ضرورت خروج آمریکا از خاک سوریه/ احیای داعش مستمسک حضور اشغالگران در منطقه است
گروه جهان خبرگزاری آنا- محمد جعفری؛ در همان ماه مارس سال ۲۰۱۱ که اعتراضات مدنی در بخشهایی از سوریه براثر توطئه دشمنان صلح و ثبات منطقه به شورشی مسلحانه علیه حکومت قانونی دمشق بدل شد بسیاری از تحلیلگران آشنا به مسائل منطقه بر نقش سازمانهای جاسوسی غربی و در رأس آنها سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در ایجاد تنشی درازمدت در این کشور حوزه مدیترانه تأکید کردند.
بههرحال سوریه بهعنوان بخش مهمی از محور مقاومت موردحمله نیابتی قرار گرفته بود. از جایی که یک ائتلاف نانوشته میان کشورهای مستقل منطقه وجود داشت، ایران بر اساس دعوت دولت قانونی دمشق با همه توان مشاورهای خود به کمک سوریه شتافت. پس از مدتی نیروی هوایی روسیه هم با دعوت دمشق وارد کارزار علیه گروههای تروریستی شد.
اوج مبارزه محور مقاومت با تروریستها که از حمایت پیدا و پنهان آمریکا، اسرائیل و همپیمانان منطقهای واشنگتن برخوردار بودند سال ۲۰۱۵ در پی تسلط گروه تروریستی داعش بر بخش عظیمی از عراق و سوریه بود.
دمشق کماکان حضور نظامیان آمریکایی در سوریه را اشغالگری میداند
اما از آنجائی که اراده ملتها بر هر دشمنی فائق خواهد آمد صحنه جنگ به نفع ارتش سوریه، نیروهای مردمی و دیگر بازوهای نیرومند محور مقاومت تغییر یافت. در این میان نیروهای آمریکایی بدون اینکه از دمشق یا دستکم از سازمان ملل مجوزی داشته باشند نیروهای خود را به بهانه مبارزه تروریستها در بخشهای شرقی، شمال شرق و جنوب شرق سوریه مستقر کردند.
زمانی که بخشهای شرقی سوریه مخصوصاً استان ثروتمند دیرالزور در اشغال داعش بود این گروه تروریستی به غارت منابع نفتی شرق سوریه مشغول بود. نفت مسروقه سوریه توسط داعش به شمال عراق و به گفته منابع مطلع به ترکیه قاچاق میشد.
هر زمان که داعشیها در منطقهای در شرق سوریه در محاصره نیروهای مقاومت یا ارتش سوریه گرفتار میشدند این عملیات هلی بورن نظامی آمریکا بود که آنها را نجات میداد
بههرحال با فرماندهی سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران سلطه داعش بر مناطق وسیعی از سوریه و عراق خاتمه یافت اما تعدادی از افراد داعش و خانوادههایشان در مناطقی از صحرای مرکزی سوریه ماندند.
گزارشهای زیادی در خصوص هلی بورن افراد داعشی محاصرهشده در حلقه نیروهای نظامی سوریه وجود دارند. همه این هلی بورنها را نیز ارتش آمریکا انجام داده بود. مقصد هم مشخص بود پایگاه الشدادی در جنوب استان رقه و پایگاه التنف در نزدیکی مرز سوریه و اردن. آمریکاییهای آنقدر به این عملیات نجات داعشیها ادامه دادند تا بسیاری از سختجانترین افراد این گروه تروریستی را در اختیار گرفتند و تحت عنوان پناهجو برای روز مبادا پنهان کردند.
بیشتر بخوانید:
حمله راکتی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه
تسلط داعش بر زندان الصناعه در شمال شرق سوریه
آمریکا الحسکه سوریه را بمباران کرد
فرار ۲۰ داعشی از زندانی در شمال شرق سوریه
در خلال دوره هجوم تروریستها به سوریه این ارتش آمریکا بود که با سوءاستفاده از اوضاع متشنج اقدام به تأسیس نیروی شبهنظامی موسوم به "نیروهای دموکراتیک سوریه" یا "قسد" کرد که اکثریت اعضای آن را کردهای سوریه تشکیل میدادند اما تعداد زیادی هم از عربزبانان این کشور هم به آن پیوسته بودند.
با انهدام تشکیلات داعش در عراق و سوریه بخشی از نیروهای این گروه تروریستی مخفی شدند تا بهصورت پراکنده دست به عملیات علیه مردم عراق و سوریه بزنند. در این میان نیروهای مردمی عراق و نیز بخشی از نیروهای محور مقاومت کنترل مناطق جنوبی مرزی بین عراق و سوریه را بر عهده گرفتند تا ترافیک نیروی تروریستی را از منطقه آلبو کمال به حداقل برسانند.
اما همانگونه که انتظار میرفت هر زمان که داعشیها در منطقهای در شرق سوریه به دام نیروهای مقاومت یا ارتش سوریه گرفتار میشدند این عملیات هلی بورن نظامی آمریکا بود که آنها را نجات میداد.
آمریکاییها به بهانه احیای داعش و کمک مستقیم و غیرمستقیم به قسد میخواهند در شرق سوریه بمانند و همانند داعش به غارت منابع نفتی این کشور ادامه دهند
اما بهواقع چرا؟ جواب این سؤال در حمله چند روز اخیر داعش به زندان الصناعه در محله غویران در شهر حسکه است که محل بازداشت زندانیان داعشی بود و تحت کنترل نیروهای قسد بود. داعش به این زندان حمله کرد و کنترل آن را به دست گرفت.
باکمال تعجب شاهد بودیم که داعش در یک عملیات رعدآسا وارد زندان الصناعه شد و پس از دقایقی محلههای مجاور زندان را هم به اتاق تحت کنترل درآورد.
مگر میشود اینهمه داعشی مسلح به این سرعت وارد شهری شوند که در کنترل کامل قسد است؟ پاسخ ساده است. بله. اینها همان تروریستهایی بودند که روزگاری آمریکا از محاصره نجات داده بود. حالا آمریکا بهانه لازم برای اعزام نیرو به سوریه را به دست آورده بود.
هوشیاری مردم منطقه توطئه جدید علیه سوریه را خنثی خواهد کرد
از بابت تبلیغاتی هم یکی دو بالگرد نظامی آمریکایی بر فراز منطقه غویران به پرواز درآمدند اما از حمله به داعش خبری نبود. بر اساس گزارشهای مردم حسکه، بیشتر ساکنان اصلی منطقه غویران از مدتها قبل مجبور به ترک محله خود شده بودند که خود نشانی از وجود یک طرح از پیش برنامه ریزی شده دارد.
پنتاگون فرار مفتضحی از افغانستان داشت، این شکست دامن آنها در عراق را هم گرفت و حالا سوریه مانده بودن انتظار شکستی دیگر برای ارتش ایالات متحده. مشخص است که آمریکا نمیخواهد به حضور خود در سوریه پایان دهد زیرا میداند که با خارج شدن آنها منطقه روی صلح و آرامش را خواهد دید و متحد خواهد شد. این اتحاد مردم منطقه به نفع آنها نیست.
در این میان وزارت خارجه سوریه با صدور بیانیهای ضمن محکوم کردن حوادث اخیر در استان حسکه، خواستار خروج نیروهای آمریکایی از شمال شرقی سوریه و نیروهای ترکیه از شمال غربی این کشور شد.
دمشق حضور داعش در حسکه را در قالب یک توطئه دید و تصریح کرد که بمباران منطقه غویران و زندان الصناعه توسط جنگندههای آمریکایی باعث کشته شدن شمار زیادی از غیرنظامیان سوری شده است.
وزارت خارجه سوریه از شورای امنیت سازمان ملل خواست تا به کشتار مردم سوریه توسط اشغالگران آمریکایی و مزدوران تحت حمایت آنها پایان دهد.
بههرحال آمریکاییها به بهانه احیای داعش و کمک مستقیم و غیرمستقیم به قسد میخواهند در شرق سوریه بمانند و همانند داعش به غارت منابع نفتی این کشور ادامه دهند اما هوشیاری دولت مرکزی سوریه و مردم این کشور با حمایت محور مقاومت این فرصت طلایی را از آنان خواهد گرفت.
انتهای پیام/۴۱۵۵/
انتهای پیام/