دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 دی 1400 - 04:17

سالگرد شهادت فرماندهان مقاومت و پیامی که جهانی شد

جهانیان اذعان دارند که سرداران مقاومت خود در میان میدان حضور یافته و جان خویش را نثار اهدای امنیت، آرامش، آزادی و زندگی به دیگران کرده‌اند که نمود آن را در عراق، سوریه، لبنان و غزه می‌توان مشاهده کرد.
کد خبر : 632800
حاج قاسم



به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ برگی دیگر از جنایت علیه بشریت در کارنامه تروریسم دولتی آمریکا و شرکای آن ثبت شد و فرماندهان مقاومت و آزادی سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس معاون حشد شعبی عراق و همرزمانشان در فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.


این روزها در دومین سالگرد آن جنایت بزرگ، علاوه بر ایران، بسیاری از کشورهای منطقه و حتی اروپا و آمریکا صحنه راهپیمایی و گردهمایی‌های گسترده مردمی در زنده نگاه داشتن یاد و خاطره این شهدا و تجدید پیمان با آرمان‌های آنها است.


در عراق میلیون‌ها نفر فریاد ادامه راه مقاومت و مقابله با آمرین و عاملین این جنایت را سر دادند و بر خروج تروریست‌های آمریکایی از کشورشان تاکید کردند.


حال این سوال مطرح است که چگونه ملت‌ها پس از دو سال چنین پر شور و خودجوش یاد و خاطره شهدای مقاومت را گرامی می‌دارند حال آنکه آمریکا به رغم هزینه‌های گزاف نتوانسته جایگاهی در میان ملت‌های منطقه کسب نماید.


چرا هنگام خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان مردم جشن فرار آمریکا را برپا کردند و یا چرا در عراق مطالبه مردم پایان هر چه سریع‌تر حضور آمریکاست؟


پاسخ به این پرسش را در تفاوت دیدگاه جمهوری اسلامی و آمریکا در قبال سایر کشورها می‌توان جستجو کرد.


آمریکایی‌ها همواره به دنبال خاورمیانه‌ای جدید بوده و هستند که محور آن را سلطه این کشور بر سایر کشورها و غارت منابع آنها تشکیل می‌دهد.


آمریکایی‌ها سناریوی تحقیرسازی، سرکوب و سلطه و تعیین سرنوشت به جای ملت‌ها را دنبال می‌کنند و دموکراسی ادعایی آنها در تحمیل خواسته‌هایشان به سایر ملت‌ها خلاصه می‌شود، حال آنکه جمهوری اسلامی همواره به دنبال عزت‌بخشی، تقویت توان داخلی، آزادی‌بخشی و تحقق حق تعیین سرنوشت برای ملت‌ها بوده است.


نمود عینی این سیاست اقدامات شهید سلیمانی بود که به ملت‌های منطقه عزت و سربلندی اهدا کرد و زمینه‌ساز حرکت ملت‌ها به سوی آزادی و استقلال واقعی شد و در نهایت خاورمیانه‌ای جدید را رقم زد که با بیداری ملت‌ها مانع سلطه‌گری و غارت‌گری آمریکا شده‌اند.


نگاه جمهوری اسلامی که در سال‌ها مجاهدت و حضور سردار شهید سلیمانی در میان ملت‌های منطقه عینیت یافته، بر اصل جان دادن برای جان بخشیدن به دیگران است حال آنکه ملت‌های منطقه به کرات شاهد بوده‌اند که آمریکایی‌های مدعی دموکراسی و آزادی‌بخشی، همواره برای منافع خود کشتار و جنایت به راه انداخته‌اند.


جهانیان اذعان دارند که سرداران مقاومت خود در میان میدان حضور یافته و جان خویش را نثار اهدای امنیت، آرامش، آزادی و زندگی به دیگران کرده‌اند که نمود آن را در عراق، سوریه، لبنان و غزه می‌توان مشاهده کرد.


در مقابل اما؛ نیروهای آمریکایی در افغانستان و عراق بارها غیر نظامیان را سپر بلای خویش کرده‌اند تا زنده بمانند و منابع آنها را غارت کنند. ملت‌ها شاهد بوده‌اند که چگونه سرداران مقاومت کودکان را در آغوش گرفته و آرامش را با مهربانی به آنها هدیه کرده‌اند حال آنکه سربازان آمریکایی در کوچه‌های افغانستان برای حفظ جان خویش، کودکان را که مشغول بازی بودند، قربانی کرده و جنگنده‌هایشان چگونه خانواده‌ای ۱۰ نفره که ۷ کودک در میان آنها بود را آگاهانه قتل عام کردند.


ملت‌ها دیده‌اند که چگونه کودکان بی‌گناه قربانی مین‌هایی شده‌اند که سربازان آمریکایی در کنار جاده‌ها مستقر کرده بوده‌اند و...


از سال ۲۰۱۱ در حالی تروریسم تحمیلی و نیابتی منطقه را فرا گرفت که در یک سوی معادله آمریکایی‌ قرار داشت که مدعی تشکیل ائتلاف ضد داعش بود اما در عمل ایجاد کننده و حامی داعش بود و زمینه گسترش آنها را در سراسر منطقه فراهم کرد.


این حمایت چنان بود که حتی برای نجات تروریست‌ها به بمباران ارتش عراق و سوریه پرداختند و از هیچ اقدامی در این راه فروگذار نکردند.


در سوی دیگر معادله جمهوری اسلامی ایران قرار دارد که برای حمایت از ملت‌ها و نجات منطقه از تروریسم، دلاور مردان خویش را راهی میدان ساخته و افرادی همچون حاج قاسم سلیمانی در خط مقدم مبارزه با تروریسم حضور یافتند.


آنچه جهانیان سال‌ها در میدان شاهد بودند حضور خالصانه و برادرانه ایرانی‌ها در حمایت از ملت‌ها بوده و این ایثار و از خود گذشتگی چنان بود که مقامات اقلیم کردستان عراق بارها اذعان کردند که هنگام پیشروی داعش به سمت اربیل، این ایران و مردانی چون سردار سلیمانی بودند که به حمایت از ساکنان این مناطق اقدام کردند و آمریکایی‌ها علیرغم توافقنامه امنیتی با اربیل و بغداد، عملا تعهدات خود را نقض کرده و هیچ اقدامی صورت ندادند.


جنایات و عهدشکنی‌های آمریکا البته تمامی ندارد و در آخرین مورد آن می‌توان به مصاحبه اخیر اشرف غنی رئیس جمهور غرب‌گرای فراری افغانستان اشاره کرد که چگونه از خالی شدن پشتش توسط آمریکا گلایه می‌کند.


بر این اساس؛ می‌توان دریافت که چرا این روزها ملت‌های منطقه با برپایی تجمعات میلیونی و مراسم‌های متعدد یاد و نام سرداران مقاومت را گرامی داشته و فریاد تجدید پیمان با آنها و لزوم مبارزه با آمریکا را سر می‌دهند.


این حماسه حضور نشانه‌ای از قدردانی ملت‌های منطقه از نقش و جایگاه جمهوری اسلامی در اهدای عزت، امنیت و آزادی به سایر ملت‌هاست، موضوعی که فرماندهان مقاومت تبلور آن بودند.


منبع: نورنیوز


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب