تشکیل کارگروه خیّرین علمی برای پیشبرد اهداف اقتصاد دانشبنیان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بوشهر، سروش حیدریسنگستانی در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش با قدردانی از تلاشها و اقدامات انجامشده در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و با تأکید بر اجرای برنامهها با جدیت و همت بیشتر از سوی پژوهشگران برای رفع مشکلات سرمایهگذاری از تشکیل کارگروه خیرین علمی در راستای پیشبرد اهداف اقتصاد دانشبنیان در استان بوشهر خبر داد و اظهار کرد: تحقیق و پژوهش، اثرگذارترین شاخص ابزار پیشرفت جامعه است.
وی افزود کرد: علم و دانش باارزشترین دارای فرد خواهد بود؛ اما به شرطی که این علم و دانش در راه رفع مشکلات، محرومیتها و تحقق آرمانهای حکومت اسلامی و الهی به کار گرفته شود.(بیشتر بخوانید)
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه پژوهش باید با نیازهای جامعه حرکت و توسعه یابد و ثمره آن در جامعه قابل لمس باشد، عنوان کرد: پیشرفت فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حل مسائل جامعه، مستلزم جهش فرهنگی در این حوزهها است. در حوزه علم و دانش و پژوهش نیز نیازمند این جهش فرهنگی بهویژه در حوزه اقتصاد دانشبنیان مطابق با باورهای دینی و ملی هستیم.
حیدریسنگستانی توضیح داد: یکی از ضعفهای پژوهش مربوط به این مسئله است که عمدتاً شکل، ساختار پژوهش و اقتصاد دانشبنیان به این صورت بوده که دانشگاهها و شرکتهای متعدد در دنیا که خود زیرمجموعه دولتها هستند، تدوین و جمعآوری علومی را که مورد نیازشان است را به دیگر کشورها واگذار کرده و به تکمیل پازل دانشبنیان و تسلط بر بازار تکنولوژی اقدام میکنند از اینرو عمده پژوهشهای انجامگرفته در دیگر کشورها اعم از مقاله، تحقیق و حتی تولید بیشتر در راستای تکمیل پازل سیستمهای طراحیشده در کشورهای صاحب علم و دانش بوده تا رفع چالشهای درونی کشورها و در حقیقت روند کارها در راستای نیازگرایی جوامع نیست.
وی اضافه کرد: حتی اقدام برای تغییر نیز تحولآفرین است و در دانشگاه آزاد اسلامی به مدد برنامههای متعالی مانند نظام موضوعات اینروند در حال اصلاح شدن است. واهمه از بسیاری موارد و مشکلات ناشی از بزرگنمایی بوده؛ اگر فقط ۲۰ درصد در حوزههای مختلف دانشبنیان کشور دچار تحول شود، حاصل، نتیجه بسیار بزرگی است که پیشرفت بسیار عظیمی نصیب کشور میشود. ایجاد کارگروههای ویژه در حوزه تکنولوژی و یا نیازسنجی ضروری بوده و این کارگروهها، کارگروههای موضوعی و متشکل از اقشار مختلف فعال در حوزه مربوط هستند که برای رفع مشکلات و چالشهای جامعه سیاستگذاری و تلاش میکنند.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر نیز با ارائه آماری درباره عملکرد این حوزه گفت: علم و دانش زمانی برای کشور راهگشا و مفید خواهد بود که موفق به حل مسئله شود.
حامد قائدی ادامه داد: ۱۷۷ مقاله در حوزههای مختلف و دو طرح برون دانشگاهی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در سال گذشته به انجام رسیده است.
وی اضافه کرد: مجله تخصصی مخابرات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با ارتقای رتبه به درجه B تبدیل شد و شرکت های حاضر در مرکز رشد نیز از توسعه کمی وکیفی چشمگیری برخوردار شدند.
به گزارش آنا، در پایان این مراسم با ارائه گزارشی از چگونگی روند پژوهشگران برتر، از فعالان عرصه پژوهش و تحقیق تجلیل شد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/