بصیرت جزء اصلی سبک زندگی امام رضایی است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اشکذر، محمدحسین رحیمینسب در کارگاه یکروزه مدیران کانونهای عمومی خدمت رضوی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر اظهار کرد: حفظ بصیرت در تمام موضوعات جزء اصلی سبک زندگی امام رضایی برای خادمیاران رضوی است.
وی با اشاره به آسیبهای اجتماعی ناشی از مهاجرت بیرویه به استان و تعریف و پیگیری پیوستهای فرهنگی در طرحهای مختلف استان، گفت: طرحهای مدون و برنامهریزی شده برای مؤثر عمل کردن و قوی عمل کردن در استان یزد نیاز است.
بیشتر بخوانید:
مدیر کانونهای خدمت رضوی استان یزد هدف از برگزاری این نشست را ارتباط چهره به چهره با مدیران ستادی و آشنا شدن با مشکلات و فعالیتهای کانونهای رضوی شهرستانها برشمرد.
رحیمینسب با بیان اینکه کانونهای خدمت رضوی در استان با دو هدف محرومیتزدایی و فرهنگی در کشور ایجاد شده است، افزود: هدف ما ایجاد مجموعه خیریه و فرهنگی یا کمرنگ کردن مؤسسات خیریه نیست؛ بلکه هدف، راه انداختن جریان خدمت رضوی است.
وی با بیان اینکه در بحث معیشتی علاوه بر رفع این مشکل به دنبال توانمندسازی و مددکاری خانوادههای محروم هستیم، مطرح کرد: در این زمینه نیز خیرینی هستند که زیر لوای پرچم حضرت علی بن موسی الرضا(ع) با اشتیاق بیشتری فعالیت میکنند.
مدیر کانون های خدمت رضوی استان یزد با اشاره به اینکه بحث فرهنگی باید به عنوان اصل، مورد توجه قرار گیرد، افزود: سبک زندگی رضوی باید ما را به سمت سعادت، سلامت و بهرهروی سوق دهد و ۱۹ کانون تخصصی خدمت رضوی میتوانند این جریان فرهنگی را راه بیندازند.
خدمت ۱۰۲ خادمیار در اشکذر
در ابتدای این نشست علی اکبر کاظمی مسئول کانون خادمیاران رضوی شهرستان اشکذر با اشاره به ظرفیتها و آسیبهای اجتماعی ناشی از احداث بیرویه صنایع در شهرستان اشکذر و شهرستانهای همجوار گفت: معضلات اجتماعی ناشی از مهاجرت بیرویه، عمده نگرانی مردم این شهرستان را به خود جلب کرده است.
وی در ادامه تعداد کانون های عمومی شهرستان اشکذر را چهار کانون و تعداد خادمیاران فعال را ۱۰۲ خادمیار ذکر کرد.
قربانی ۱۸ مورد عقیقه، تهیه ۳ هزار و ۸۰۰ بسته معیشتی، تهیه ۶ مورد گوشی و تبلت برای دانشآموزان، تهیه یک مورد سیستم رایانه برای دانشجوی کامپیوتر، تهیه ۱۰ مورد جهیزیه با همکاری مؤسسات خیری، طبخ و توزیع ۵ هزار پرس غذای گرم و اعطای تعدادی وامهای قرضالحسنه بخشی از عملکرد کانون خادمیاران رضوی شهرستان اشکذر در سال ۱۴۰۰ است که علی اکبر کاظمی به آنها اشاره کرد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/