دکتر طهرانچی: مکتب سردار دلها در دانشگاه آزاد اسلامی تدوین میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین همایش ملی تربیت سیاسی، راهکارها و چالشها، الگوی ایرانی - اسلامی مکتب شهید سلیمانی با قرائت پیام دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد بافت برگزار شد.
علیرضا مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بافت در این همایش پیام دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را قرائت کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«با حمد و ستایش به محضر باری تعالی و درود بر پیامبرخاتم (ص) و اهل بیت کرامش که چراغ راه بشریتاند».
اینک که در آستانه دومین سالروز ترور ناجوانمردانه سردار رشید اسلام و فرمانده سپاه افتخارآفرین قدس حاج قاسم سلیمانی ویار دیرینه او ابومهدی المهندس از سوی نظامیان جنایتکار آمریکایی با دستور ترامپ و همکاری سرویسهای جاسوسی رژیم صهیونیستی و انگلیس و ارتجاع عرب در فرودگاه بغداد قرار داریم، برگزاری نخستین همایش ملی تربیت سیاسی، راهکارها و چالشها الگوی ایرانی ـ اسلامی مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت را مناسبتی ارزنده و فرصتی بجا و مغتنم برای مرور مجمل به مهمترین مؤلفههای مکتب این سردار رشید اسلام که ایستادگی محور مقاومت در غرب آسیا به فرماندهی او توانست جهان اسلام را از شر مرموزترین و پیچیدهترین توطئهها در دوران معاصر نجات دهد، میدانم.
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در قامت یک فرمانده میدان، با تشخیص ثاقب و صحیح وضع زمانه خود و شناسایی خطوط تماس بین دو جبهه حق و باطل، تمامی داشتههای خود را که ریشه در باورهای دینی و فرهنگی او داشت، برای نصرت و پیروزی جبهه حق بکار گرفت. این موضع او، تابعی از بصر و بصیرتی بوده که حاج قاسم سلیمانی با تمسک به ریسمان ولایت، زندگی خود را وقف تحقق اهداف والا و بلند اسلامی کرده بود. او که نمونه برجستهای از تربیتشدگان اسلام و مکتب امامین انقلاب است در وصیتنامه الهی و سیاسی خویش، بهدرستی جمهوری اسلامی را حرم و قرارگاه حسین ابن علی "علیهالسلام" میداند و بدینسان راه و مسیر مبازره جهت احیای حوزه تمدنی اسلامی و ایرانی را برای نسلهای بعدی هموار نمود. راهی که سردار دلها در مصاف قهرمانانه، چه با بعثیهای زبون و اربابان غربی و عبری آنها و چه فرقههای مخوف تکفیری و حامیان آنها در طول عمر پربرکت خود بهویژه در چند سال گذشته در پیش گرفت، به اشارات عالمانه و دلانگیز امام و مراد و رهبر خود یعنی حضرت امام خامنهای (دامت برکاته) متکی بوده و تا واپسین لحظات زندگیاش بر عهد و سوگند ولایتمدارانه خود با مراد و رهبرش، استوار ماند تا به خیل بلندقامتان تاریخ پررمز و راز این سرزمین اهورایی ملحق شود.
مکتب حاج قاسم سلیمانی بر اساس نگارههای فراقومی و فرامذهبی بنا شده است. او همچنان که خط دفاع محکم و استوار در قبال سیل تهاجمها و حملات ددمنشانه و ویرانگرانه تکفیریها و عناصر داعش به عتبات عالیات ایجاد کرد، شهرها و روستاهای سنی نشین، کردنشین، مسیحی نشین، ایزدیها، ترکمنها و سایر اقلیتها ساکن در گستره وسیع جغرافیایی ممتد از ده کورههای شرق لبنان تا کوههای کردستان عراق و صحرای الانبار و بادیه شام را در دایره حمایتهای رزمی و پشتیبانیهای اجتماعی قرارداد و بدین ترتیب او به اسطورهای فراموش نشدنی بینااقوامی مبدل شد. امروزه آوازه حاج قاسم، مرزها را درهم نوردیده و یاد و نام او و مکتب او که بر مبنای تربیت و آموزههای والای دینی و انسانی قوام پیدا کرده است، به الگویی تاریخساز برای اقوام و ملیتها مختلف مبدل شده و سرنوشت مشترکی را جهت احیای مؤلفههای تمدنی برای آنان رقم زده است.
گفتگوی چندساعته او با پوتین رئیسجمهور روسیه که موجب به هم خوردن موازنه قوا در سوریه به نفع محور مقاومت شد و همزمان با آن، باعث حیرت و اعجاب دوایر سیاسی عربی و غربی و عبری حامی داعش و گروهکهای تکفیری نسبت به قدرت بالای اقناعسازی این فرمانده توانمند میدان گردید، او را بهمثابه یک دیپلمات مجرب و برجسته در انظار و اذهان عمومی جلوهگر نمود. بیگمان اخلاص حاج قاسم و روحیه شهادتطلبی او در کنار عزم و اراده پرشور برای سلحشوری و جنگندگی، نقش اصلی را برای پیروزی در کارزاری ایفا کرد که چنانچه محقق نمیشد، منطقه غرب آسیا و ازجمله کشور عزیزمان به دام گرفتاریها و بلایای خانمانسوز و غیرقابلپیشبینی میافتاد که استخلاص از آن نه فقط آسان نبود بلکه شاید به چند دهه استمرار مییافت.
درسها و آموزههای مکتب حاج قاسم سلیمانی بهعنوان یک ایرانی دلداده به مکتب اهل بیت (علیهمالسلام) و سرباز ولایت، سرفصلهای مختلفی برای الگوبرداری به جامعه دانشگاهی کشور ارائه میدهد. ما طبق مکتب حاج قاسم هیچوقت با نظام سلطه کنار نمیآییم و انشاءالله در دانشگاهها با جهاد علمی جزو انتقام گیرندگان خون این سردار بزرگ اسلام و ایران باشیم.
در سال گذشته با همت واحدهای دانشگاهی، دورههای دانشافزایی و کارگاهها با موضوع نرمافزار مقاومت ویژه اساتید و تولید آثار هنری با موضوع شخصیت و شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد و از ظرفیت اساتید دانشکدههای علوم انسانی مانند علوم اجتماعی، علوم سیاسی، حقوق، روابط بینالملل و... برای برگزاری کرسی آزاداندیشی، نشست علم و... استفاده شد. در واقع تربیت جوانانی برومند در دانشگاههای کشور، بهویژه دانشگاه آزاد اسلامی برای ادامه راه و رسم حاج قاسم نصب العین قرار گیرد و از طریق جهاد علمی همهجانبه، جلوههای نرمافزاری انتقام سخت را تهیه کنیم. رواست مکتب سردار دلها که سرشار از مفاهیم بلند و متعالی نشات گرفته از فطرت انسانی است از سوی فرهیختگان و نخبگان دانشگاهی در سراسر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در قالب نظریهها و تئوریهای مستدل و قابلفهم برای نسلهای متوالی دانشگاهی تدوین و تسهیل گردد و مؤلفههای اندیشه تمدن ساز مکتب او احصاء و شاکله نگاه او به دنیای معاصر و جایگاه جمهوری اسلامی بهعنوان قطب تحولات اصلی و کلیدی منتهی به عصر ظهور تبیین گردد. ترور ناجوانمردانه او از سوی دشمن دقیقاً به خاطر شناخت عمیق آنان از اثرگذاری مستقیم او در شکل گرفتن تمدنی پویا و درخشان و شکوفا در ابعاد جهانی و منطقهای است. در چنین شرایطی اقدام دانشگاه آزاد اسلامی بافت در برگزاری این همایش جهت تبیین راهکارها و چالشهای مکتب ایرانی- اسلامی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در حوزه تربیت سیاسی، اقدامی ارزنده و قابلتقدیر در جهت تبیین راه و سیره این نابغه دو عرصه میدان و دیپلماسی و موشکافی منظومه فکری و اعتقادی اوست. جا دارد از زحمات ارزنده دستاندرکاران این همایش وزین و شرکتکنندگان معزز ابراز تشکر وافر نموده و از حضرت حق توفیق همگان را مسئلت دارم.
محمدمهدی طهرانچی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی
انتهای پیام/۴۰۴۰/پ
انتهای پیام/