سواد رسانهای از مهمترین مباحث و آموزشها در جهان است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از زرقان، کارگاه تخصصی سواد رسانهای با حضور هادی رضایی کارشناس مسائل سیاسی و مسئول رسانه بسیج سپاه فجر استان فارس در دانشگاه آزاد زرقان برگزار شد.
رضایی در این کارگاه اظهار کرد: سواد رسانهای اکنون یکی از مهمترین مباحث و آموزشها در جهان تلقی میشود که توانایی لازم برای تعامل با بسترهای اطلاعاتی و رسانهای بهمنظور ایجاد ارتباط هدفمند و مبتنیبر نیاز اطلاعاتی برای شهروندان را فراهم و افراد را قادر به تجزیه و تحلیل مناسب از مطالب منتشرشده و عدم تسلیم و انفعال در برابر انواع شبکههای رسانهای ترغیب میکند.(بیشتر بخوانید)
وی اضافه کرد: رسانه قدرت این را دارد که در کوتاهترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت، اخبار و مطالبی را منتشر کند و این روشنبینی و هنر مخاطب است که بتواند واقعیت را از شایعه تشخیص دهد.
کارشناس مسائل سیاسی و مسئول رسانه بسیج سپاه فجر استان فارس رسانه را به تیغ دولبهای تشبیه کرد که میتواند در یک چشم برهمزدن شایعهای را در قالب واقعیت یا بالعکس بیان کند. در سالهای اخیر سوءاستفادههای زیادی از رسانه شده است که موجب شده بسیاری از افراد امنیت خود و وابستگان و گاه جان خود را نیز در این راه از دست بدهند.
رضایی بیان کرد: باید با استفاده صحیح و مطلوب از تکنولوژی و رسانه در راستای تحکیم روابط اجتماعی و فرهنگی جامعه گام برداشت. دنیای غرب از تمام تکنولوژیها و رسانهها برای ابزار جاسوسی و سوقدادن جوامع بشری به سمت و سوی مدگرایی و دوری آنها از فرهنگ و اصالت استفاده میکند؛ بنابراین اهمیت سواد و بصیرت رسانهای در عصر کنونی مهم و حیاتی است.
وی توضیح داد: اینکه فضای رسانه بازیچه یهود و زیر سیطره صهیونیستهاست، یک تعارف و یا شوخی نیست؛ بلکه خودشان هم به صراحت به این موضوع اذعان دارند و گاه با افتخار مطرح میکنند که در ردههای بالای صنعت سرگرمی جهان ازجمله در مقوله فضای مجازی، فیلمسازی و پخش فیلم در سطح دنیا، عوامل و دستاندرکاران اکثراً یا یهودیها هستند یا اینکه گرایشهای آشکاری به یهودیت و بهویژه صهیونیسم دارند.
کارشناس مسائل سیاسی و مسئول رسانه بسیج سپاه فجر استان فارس ادامه داد: صهیونیست جهانی با توجه به تفکر نژاد برتر از ابزار قدرتمند رسانه در راستای تحمیق انسانها، صید اندیشههای علمی و ضربهزدن به عقاید غیریهودی بهویژه اسلام و تشیع و نیز فروپاشی عقاید دینی، اسلوبهای اخلاقی و انسانی، بیقیدکردن جوامع بشری نسبت به اصول و افزایش لذات و شهوتهای نامشروع بهمنظور سستی و تحلیل رفتن افکار که نتایج آن سیطره آسانتر بر جهان است، بیشترین بهره را برده است.
رضایی متذکر شد: در این برهه میتوان نفوذ فرهنگی را در نوع پوشش و ترویج مدگرایی در میان نوجوانان و جوانان جامعه مشاهده کرد که متأسفانه بهدلیل غفلت مسئولان متولی حوزه رسانه در کشور و عدم برنامهریزی صحیح و مدون در این موضوع دچار معضل شدهایم.
وی تأکید کرد: با توجه به گسترش ابزار تکنولوژی و رسانه در زندگی عموم جامعه، کیفیت اطلاعات دریافتی بر انتخابهای ما و پیامدهای آن و سبک زندگی اثر میگذارد؛ بنابراین باید بهدنبال راهبردهای ملی سوادآموزی رسانهای باشیم و استفاده نقادانه، مسئولانه و اخلاقی از فضای رسانهای را در میان جامعه متناسب با اصول و مبانی دینی و ملی تشویق و ترویج کنیم.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/