دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا گزارش می‌دهد؛

باز هم فرار رو به جلوی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری/ فرافکنی؛ تنها هنر آقای رئیس!

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری مثل همیشه به وزارت ورزش و جوانان و سایر فدراسیون‌های ورزشی تاخت و به جای اینکه عملکرد وزنه‌برداری را آسیب‌شناسی کند، فرار رو به جلو را ترجیح داده است.
کد خبر : 630386
علی مرادی

به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، تیم ملی وزنه‌برداری در مسابقات جهانی با کسب نایب‌قهرمانی به کار خود پایان داد؛ البته تیم به لحاظ مدال‌آوری انتظارات را برآورده نکرد؛ اما به لطف امتیازهایی تیمی که ملی‌پوشان وزنه‌برداری کسب کردند، جایگاه نایب‌قهرمانی نصیب وزنه‌برداری ایران شد تا باز هم مثل همیشه فدراسیون وزنه‌برداری پشت این نایب‌قهرمانی پنهان شود و دلایل مدال‌ نیاوردن وزنه‌برداران آسیب‌شناسی نشود. البته اهالی وزنه‌برداری و قهرمانان سابق پس از عملکرد تیم ملی در مسابقات جهانی آن را تحلیل و بارها هم به این موضوع اشاره کرده‌اند که وزنه‌برداری رشته‌ای است انفرادی و رکوردی و کسب امتیاز تیمی جایگاهی در این رشته ورزشی ندارد، بنابراین تیم باید به سمت کسب مدال انفرادی برود. با این حال رئیس فدراسیون وزنه‌برداری که مثل همیشه پشت این نایب‌قهرمانی پنهان شده؛ این روزها از موضع بالا صحبت می‌کند و روز گذشته در یک برنامه تلویزیونی انتقادهای تند و تیزی را روانه وزارت ورزش کرد و حتی در بخشی از صحبت‌هایش هم عنوان کرد به خاطر حمایت‌ نشدن از سوی وزارت ورزش و جوانان مجبور است اردوی تیم ملی را تعطیل کند. البته پیش از اعزام هم تیم ملی با مشکلات مالی زیادی دست و پنجه نرم می‌کرد به طوری که پیش از اعزام، مرادی از فروش دو تخته فرش خانه‌اش صحبت کرده بود تا بتواند خرج سفر را دربیاورد!


نگرانی به سبک آقای رئیس


مرادی، رئیس فدراسیون وزنه‌برداری روز گذشته در برنامه تلویزیونی، با انتقاد از وزارت ورزش و جوانان به خاطر عدم حمایت‌ها گفت: «تیم ما ۹ نفره به نایب‌قهرمانی جهان رسید ولی اگر کمیته المپیک کمک نمی‌کرد این تیم نمی‌توانست در مسابقات شرکت کند. از آقای صالحی امیری تشکر می‌کنم که واقعاً زحمت کشید، الان می‌شود شادی را در چشم این ورزشکاران دید اما انصاف نیست که با این بچه‌ها این مدلی رفتار شود. عادلانه نیست که اعضای یک رشته ورزشی به مسافرت و مسابقه می‌روند ولی اصلاً معلوم نیست به پیک‌نیک رفته‌اند یا مسابقات جهانی! اما ما راهی چنین مسابقاتی شدیم و عنوان نایب‌قهرمانی را کسب کردیم. برخی اشکالات هم به من برمی‌گردد چون خیلی مسائل را رسانه‌ای نمی‌کنم. برخی دوستان تا چیزی می‌شود آن را رسانه‌ای می‌کنند و کلی به آنها رسیدگی می‌شود ولی به وزنه‌برداری که جزء تاریخ بزرگ این کشور است رسیدگی مناسبی نمی‌شود. قهرمانان ما با دست خالی نشان دادند که چقدر توانمند هستند ولی الان انتظارات بیشتر شده است. حامیان مالی و اسپانسرها باید به کمک این رشته بیایند. امروز شما نشان دادید که یک پست نزدیک به ۳ میلیون به‌عنوان رشته غیر فوتبالی در فضای مجازی لایک خورده است، این موضوع چقدر برای حامیان مالی مهم است؟ چرا نباید هیچ اسپانسری به ما کمک کند؟ اینکه به یک رشته که کمک می‌شود و همه گونه امکانات دارند اما به ما که چنین فضایی را برای موفقیت داریم رسیدگی نمی‌شود جای نگرانی دارد.»


بی‌توجهی اسپانسرها به ورزش مدال‌آور ایران


اصلی‌ترین موضوع صحبت رئیس فدراسیون وزنه‌برداری نداشتن اسپانسر و عدم حمایت مالی از سوی وزارت ورزش و جوانان است. علی مرادی در شرایطی از نبود اسپانسر صحبت می‌کند که گویا فراموش کرده مسئولیت ریاست فدراسیون وزنه‌برداری را برعهده دارد و اوست که باید برای جذب اسپانسر برای این مجموعه تلاش کند تا بخش زیادی از هزینه‌های را تقبل کند، اما رئیس فدراسیون وزنه‌برداری مثل همیشه صحبت‌هایی را مطرح می‌کند که نوک پیکان انتقادها اول سمت خود اوست و دوم اینکه اگر فدراسیون‌های دیگر مورد حمایت هستند و مشکلات مالی زیادی در اعزام ندارند؛ به این خاطر است که آن‌ها در جذب اسپانسر موفق عمل کرده‌اند. البته این اولین بار نیست که رئیس فدراسیون وزنه‌برداری به سایر فدراسیون‌ها و از جمله کشتی می‌تازد. او در شهریورماه امسال هم به بهانه اینکه چرا مسئولان ورزش به حسن یزدانی پاداش پای سکوی مدال المپیک را داده‌اند، به رئیس فدراسیون کشتی تاخت و گفت: «اگر با جار و جنجال و داد و بیداد چیزی را بخواهیم، زیبنده رئیس فدراسیون و ورزشکارش نیست». او در شرایطی این موضوع را مورد نقد قرار داده که این روزها خودش هم مشغول این کار است و بلافاصله پس از کسب نایب‌قهرمانی در یک برنامه تلویزیونی نوک پیکان انتقادها را به سمت مسئولان بالادستی می‌برد و حتی از تعطیلی اردوی تیم ملی هم صحبت می‌کند. در حالی که اگر فدراسیون وزنه‌برداری به لحاظ مالی در مضیقه است؛ به نوع و نحوه اعزام نفرات حاضر در ترکیب تیم‌های اعزامی به رویدادهای مختلف بین‌المللی نظارت بیشتری داشته باشد. در همین مسابقات جهانی که به میزبانی تاشکند برگزار شد؛ سه رئیس هیئت‌ ‌وزنه‌برداری استان همراه تیم به این رقابت‌ها اعزام شده‌اند. در شرایطی که فدراسیون در وضعیت مالی سختی به سر می‌برد و حتی قبل از اعزام هم مرادی از فروش دو تخته فرش منزلش صحبت می‌کرده چرا نباید در اعزام‌ها نظارتی صورت می‌گرفت؟ یا اصلاً حضور این سه نفر چه عایدی برای وزنه‌برداری ایران داشته است!؟




بیشتر بخوانید؛


۱۰ در صد بودجه را گرفته‌ایم اما می‌گویند انحراف داشتید! / برخی رشته‌ها به جای مسابقات جهانی به پیک‌نیک می‌روند


خطر حذف وزنه‌برداری از المپیک جدی‌تر از همیشه/ تلاش برای بقا در المپیک


روزگار خزان‌زده وزنه‌برداری ایران/ کسب مدال انفرادی؛ پاشنه آشیل وزنه‌برداران


نباید پشت نایب‌قهرمانی جهان پنهان شویم/ آینده وزنه‌برداری را روشن نمی‌بینم




تاخت‌وتاز مرادی به دیگر فدراسیون‌ها؛ فرار رو به جلو


رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در تازه‌ترین صحبت خود وزنه‌برداری را با سایر رشته‌های ورزشی مقایسه کرد و مثل همیشه به دیگر فدراسیون‌ها تاخت و به جای اینکه مشکلات مجموعه تحت مدیریت خود را آسیب‌شناسی کند همچون گذشته، فدراسیون‌های دیگر را مورد نقد قرار داد که به آن‌ها رسیدگی می‌شود اما برای وزنه‌برداری این کار انجام نمی‌شود. او که همیشه فدراسیون کشتی را به باد انتقاد می‌گیرد؛ باید این نکته را هم در نظر بگیرد که علیرضا دبیر از همان ابتدا که هدایت فدراسیون کشتی را برعهده گرفت در حال رایزنی و تلاش بود تا منابع مالی بیشتری برای کشتی ورزش اول کشور جذب کند که البته تلاش‌هایش هم به ثمر نشست و کشتی با افزایش بودجه روبه‌رو شد؛ در کنار آن هم اسپانسرهایی که فدراسیون کشتی جذب کرد کمک بسیار زیادی کرد. اما در فدراسیون تحت مدیریت مرادی کدام یک از این اقدامات انجام شده است!؟ البته این اولین بار نیست که علی مرادی به جای اینکه مشکلات وزنه‌برداری را سر و سامان بدهد به مسائل دیگری می‌پردازد که هیچ عایدی ندارد. او در تازه‌ترین صحبت خود اردوهای تیم ملی را تهدید به تعطیلی کرده است؛ این در حالی است که وزنه‌برداری ایران نسبت به گذشته با افت محسوسی روبه‌رو بوده و قطعاً برای بازی‌های آسیایی فدراسیون باید برنامه‌ریزی دقیق داشته باشد نه اینکه تهدید به تعطیلی کند.


پس از صحبت‌های علی مرادی و تهدید او به تعطیلی اردوها مهم‌ترین سوالی که پیش آمد این است که چرا علی مرادی با این شرایط اصرار به حضور در فدراسیون وزنه‌برداری دارد!؟ اگر این فدراسیون شرایط بسیار بدی دارد که او قادر به مدیریت کردن آن نیست و حتی به فکر تعطیلی اردوهای تیم ملی افتاده است چرا عطای فدراسیون را به لقایش نمی‌بخشد و از ریاست فدراسیون کنار نمی‌رود!؟ قطعاً مشکلات اقتصادی در تمامی فدراسیون‌ها وجود دارد اما در کدام فدراسیون، نفر اول آن مجموعه به فدراسیون دیگر تاخت‌وتاز می‌کند یا حتی تهدید به تعطیلی اردو می‌کند!؟ گویا علی مرادی این روزها به خاطر عملکرد ضعیفش در وزنه‌برداری زیر تیغ انتقادها مسئولان ورزش رفته و شاید به همین دلیل است که این روزها ترجیح می‌دهد رو به جلو فرار کند و به جای آسیب‌شناسی شرایط وزنه‌برداری به مسائل دیگر بپردازد تا از زیر تیغ انتقادها رها شود.


انتهای پیام/۴۰۵۷/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب