پیگیری دولت برای رفع مشکل همسان سازی حقوق اساتید
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید محمد حسینی در دیدار با اساتید، نخبگان و اعضای کانون دانشگاهیان ایران اسلامی که صبح امروز جمعه ۱۷ دی ماه ۱۴۰۰ در دانشگاه امیرالمومنین( ع) برگزار شد. با عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) خاطر نشان کرد: در هشت سال گذشته مشکلات متعددی در زمینه فرهنگی، معیشتی و سیاست خارجی برای مردم ایجاد شده بود و این مشکلات باعث یک نوع واگرایی، یأس و ناامیدی در میان مردم شده بود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: هرچند اقشار مختلف جامعه در انتخابات تلاش بسیاری برای روی کار آمدن دولتی مردمی داشتند اما از آنجا که اساتید و دانشگاهیان به عنوان مرجع هستند و کلامشان در جامعه نافذ است، این قشر در این انتخابات نقش قابل توجه و بیبدیلی داشتند. البته ما تازه در ابتدای مسیر برای تحقق امید مردم و تحول مدنظر هستیم.
وی ادامه داد: معمولا این پرسش مطرح است که چرا انتصابات در دولت کُند پیش میرود. البته که انتصابات باید سرعت بیشتری داشته باشد و فرصت را نباید از دست داد و نیروهای باانگیزه، توانمند، انقلابی و جهادی باید مسئولیت کارها را به عهده بگیرند و گرنه کار راکد میماند. در برخی مجموعهها کارها به موقع انجام شده اما در برخی مجموعهها این تغییرات با تاخیر پیش میرود. البته در حال حاضر شاهد تلاش شبانه روزی اعضای دولت هستیم.
حسینی با بیان اینکه بارشهای اخیر و سیل باعث شد که برخی از استانها با مشکلات بسیاری مواجه شوند، در جنوب استان فارس هم هموطنان هم گرفتار سیل هستند، گفت: برخی از دولتمردان برای رسیدگی به این مشکلات به استانها سفر کردهاند. به دستور رئیس جمهور همه امکانات برای امدادرسانی باید به سرعت در اختیار سیل زدگان قرار گیرد، دولت پای کار است و دولتی پرتحرک است.
وی عنوان کرد: کلیات اولین سند مهم مالی دولت که بودجه ۱۴۰۱ است در مجلس تصویب شد و این سند مالی مهم که ریل اداره کشور را تغییر میدهد به تصویب نهایی میرسد.
حسینی ادامه داد: همانطور که آیتالله رئیسی در زمان انتخابات بر اساتید دانشگاه و حوزه تکیه داشت، پس از انتخابات هم بارها تأکید کرد که دانشگاه اتاق فکر دولت است و وزرا باید از نظرات و تجربیات اساتید دانشگاه بهره ببرند تا در جامعه نخبگی کشور همگرایی ایجاد شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور اضافه کرد: برخی میخواهند اینطور القا کنند که تیم اقتصادی دولت هماهنگ نیست در صورتی که اینگونه نیست و جلسات ستاد هماهنگی اقتصادی مرتب تشکیل می شود و همگرایی مطلوبی وجود دارد و حتی از ابتدای شروع فعالیتهای دولت تاکنون بسیاری از کارخانههای نیمه تعطیل و تعطیل فعال شدند. این در حالی است که شاهد اختلاف نظر درباره سیاستهای مالی و پولی بین دولتمردان در دولت پیشین بودیم.
وی با اشاره به اینکه عدهای در تلاش هستند نقاط قوت دولت را به نقاط ضعف تبدیل کنند، اظهار کرد: جمهور و دولت مردان همواره به استان های بسیاری سفر میکنند و از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار می گیرند.
حسینی بیان کرد: این دولت هر ماه ده هزار میلیارد تومان سررسید بدهیهای دولت قبل را پرداخت می کند و تعهدات غیرکارشناسی مختلفی دولت قبل ایجاد کرده است این مسائل بار سنگینی را بر دوش دولت نهاده است که برطرف شدن این مشکلات زمانبر است ولی دولت برای این مسائل برنامه دارد. برخی مشکلات برنامه کوتاهمدت و برخی میان مدت و بلند مدت میخواهد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: وضعیت شیوع کرونا هم تا پیش از ورود دولت جدید برای حل این مشکلات بسیار نامطلوب بود و بسیاری از بیمارستان ها ظرفیتی برای پذیرش بیمار وجود نداشت اما دولت جدید با اقدامات اساسی که انجام داد بسیاری از مشکلات این بیماری را برطرف کرد.
وی با بیان اینکه سعی می کنیم در انتصابات از افراد جوان، توانمند و انقلابی استفاده کنیم تا اهداف دولت انقلابی محقق شود، افزود: دولت گذشته کارهایی را که باید در طول این هشت سال انجام میداد به درستی پیگیری نکرد و انجام نداد به عنوان مثال شرایط هیئتعلمی دانشگاهها در طول این مدت تغییری نکرد ولی بانیان وضع موجود امروز به اسم های مختلف مطالبهگر شدهاند.
این استاد دانشگاه افزود: در حال حاضر شتابی که رشد تورم داشت، سیر نزولی پیدا کرده است و این شرایط بهتر خواهد شد. با اقدامات و تدابیر اخذ شده در بودجه سال آینده هیچگونه کسری بودجه نخواهیم داشت.
حسینی در خصوص تمهیدات لازم از سوی دولت برای برطرف شدن مشکل همسان سازی حقوق هیئتعلمی، گفت: پیگیر حل این مشکل هستیم و از افراد تحول طلب و فسادستیز و نیروهای انقلابی و ولایی در انتخاب مدیران و مسئولین دانشگاهها بهره خواهیم برد. در حالی که در دولت قبل در داستان بورسیه، در تبدیل وضعیت و ادای حق جفای زیادی به نیروهای متعهد و انقلابی شد. آنها نه تنها مدیریت را بر عهده نیروهای انقلابی نمیگذاشتند بلکه حتی برای عضویت هیئتعلمی هم برای افراد مشکل ایجاد میکردند.
وی ادامه داد: دولت اهل مشورت است و برای اتخاذ تصمیمات برای پیشبرد امور کشور از فعالان سیاسی، روحانیت و نمایندگان مجلس نظرخواهی میکند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: مدیران استانی هم باید این موضوع مهم را در نظر بگیرند که در انتصابات از افراد شایسته و انقلابی استفاده کند. امیدواریم که شاهد تحقق شعار شایسته سالاری دولت در سطوح مختلف باشیم و از افرادی که دانش، تخصص و عزم اجرا دارند برای مدیریت و مسئولیتهای اجرایی استان و کشور بهره ببریم.
حسینی گفت: طبق تاکید رئیس جمهوری باید با نخبگان جامعه همواره ارتباط داشته باشیم، دغدغه ها و مشکلات آنها را بشنویم و پیگیری کنیم. امیدواریم با همگرایی قوه قضاییه، مجریه و مقننه بتوانیم شاهد اقدامات اساسی برای حل مسائل کشور باشیم. باید از این فرصت مغتنم و مجالی که همه دستگاهها در خدمت نظام هستند به بهترین نحو استفاده کنیم.
وی یکی از ویژگیهای سردار سلیمانی را اهل مشورت بودنشان عنوان کرد و خاطر نشان کرد: حاج قاسم به خوبی تصمیم میگرفت و در نهایت این تصمیمات را در عمل خوب اجرا میکرد. ما هم باید این روش را در پیش بگیریم. الگوی مدیریتی و زندگی ما شهید سلیمانی است که در بحرانها به خوبی مدیریت کرد و هیچ گاه چیزی را برای خود نخواست و سخاوتمندانه پای آرمانهای انقلاب ایستاد.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/