حرکت دانشکدهها به سمت درآمدزایی و سوددهی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کرج، حسین کلانتری خلیلآباد در دیدار با اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با اشاره به تلاش برای جذب دانشجو در میان دانشگاهها و مراکز دانشگاهی اظهار کرد: این موضوع موجب ایجاد رقابت در میان دانشگاهها شده و اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز باید تمام تلاش و همت خود را برای جذب دانشجو در مسیر رشد جمعیت دانشجویی این دانشگاه بهکار گیرند.
وی با تأکید مجدد بر درآمدهای غیرشهریهای عنوان کرد: با توجه به تخصص اعضای هیئت علمی دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج میتوان در این زمینه با ارائه ایدههای جدید و ایجاد ستاد ثبتنام در دانشکده با همیاری حوزه آموزشی دانشگاه در راستای جذب دانشجو اقدام کرد.
بیشتر بخوانید:
لزوم خروج دانشگاه از اتکا به درآمد شهریه با تحرک و پویایی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مطرح کرد: هر حوزه و دانشکده این دانشگاه باید به صورت خودگردان عمل کرده و زمینههای درآمدزایی و سوددهی را فراهم آورد تا هزینههای خود را تأمین کند.
کلانتری با اشاره به برگزاری دورههای کوتاهمدت تخصصی برای ایجاد درآمدهای غیرشهریهای افزود: ایجاد دورههای آموزش کوتاهمدت در حوزههای عمومی، تخصصی و مهارتی زبان بهخصوص (برگزاری دوره EPT و دورههای تخصصی)، از جمله راههای درآمدزایی غیرشهریهای در دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی است که در راستای رشد اهداف دانشگاه خواهد بود و بهواسطه آن میتوان برای دانشگاه با کمترین هزینه بیشترین درآمد را کسب کرد.
وی مطرح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز هیچ مرزی بین واحدها و دانشکدهها وجود ندارد و با ایجاد ارتباط مستقیم با اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه باید مشکلات و مسائل مربوط به سیستم دانشگاهی رفع شود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ابراز امیدواری کرد که مسئولان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه با ارائه راهکارهای جدید و تلاشهای بیشتر برای ایجاد ثبات در مقوله درآمدزایی دانشگاه و حوزههای مختلف اعم از آموزشی، پژوهشی، فناوری و کارآفرینی دانشگاه باید تلاش بیشتری کنند.
کلانتری با توجه به حضوری شدن دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از ترم آینده گفت: برنامهریزیهای لازم برای حضوری شدن دورههای کارشناسی ارشد و دکتری، کاردانی و کارشناسی(حضوری و مجازی) انجام شده که ۶۰ درصد کلاسها برای کاردانی و کارشناسی به صورت حضوری و ۴۰ درصد آنها به صورت مجازی برگزار میشود.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/