مهندسی معکوس سرآغازی قوی برای تولید قطعات پیشرفته
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از سیرجان، لاله ملکنیا با حضور در مرکز آموزشهای تخصصی کوتاهمدت و کارگاه مهندسی معکوس و سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان اظهار کرد: اقداماتی که این واحد دانشگاهی در حوزه ارتباط با صنعت انجام داده، ارزشمند بوده و این عزم و اراده مدیران دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان، عینیت یافتن مفهوم دانشگاه نسلها میان واحدهای دانشگاهی کشور است.
بیشتر بخوانید:
دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان چگونه در ارتباط با صنعت موفق شد؟
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در موضوع حل مسائل و مشکلات حوزه صنعت، جایگاه ویژهای دارد و برای ما باعث افتخار است که در این واحد دانشگاهی حضور داشتیم.
مدیرکل کانونهای دانشگاه، صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در قطعهسازی گامهایی شگرف را برداشته و توانمندی خوبی را ایجاد کرده و این موضوع پشتوانه کل مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در همراهی با صنعت و تولید است.
ملکنیا بیان کرد: با چند مجموعه در حال مذاکره برای اخذ قرارداد هستیم و در این رابطه صنایع مختلف مانند خودروسازی، موتورهای توربو شارژر و... اعلام آمادگی کردهاند و دانشگاه آزاد نیز در حال رایزنی است.
وی مژده داد که در آیندهای نزدیک، قطعات حداقل سه صنعت را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان بر اساس ظرفیتی که وجود دارد، تولید میکنیم و قطعاتی که در سایر واحدها نیز تولید میشود باید کنترل و کیفیت قطعه در این دانشگاه تأیید شود.
مدیرکل کانونهای دانشگاه، صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: در معدن مس سونگون هم مذاکرات اولیهای داشتهایم که در هفتههای آتی به آذربایجانشرقی برای مذاکرات سفر کرده و با توجه به قرابتی که با معادن گلگهر از حیث تکنولوژی دارند، امید است که بتوانیم مذاکرات خوبی داشته باشیم.
استاد نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب گفت: از قبل میدانستم که دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، واحد فعالی است و در زمان حضورم در این واحد دانشگاهی واقعا از این عزم جدی و همت جهادی خوشحال شدم.
ملکنیا افزود: این حرکت ما را در بلندمدت از وابستگی تکنولوژیک به کشورهای خارجی رها کیکند و سرآغاز شروعی قوی برای تولید قطعات پیشرفته بومی است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/