سردار سلیمانی فرماندهی استثنایی در میدان نبرد بود/ چرا سردار دلها را «حاج قاسم» میگویند؟
گروه جهان خبرگزاری آنا - مجتبی اسماعیلی، دو سال از روزی که فرماندهان رشید مقاومت منطقه، شهیدان قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در نزدیکی فرودگاه بینالمللی بغداد بهوسیله تروریستیترین ارتش جهان به شهادت رسیدند میگذرد؛ در همه روزهای پس از شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، آزادیخواهان بیشتری از سراسر جهان با شخصیت او آشنا شدهاند و حال همگان میدانند حاج قاسم تأثیرگذارترین مرد میدان مقاومت است.
میدلایستآی از سردار سلیمانی بهعنوان قهرمانی در برابر هژمونی آمریکا در منطقه و اصلیترین عامل تقویت جریان مقاومت در عراق، سوریه، لبنان، افغانستان، یمن و غزه یاد میکند و مینویسد، بعد از شهادت وی میلیونها نفر در تهران به خیابانها آمدند.
به نوشته این رسانه انگلیسی، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر وقت رژیم صهیونیستی تصور میکرد با ترغیب دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا به خروج از برجام و حذف فیزیکی سردار سلیمانی زیرکی به خرج داده است، اما موضوعی که اکنون روشن میشود، این است هیچیک از این دو اقدام در راستای منافع داخلی صهیونیستها و آمریکاییها نبوده است.
تربیت شهید سلیمانی در محیطی اسلامی شکل گرفت که باعث شد شخصیتش با نظام ارزشهای فکری، اخلاقی و انسانی خو بگیرد
میدلایستآی نوشت، اگر مسئولان تصمیمگیرنده برای ترور سلیمانی بر سر اینکه این اقدام باعث خودبازدارندگی ایران میشود، شرطبندی کرده بودند دچار اشتباه محاسباتی شدهاند و این چیزی است که بمباران پایگاه عینالاسد در عراق هم آن را ثابت کرد. این بمباران مخربتر و دقیقتر از آن چیزی بود که در ابتدا تصور میشد.
حاج قاسم مقابل کفر، الحاد و استکبار جهانی ایستاد
صفاء قدور، کارشناس سوری در گفتوگو با خبرنگار حوزه غرب آسیای گروه جهان خبرگزاری آنا گفت: سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی تنها متعلق به مرزهای جغرافیایی ایران نیست و برای دفاع از دین مبین اسلام و حقوق مستضعفان از مرزهای زمانی و مکانی فراتر رفت و دامنه فعالیتهای میدانی اش چندین کشور ازجمله سوریه را دربر میگیرد.
وی افزود: شهید سلیمانی به عمق هجمه شدید نیروهای تکفیری علیه دین مبین اسلام و خطری که امت اسلامی را تهدید میکرد، پی برد و مقابل کفر، الحاد و استکبار جهانی ایستاد. او مقابل جنایتکاران و تفکر انحرافی از اسلام ایستاد که از گوشه و کنار زمین جمع شده بودند تا ویرانی، جنایت، کشتار، سر بریدن، نبش قبر، جگرخواری و مثله کردن مردم را به نام اسلام به افکار عمومی عرضه کنند و نام خود را نیز برگرفته از نام اسلام، «دولت اسلامی داعش» گذاشتند.
تحلیلگر سوری عنوان کرد: آنها در سوریه و عراق این اقدامات جنایتکارانه و وحشیانه را انجام دادند که حتی یاد و خاطره آن دوران بشریت را آزار میدهد؛ در حالی که الله اکبر میگفتند و نام خدا را بر زبان میراندند، در تلاشی مذبوحانه بهدنبال جایگزینی باورهای غربی و الحادی با ارزشهای دین مبین اسلام و آموزههای اسلام ناب محمدی (ص) بودند که ربطی به دین و انسانیت نداشت.
بیشتر بخوانید:
قدور گفت: شهید قاسم سلیمانی در تمامی نبردهایی که با مستکبران، ظالمان و نیروهای شرور جهانی انجام داد، مانند دیگر فرماندهان میدانی طراح و معمار نبردها نبود، بلکه فرماندهی استثنایی بود؛ زیرا علاوه بر بازطراحی و مهندسی نبردها، همواره در خط مقدم جبههها و پیشاپیش سایر رزمندگان در خطوط تماس با دشمن حضور داشت. او برای حمایت از آرمان ملتهای مسلمان و شکست دادن خطوط اصلی دشمن امت اسلام حرکت میکرد. این نشاندهنده میزان آگاهی وی از مشکلات میدانی است که در فرهنگ اسلامی و بصیرت قرآنی ریشه دارد و این معیارها در فرماندهی شجاع همچون قاسم سلیمانی جمع شده است.
صفاء قدور گفت: کسانی که حقوقشان بهوسیله محور عبری-عربی-غربی پایمال شد، مبارزاتشان در دفاع از حق را در کشورهای جمهوری اسلامی ایران، فلسطین، لبنان و افغانستان در چارچوب نظامی واحد و در قالب محور مقاومت دنبال کردند که ثمرات شگفتانگیزی به بار آورده و باعث سرگردانی دشمن شده است. در برخی از کشورهای محور مقاومت اکنون قدرت بازدارندگی زیادی در برابر دشمنان بهوجود آمده است.
وی درباره ویژگیهای شخصیتی سردار سلیمانی عنوان کرد: تربیت شهید سلیمانی در محیطی اسلامی و در چارچوب مبانی دین ناب محمدی شکل گرفت که باعث شد شخصیتش با نظام ارزشهای فکری، اخلاقی و انسانی خو بگیرد و به الگویی برای تقلید در سلوک و رفتار اسلامی تبدیل شود. شهید سلیمانی انسان صالحی بود که در محیطی مطهر رشد کرد و اصول و مبانی اسلام ناب محمدی را از آن برگرفت، لذا شخصیت دینی در او مشاهده میشود.
این تحلیلگر سوری با بیان اینکه سردار سلیمانی به اندازهای متدین بود که بدون توجه به شرایط محیطی به وعدههایش عمل میکرد، گفت: قاسم سلیمانی هرگاه وعده میداد، به آن عمل میکرد و این موضوع باعث شد همه کسانی که او را می شناختند به جای القاب نظامی، او را «حاج قاسم» خطاب کنند. این همان خصلتی است که امام خامنهای (مد ظله العالی) بر آن صحه میگذارند و میفرمایند، سردار سلیمانی از فرماندهان ممتاز در عرصه نظامی بود که در رعایت حدود شرعی بسیار دقت میکردند؛ ممکن است مردم گاهی در میدان نبرد حدود الهی را فراموش کنند، اما حاج قاسم اینگونه نبود و مراقبت میکرد.
خاطره از راهپیمایی اربعین حاج قاسم
قدور گفت: حضور ممتاز و نقش فعال شهید سلیمانی در عرصه میدان گواه ایمان راسخ شهید و نقش تبلیغی وی است که با گذشتن از همه مرزها، محدودیت مکانی و زمانی و مذهبی و فرقهای نداشت. او مجاهدت خود را خالصانه و بیمنت در راه رضای خداوند انجام میداد.
شهید سلیمانی در نظریهپردازی و کاربرد مفاهیم و مصادیق نمونه بود
این تحلیلگر سوری تصریح کرد: شهید سلیمانی در نظریهپردازی و کاربرد مفاهیم و مصادیق نمونه بود، او در رفتارش الگو و سرمشق رهبران فکری و عقیدتی و فرماندهان مقاومت بود و این ویژگی استثنایی است که ما در هیچ کسی در میدان نبرد سراغ نداریم؛ خصلت او را میتوان تنها با عابدان، صالحان و اولیای الهی مقایسه کرد.
قدور گفت: یکی از خاطرات زیبای من از شهید سلیمانی این بود که با پای برهنه در راهپیماییهای کربلای معلی شرکت میکرد و از خادمان مراسمهای اربعین حسینی بود. او درحالی به نشانه احترام سرش را در مقابل زائران حسینی خم میکرد که مدافعان حرم، وی را در عرصه نبرد فردی قاطع و جدی میدانند که هیچگاه در برابر دشمن سر خم نمیکرد.
انتهای پیام/۴۰۳۳/
انتهای پیام/