این استان گفت: تحلیل محتوای تجاری، عبادی-معنوی شهروندان استان در رمضان مصادف با دوران کرونا با کمک نرم‌افزار MAX QDA و در قالب پویش «نگارستان دل‌های رمضانی در دوران کرونایی» از طریق صداوسیما و فضای مجازی، راهکارهای خلاق به‌منظور جهش بومگردی در پساکرونا با بالغ‌ بر ۸۰ راهکار کاربردی و خلاق در چهار حوزه بر اساس پنل خبرگان شناسایی و محتوا به‌صورت اینفوگراف، ایجاد کارگروه آینده‌پژوهی گردشگری خلاق روستایی در دوران پساکرونا با ارائه سه گزارش، کارگروه آسیب‌شناسی اجتماعی در دوران کرونا با برگزاری چهار کارگاه آموزشی با همکاری بسیج اساتید و آینده‌پژوهی آموزش مجازی در دوران پساکرونا را می‌توان ازجمله موفقیت‌های این هیئت در مسائل گوناگون نام برد.


خلیل‌مقدم با مثبت ارزیابی کردن تعامل و هم‌اندیشی هیئت اندیشه‌ورز با مسئولان اجرایی استان و شهرستان‌ها، معاونت‌ها و گروه‌های علمی دانشکده‌ها در حل مسائل و چالش‌ها عنوان کرد: کتاب‌های متون حقوقی به زبان انگلیسی، روانشناسی تربیتی؛ از نظریه تا عمل، بهداشت روانی کودک (راهنمای درمان)، متون حقوقی (دوره کارشناسی حقوق) و ارث و مسائل آن با رویکردی به اصلاحات قانون مدنی با همکاری معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با این هیئت اندیشه‌ورز چاپ و منتشر شده‌اند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب