شناگران ایران به حدنصابهای بزرگی نزدیک شدهاند/ نگاه واترپلو به فینال بازیهای آسیایی است
محسن رضوانی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا در مورد انتخاب مجددش برای ریاست در فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو اظهار کرد: ضمن تشکر از خانواده شنا بابت اعتماد دوباره به من، امیدوارم بتوانم برنامههایی که از قبل طراحی کرده و در حال اجراست به بهترین شکل پیش ببریم. اعتمادی که بار دیگر به من شده سرمایه بزرگی است و باید پاسخ خوبی به آن بدهم.
وی با اشاره به موضوع که شنا در سالهای اخیر موفقیتهای بزرگی را به دست آورده، خاطرنشان کرد: حضور درخشان در بازیهای آسیایی اهمیت زیادی دارد و حداکثر تلاش ما این است تا در بُعد فنی مسیر رو به رشد را با سرعت و دقت بیشتری پشت سر بگذاریم. رکوردهای بسیار خوبی توسط شناگران ایران در میادین مختلف ثبت شده و به حدنصابهای بزرگ و مهمی نزدیک شدیم. هنوز تا رقم زدن اتفاقات بزرگ راه زیادی باقی مانده و البته که پایانی بر موفقیت نیست. شناگران ایران شایستگیها خود را ثابت کردهاند و توانایی درخشش بیشتر در یکایک آنها وجود دارد. شنا دیگر در تهران متمرکز نیست و در تمامی شهرها، استعدادهای بزرگی کشف شدهاند و در مسیر تکامل هستند. محسن سمیعزاده بهعنوان مدیر فنی تیمهای ملی شنا تمامی اتفاقات را رصد میکند و فرصتهای خوبی نصیب شناگران شایسته میشود.
رئیس فدراسیون شنا درباره رشتههای واترپلو و شیرجه عنوان کرد: نگاه یکسانی به تمامی رشتههای آبی زیرمجموعه داریم. تیم ملی واترپلوی ایران پس از کسب مدال برنز دوره قبلی بازیهای آسیایی، نیمنگاهی به دیدار فینال بازیها دارد. الکساندر چیریچ در سمت سرمربی تیم ملی واترپلو، مؤثرترین فرد برای این تیم است و اگر سرمربی فعلی تیم ملی صربستان که قهرمان المپیک شده به جای او هدایت تیم ملی ایران را بر عهده بگیرد به اندازه چیریچ اثربخش نیست چون او به شناخت کاملی رسیده و در ساختن ملیپوشان واترپلو نقش ویژهای را ایفا کرده است. کمتر از یک ماه دیگر انتخابی جام جهانی واترپلو را خواهیم داشت و به دنبال موفقیت بیشتری هستیم. در شیرجه باید روی تیمها پایه کار کنیم چون از لحاظ امکانات سختافزاری دچار مضیقه هستیم. نصب هر «دایو» ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دارد و برای ۳۰ استان به ۱۵ میلیارد تومان نیاز است.
بیشتر بخوانید:
- رضوانی با حداکثر آرا در سمت ریاست فدراسیون شنا ابقا شد
- ایران برای میزبانی مسابقات شنای قهرمانی جهان درخواست داده است
رضوانی خاطرنشان کرد: برای پیشرفت در تمامی رشتههای آبی نیاز به بودجه است و با وجود شرایط موجود باید گام برداشت. اگر به لحاظ مالی حمایت شویم به لحاظ فنی قدرتمند عمل خواهیم کرد. در بحث پایه تلاش های زیادی صورت گرفته و بهعنوان مثال در شنا هفت مرحله برای تکامل در نظر گرفته شده و پس از اتمام هر مرحله به شناگر دیپلم داده میشود. از سویی دیگر به دنبال آن هستم تا میزبانی مسابقات انتخابی قهرمانی جهان را که به دلیل مشکلات ایجاد شده برای قزاقستان از این کشور گرفته شده نصیب ایران شود و به همین منظور پیشنهاد خود را به فدراسیون جهانی ارائه کردهایم. شنبه هفته آینده پاسخ آن ارائه میشود. به غیر از ایران، کشورهای دیگری برای رسیدن به این میزبانی اقدام کردهاند. در مجموع اهداف متعددی را مدنظر قرار دادهایم و در نیل به اهداف پیش رو، تلاش شبانهروزی یکایک اعضای خانواده شنا بیوقفه ادامه دارد. سختیهای زیادی را متحمل شدهایم و پس از این کار آسانی نداریم اما با همت و پشتکار و حمایت مناسب از سوی جامعه ورزش به آینده امید زیادی داریم.
انتهای پیام/۴۰۴۸/
انتهای پیام/