دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 دی 1400 - 11:35

رقابت دانشجویان امیرکبیر در هوش مصنوعی به زودی آغاز می‌شود

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با اشاره به اینکه به زودی ششمین دوره مسابقات هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر برگزار می‌شود، مؤلفه‌های آن را برشمرد.
کد خبر : 631533
دانشگاه امیر کبیر



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر،ششمین دوره مسابقات هوش مصنوعی اسفندماه سال جاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود و دانشجویان در هشت مسابقه از جمله پیش‌بینی بازار سهام، تولید گراف توصیف صحنه، ادراک صحنه خودروی خودران و پردازش هوشمند داده‌های دیوار به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.


حسین زینلی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دبیر مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر، اعلام کرد: این دوره از مسابقات با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان و دانش‌آموختگان با مسائل واقعی صنعت، افزایش ارتباط صنعت با دانشگاه و ایجاد حس نشاط و رقابت بین محققان کشور، در هشت رشته، اسفندماه برگزار می‌شود.


وی خاطرنشان کرد: تیم‌ها در این دوره می‌توانند در هشت مسابقه‌ پیش‌بینی بازار سهام، تولید گراف توصیف صحنه، ادراک صحنه خودروی خودران، پردازش هوشمند داده‌های دیوار، تشخیص هوشمند باگ‌های کد منبع، تشخیص غلط‌های رایج در روان‌خوانی قرآن کریم، پیش‌بینی میزان مصرف ماهانه مشترکین همراه اول و جستجوی کلمات کلیدی در مکالمات مرکز تماس همراه اول شرکت کنند.


زینلی اظهار کرد: ارتقاء دانش بومی در زمینه هوش مصنوعی، شناسایی و معرفی محصولات و شرکت‌های موفق داخلی مرتبط با هوش مصنوعی، فراهم ساختن بسترهای لازم برای عرضه ایده‌های جدید محققان و کمک به تجاری‌سازی آنها، فراهم ساختن بسترهای لازم برای عرضه نیازهای سازمان‌ها، شرکت‌ها و صنایع و ارائه راهکار توسط محققان و بحث و تبادل نظر میان دانشگاهیان، محققان و صنعت‌گران پیرامون زمینه‌های مستعد همکاری از اهداف برگزاری این مسابقات است.


عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: شیوه کلی برگزاری مسابقات به این صورت است که در مرحله اول، تیم‌های متقاضی در سایت مسابقه ثبت‌نام می‌کنند و بعد از تأیید اولیه، اطلاعات مسابقه در اختیار آنها قرار داده می‌شود. سامانه‌های آماده شده توسط تیم‌ها در مراحل مختلفی ارزیابی و در نهایت در اسفند ماه ارزیابی نهایی به صورت متمرکز انجام خواهد شد.


دبیر مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر با تأکید بر اینکه به منظور تشویق بیشتر محققان به شرکت در مسابقات، متناسب با حمایت‌های مالی جذب شده جوایز ارزنده‌ای برای برگزیدگان در نظر گرفته می‌شود، افزود: تیم‌های دانشجویی ملزم به ارائه گزارش فنی هستند و از جوایز نقدی و غیرنقدی مسابقات بهره‌مند خواهند ‌شد. تیم‌های شرکتی نیز می‌توانند با محصولات تجاری خود در این مسابقات حضور و ضمن کسب رتبه، از جوایز غیرنقدی مسابقات بهرمند شوند.


زینلی با اشاره به اینکه برگزاری این دوره از مسابقات به صورت ترکیبی خواهد بود، بیان کرد: شرکت در فازهای اولیه به صورت آنلاین است و تیم‌های علاقه‌مند بعد از ثبت‌نام در سایت مسابقات نتایج خود را برای ارزیابی ارسال کرده و سپس براساس نتایج کسب شده، تیم‌های منتخب به رویداد نهایی که به صورت حضوری در اسفندماه در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود، دعوت خواهند شد.


وی افزود: مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما) مجموعه‌ای از مسابقات مرتبط با حوزه‌ هوش مصنوعی است که از سال ۱۳۹۱ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.


دبیر مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر در پایان، گفت: نخستین دوره‌ این مسابقات در آبان ماه ۱۳۹۱ در هفت رشته، دومین دوره‌ آن در آبان ماه ۱۳۹۲ در ده رشته، سومین دوره این مسابقات در آبان ماه ۱۳۹۴ در ده رشته، چهارمین دوره این مسابقات در اسفند ماه ۱۳۹۷ در پنج رشته و پنجمین دوره این مسابقات در آبان ۱۳۹۸ در سه رشته برگزار شد.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب