جلوگیری از فتنهها با رجوع به قرآن
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرکرد، نشست هماندیشی گرامیداشت نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت با حضور هیئت رئیسه و جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری و بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در سالن جلسات ساختمان اداری این واحد دانشگاهی برگزار شد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در جمع دانشگاهیان از لحاظ مفهمومی دو کلمه شهید و شهادت را مورد بررسی واژگانی قراد داد و گفت: آن چیزی که شهید را باارزش میکند، مفهوم شهادت است و اما در جامعه ما به جای مفهوم شهادت توجه بیشتری بر شخص شهید میشود.(بیشتر بخوانید)
حجتالاسلام مهدی طاهری تبیین کرد: در جامعهای که ارزش شهادت و شهادتطلبی و مفهوم شهادت مورد توجه قرار گیرد و گرامی داشته شود، دشمن احساس ترس و حقارت میکند و در نتیجه ضریب امنیت در آن جامعه بالا میآید.
وی با بیان اینکه مفهوم شهادت مسیر و حرکتی هدفدار مربوط به افراد زنده است با اشاره به آیاتی از سوره توبه که خداوند میفرماید یکی از شیوههای ایجاد فتنه، تغییر امور است، اضافه کرد: در همه امتها مسئله فتنه مسئله اصلی و جدی است و برای جلوگیری از فتنهها باید به سراغ قرآن رفت.
مدیرکل جدید سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: اگر مبانی معرفتی و ارزشی یک جامعه تضعیف شود در اوج پیروزی هم احتمال شکست بالاست.
طاهری مبانی فکری جامعه را برای دفاع از ارزشها، پایگاههای علم، دانش، تقوا و اخلاص عمل عنوان کرد و گفت: در جنگ تابلوها و شعارها، مهم شعار نیست، مهم این است که آن شعار و آن پرچم در دست کیست و نسبت آن با ولی جامعه چیست.
وی سربازگیری از جبهه انقلاب، ایجاد تقابل بین رهبران، رهبرتراشی و ایجاد تفرقه، حمله از پیرامون به مرکز با استفاده از ضعفها و مشکلات را ازجمله شیوههایی مطرح کرد که دشمن برای مبارزه و ایجاد فتنه دنبال میکند.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/