لبنانیها غذای خود را روی گاز سرقتی صهیونیستها نمیپزند/ امکان شکست حصر سوخت با انتقال گاز توسط حزبالله
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، وزارت نیروی لبنان در بیانیهای به ادعای شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در زمینه موافقت آمریکا برای واردات گاز از فلسطین اشغالی به لبنان واکنش نشان داد و آن را رد کرد. در این بیانیه آمده است: در توافقات گازی میان مصر و لبنان بهصراحت بیان شده گاز دریافتی از دولت مصر و اخبار منتشرشده درباره واردات گاز از اسرائیل کاملاً کذب است. مصر صدها برابر گازی که قصد دارد به لبنان منتقل کند، در کشورش استفاده میکند و تنها بخش کوچکی از تولیدات گازی خود را به لبنان میدهد.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است، گاز انتقالی از اردن عبور میکند و به لبنان خواهد رسید، ترانزیت و سوآپ از میدانهای گازی در حمص در سوریه به ایستگاه «دیر عمار» در شمال لبنان وارد میشود تا برق شهروندان لبنانی را تأمین کند.
با وجود این؛ شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد گازی که اردن از خط لوله به سوریه و از آنجا به لبنان میفرستد، از اسرائیل خواهد آمد، زیرا واشنگتن این اقدام را از تحریمهای تحمیلی علیه سوریه مستثنا کرده است و گازی که به اردن و از آنجا به لبنان خواهد رسید، از دو مخزن اسرائیلی به نام تامار و لویاتان خواهد بود.
اسرائیل به دنبال کاشتن بذر فتنه در لبنان
روزنامه فرامنطقهای رأی الیوم در سرمقاله خود به بررسی خبر ادعایی انتقال گاز رژیم صهیونیستی به لبنان پرداخت و نوشت: وزارت نیروی لبنان اخبار منتشرشده از شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل درباره موافقت آمریکا با تسهیل صادرات گاز اسرائیل به لبنان از خط لولهای را که از خاک اردن و سوریه میگذرد، بهشدت تکذیب و تأکید کرد که این اخبار بیاساس است. وزارت امور خارجه آمریکا نیز در بیانیهای ادعای شبکه اسرائیلی را تکذیب کرد.
طبق این گزارش، ادعاهای منابع صهیونیستی ممکن است با هدف کاشتن بذر درگیری در داخل لبنان و سپس میان لبنان و برادرانش در سوریه، اردن و مصر باشد؛ بهویژه اینکه وزیران نیروی چهار کشور درباره همه جزئیات لجستیکی مرتبط با چگونگی انتقال گاز مصر به لبنان رایزنی کرده بودند. با وجود این، به دلیل موافقت نکردن دولت آمریکا که چند روز پیش یکی از مقامهای مصری آن را اعلام کرد، روند اجرایی عملیات با تأخیر مواجه شد. به نظر میآید دولت آمریکا که بهوسیله دوروتی شیا، سفیر خود در بیروت این پیشنهاد را مطرح کرده بود، متوجه شد صبر لبنانیها بهاندازه کافی سر رسیده و ممکن است اقدامشان نتیجه عکس بدهد. همچنین دریافتند ممکن است حزبالله که با آوردن نفتکشهای حامل گازوئیل و سایر سوختها از ایران محاصره نفتی را شکست، در زمینه گاز همین اقدام را تکرار کند، زیرا ایران آماده ارائه سوختهای جایگزین است، به همین دلیل در نشان دادن چراغ سبز عجله کرد.
بیشتر بخوانید:
آمریکا توافق با انتقال گاز اسرائیل به لبنان را تکذیب کرد
تکذیب توافق بر سر انتقال گاز اسرائیل به لبنان
در این گزارش آمده است: بعید نمیدانیم این افشاگریها تلاشی برای ایجاد آشوب و افزایش تنش در لبنان باشد، آن هم درحالیکه بحران حاکمیتی با بازگشت وزیران جریان حامی مقاومت و شرکت در جلسات دولت به سمت بهبود و تنشزدایی در حرکت است. علاوه بر این، دولت سوریه که برای حفظ امنیت، ثبات و وحدت سرزمینی خود بهای سنگینی پرداخت و شهدای زیادی را در راه مقابله با رژیم اشغالگر اسرائیل و تجاوز به حقوق کشورهای عربی تقدیم کرده است، نمیتواند عبور خط لوله گاز سرقتی اسرائیل را از خاک خود به لبنان بپذیرد؛ وگرنه چگونه است که این گاز بهطور مستقیم از رأس الناقوره به لبنان نمیرسد؟ مسافتی که صدها کیلومتر کوتاهتر است. دمشق همان دولتی است که با عبور خط لوله گاز قطر از خاک خود به اروپا برای رقابت گازی با روسیه، بهعنوان متحد سوریه خودداری کرد و باقی ماجرا بهخوبی مشخص است.
ماجرای اردن، در لبنان تکرار نخواهد شد
رأی الیوم در پایان گزارش خود مینویسد: سید حسن نصرالله، دبیر کل حزبالله لبنان که با شکستن قانون سزار آمریکا و تحریمهای آن علیه سوریه، محاصره نفتی لبنان را شکست، نمیتواند ورود گاز مسموم و سرقتی اسرائیل را به خانههای لبنانیها بپذیرد؛ آن هم درحالیکه مردم وطنپرست اردن با آن مخالفت کردهاند و این ماجرا در لبنان تکرار نخواهد شد.
حزبالله لبنان که با شکستن قانون سزار آمریکا علیه سوریه، محاصره نفتی را شکست، نمیتواند ورود گاز مسموم و سرقتی اسرائیل را به خانههای لبنانیها بپذیرد
این گزارش میافزاید: مردم میهندوست و مقاوم لبنان غذای خود را بر آتش و گاز سرقتی دشمن صهیونیستی که چندین بار آنها را شکست داده و کشورشان را از اشغال آزاد کردهاند، نخواهند پخت و انشاءالله میتوانند حاکمیت و اراده خود را بر آن تحمیل کنند. میدانهای گازی و نفتی لبنان در آبهای سرزمینی این کشور بهزودی در صورت شکست میانجیگری و مذاکرات صلح، به زور فعال خواهند شد.
رأی الیوم نوشت: گاز سرقتی اسرائیل خط قرمز بسیار پررنگی است و تا زمانی که مقاومت وجود داشته و پاسدار ارزشهای عربی و اسلامی باشد، از نظر نظامی به مقابله با توطئهها علیه فلسطین اشغالی بر خواهد خاست و نخواهد گذاشت گاز سرقتی وارد خانههای مردم لبنان شود.
به گزارش آنا، آمریکا، مصر، اردن و رژیم صهیونیستی از زمانی شروع به ارائه طرحهای مختلف برای صادرات سوخت به لبنان کردند که حزبالله نخستین محموله سوخت خریداری شده از ایران را وارد لبنان کرد؛ لبنانی که از فردای انفجار مهیب بندر بیروت (۱۴ مرداد ۱۳۹۹) با کمبود شدید سوخت مواجه شد، اما تا زمانی که سوخت خریده شده از ایران وارد لبنان نشده بود، هیچیک از این کشورها اقدامی برای تأمین سوخت مورد نیاز لبنان نمیکردند.
انتهای پیام/۴۰۳۳/پ
انتهای پیام/