استحاله فرهنگی ایران چگونه صورت میگیرد؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اراک به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نشست بصیرتی «در طلیعه دهه مقاومت» درباره ریشههای مقاومت با سخنرانی سردار داود غیاثیراد معاون فرهنگی رزمندگان غرب و شمال غرب کشور و نماینده ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح در سالن جلسات حضرت امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.
معاون فرهنگی رزمندگان غرب و شمال غرب کشور و نماینده ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح در این نشست با گرامیداشت سالروز ۹ دی گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند (۹ دی تقابل حق و باطل است.) مبارزات حق و باطل از زمان ابتدای خلقت آدم آغاز شد و مبارزات پیامبران اولوالعزم با کفار و مشرکان، مبارزات موسی، مبارزات حضرت مسیح با قیصر روم، مبارزات پیامبر اکرم (ص)، مبارزات حضرت علی (ع) با غاصبین زمان خود، مبارزات امام حسن (ع)، عاشورای امام حسین(ع)، مبارزات علمای شیعه و حتی اصلاح طلبی میرزا تقی خان امیرکبیر، قیام مشروطیت، قیام ۱۵ خرداد، ۸سال دفاع مقدس و ۹ دی همگی حلقههای این مجموعه و تقابل حق و باطل است.(بیشتر بخوانید)
وی افزود: بزرگترین ظلم به بشریت ایجاد داعش توسط استکبار جهانی بوده و مبارزه قاسم سلیمانی نه یک پایان است و نه آغاز، بلکه حلقهای از این مبارزات است و مبارزات حق و باطل تا قیام عدالت گستر جهانی براساس آموزههای الهی و ظهور حضرت مهدی پایان میگیرد.
غیاثیراد ادامه داد: ریشه مقاومت و حماسه ۹ دی در سه موضوع قابل بررسی است، اول عاشورا، دوم انقلاب و سوم نهضت جهانی منجی عالم بشریت و پایان تاریخ است.
معاون فرهنگی رزمندگان غرب و شمال غرب کشور ادامه داد: در بخش انقلاب شعار نه شرقی، نه غربی، مستلزم این بیان است که یک لیبرالیسم و یک ایدئولوژی لیبرالیسم و مهمترین ارکان آن سکولاریسم، طرفداران آزادی و دموکراسی هستند و به عنوان مذهب ایدئولوژی غربی شناخته می شود، حال دین، حکومت تشکیل داده و لیبرالیسم را از بین برده و مقابل آنها ایستاده است و ریشه مقابله با انقلاب اسلامی اول لیبرالیسم و دوم کمونیسم است که در جماهیر شوروی فروپاشید، آنها ادعای جهانی شدن داشتند و میگفتند جهان یک دهکده و آمریکا کدخدای آن است. نمونههای این دشمنی را با کودتا، حمله نظامی با حمایت از صدام و انقلابهای مخملی در ایران دیدیم.
نماینده ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح اظهار کرد: کشور ما در برابر رژیم صهیونیستی از نظر سیاسی و فرهنگی، جنگ نرم و روانی با دست خالی ایستاده است، به عنوان مثال در دفاع مقدس در سال ۱۳۶۴ تا اروندرود و خلیج فارس صدام با کمک ماهوارههای جاسوسی پیشرفته آمریکا نفوذ کرده بود، شهید قاسم سلیمانی با وجود مشکلات اقتصادی با آنها مقابله کرد. اول انقلاب کمیتههای انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دو نهاد برای حفظ انقلاب بودند و همه جوره تلاش میکردند.
وی گفت: اکنون بانک جهانی ستاندهها و دادهها را بهرهوری میداند، در جنگ تحمیلی، بهرهوری منابع انسانیمان میتواند پایاننامه چند دانشجو باشد بهطور مثال دانشجویان میتوانند بهرهوری منابع انسانی ما را در جنگ موضوع پایاننامه خود قرار دهند. در جنگ با کشتهها، تصادفیها، کسانی که در بمباران کشته شده و ترورشدگان ۲۸۸ هزار شهید دادهایم و ۴۲ هزار نفر اسیر که این تعداد اسیر ثبت سازمان ملل و بنیاد شهید شده است، بهرهوری منابع انسانی ایران دو برابر عراق است؛ چراکه افرادی مانند ابراهیم هادی و یا قاسم سلیمانی در جنگ بودهاند.
غیاثیراد بیان کرد: قاسم سلیمانی زمانی که وعده داد تا سه ماه دیگر حکومت داعش از بین میرود، تمام حکومتها این مسئله را باور نداشتند؛ اما حرف او به حقیقت پیوست و ریشه داعش را خشکاند و دشمن بودجهای که برای آن مصرف کرد، نتیجهای نگرفت.
استحاله فرهنگی ایران ۳ موضوع است
معاون فرهنگی رزمندگان غرب و شمال غرب گفت: استحاله فرهنگی ایران سه چیز است، یکی عاشورا، فرهنگ ایثار و شهادت است که گفتهاند باید ایثار و شهادت را از فرهنگ جمهوری اسلامی پاک کنیم و به جای آن رفاهطلبی جایگزین کنند، دیگری اینکه با فرهنگ مهدویت و منجی عالم بشریت مبارزه شود و سوم اینکه ریشه مبارزه با ۹ دی هست که باید با ولایت فقیه مبارزه شود و در رسانههای غربی تأکیدشده اسم امام خمینی و امام خامنهای با پسوند امام بازگو نشود و حتماً از لفظ آیت الله استفاده شود و زمانی که از این نام (امام) استفاده شود، آنها امت را به دنبال خود دارند و توانایی کنترل دنیا را به دست خواهند گرفت.
به گزارش آنا، حجتالاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، محمدباقر توکلی سرپرست دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد استان مرکزی، عباس شیخان سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، ابراهیم گیوکی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، علی حسنی جوشقانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، داراب نبیزاده مسئول بسیج اساتید دانشگاه و برخی از مدیران، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در این نشست حضور داشتند.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/