دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 بهمن 1400 - 17:12
مدرس حوزه علمیه:

حضرت زهرا(س) آیینه تمام‌نمای الهی است

مدرس حوزه علمیه گفت: حضرت زهرا(س) آیینه تمام نمای الهی بوده که به این مقام دست یافته است.
کد خبر : 637249
جلسه



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اراک، زهرا عاشق‌حسینی در مراسم گرامیداشت میلاد حضرت زهرا سلام‌الله علیها و بزرگداشت مقام مادر و روز زن. در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، فلسفه خلقت انسان رسیدن به مقام خلیفه الهی دانست و اظهار کرد: حضرت زهرا(س) آیینه تمام نمای الهی بوده که به این مقام دست یافته است.


وی افزود: خداوند مخلوقات زیادی آفریده که همه آنها را در اختیار انسان گذاشته و در این میان، انسان را اشرف مخلوقات نامیده است. اگر آب باران در زمین فرو نمی‌رفت، سیل ایجاد می‌شد و یا اگر آب‌های زیرزمینی تشکیل نمی‌شدند یا زمین نرم و یا سخت بود باز هم برای ما مشکل ایجاد می‌شد؛ پس خداوند زمین را برای انسان آرام کرد و حیوانات و گیاهان و... را نیز در اختیار او گذاشت.




بیشتر بخوانید:


سبک زندگی حضرت فاطمه(س) بهترین الگو برای سعادت و رستگاری




محقق و مدرس حوزه علمیه عنوان کرد: عمر ما سرمایه است که باید بهترین استفاده را از آن داشته باشیم؛ چراکه باید در روی زمین خلیفه باشیم. باید در زمان ملاقات با خدا، شبیه‌ترین موجود به خدا باشیم یعنی به مقامی برسیم که حتی ملائکه هم به آن مقام نمی‌رسند؛ چراکه جهنم زندگی انسان زمانی بوده در زمان مرگ ببیند که می‌توانسته خلیفه‌الله باشد و به این مقام نرسیده است.


حسینی اضافه کرد: خانه دل یا جای خدا است یا جای کینه و نفرت که اگر می‌خواهیم شبیه حضرت فاطمه(س) باشیم باید اکنون کینه‌ها را از دل بیرون کنیم و یکدیگر را ببخشیم. اگر زنی به مراکز مشاوره مراجعه کند و بگوید شوهرم جمیع بدی‌ها را دارد، به او پیشنهاد طلاق می‌دهند؛ اما خداوند در آیه ۱۲۸ سوره نساء می‌فرماید: که زن باید در این مواقع صلح کند و در آیه ۱۹ همین سوره، خداوند به مردی که زن خوبی ندارد می‌فرماید که مرد باید شایسته‌ترین رفتار را با زن داشته باشد که خداوند خیر کثیر را برای او قرار داده است.


حضرت زهرا(س) آیینه تمام‌نمای الهی است


وی خداوند را مربی بزرگ انسان که قصد تربیت انسان را دارد، برشمرد و بیان کرد: هدف از خلقت انسان رسیدن به مقام خلیفه الهی بوده که اگر صفات خداوند در او ظاهر شود از بعد روحانی رشد می‌کند که این، همان خیر است که خداوند به آن اشاره کرده است. اومانیسم اصالت را به انسان می‌دهد؛ اما اصالت را به خداوند می‌دهیم؛ چراکه قرار بوده خداوند محور زندگی باشد نه منافع مادی انسان و به گفته آیت‌الله طباطبایی یک ابدیت در پیش داریم و خداوند می‌خواهد ما درست تربیت شویم. خداوند در آیه ۱۱ سوره تحریم آسیه همسر فرعون را الگوی ما قرار داده؛ چراکه آسیه از فرعون طلاق نگرفت و با او ماند و رشد کرد؛ اما ما فقط یاد گرفته‌ایم صورت مسئله را پاک کنیم. رشد انسان در این است که ببخشد، فراموش کرده و همسرش را هدایت کند.


محقق و مدرس حوزه علمیه درباره حکمت ۳۰ نهج‌البلاغه توضیح داد: امام علی(ع) در این حکمت می‌فرماید نسبت صبر به بقیه ویژگی‌ها مانند نسبت سر به تن است که در این باره، همسران هم باید با یکدیگر بمانند و با خدا معامله کنند، خوشحال و راضی هم باشند که در این صورت، نفسانیت له می‌شود و آن موقع بوده که خوشبخت‌ترین انسان‌ها می‌شود که این همان نگاه خدامحوری است که در بستر سختی‌ها رشد کنیم. امام علی(ع) در همین رابطه در نامه ۳۱ نهج‌البلاغه که منشور کامل تربیتی بوده فرموده : خودتان را به مشکلات عادت دهید و صبر کنید.


حضرت زهرا(س) آیینه تمام‌نمای الهی است


حجت‌الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نیز با بیان ویژگی‌های شخصیتی حضرت صدیقه طاهره (س) و الگوبرداری بانوان از این بزرگوار، بر حفظ و ارتقاء جایگاه زنان در خانواده تأکید کرد و گفت: مردان موفق در جامعه پشتوانه‌های محکمی از لحاظ تربیتی و حمایتی همانند مادران و همسران فاطمی را دارا هستند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب