پژوهش موتور پیشران برای تبدیل شدن به دانشگاه پاسخگو
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از آمل، حامد برجسته در همایش ملی پشتیبانیها و مانع زدایی ها بهداشت روان و حمل و نقل که به مناسبت هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی برگزار شد، با اشاره به اینکه پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه است، تأکید کرد: برای تبدیل به یک دانشگاه پاسخگو و مرجع موتور پژوهشی دانشگاه باید تقویت شود.
بیشتر بخوانید:
کتاب تکنولوژی عالی بتن و بتن مغناطیسی رونمایی شد
وی گفت: مبانی و ادبیات دانشگاهها باید تغییر کند و رویکرد باید از دانشگاه آموزشی به دانشگاه کارآفرین اصلاح شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی با بیان اینکه دانشگاه با توجه به نیاز جامعه نسلهای مختلفی را تجربه کرده است، افزود: در چهار نسلی که از دانشگاه تجربه شده یعنی آموزش، پژوهش،کارآفرینی و خلاقیت، که برای رسیدن به نسل چهارم -یعنی نسل خلاقیت- نیاز به تقویت نسل دوم یعنی نسل پژوهش است.
برجسته خاطر نشان کرد: برگزاری همایشهای متعدد بینالمللی، ملی و منطقهای در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی نشاندهنده تراز یک دانشگاه فعال، پویا با رویکرد بینالمللی است.
وی برگزاری همایش ملی بهداشت روان و حمل و نقل را یکی از دغدغههای مهم جامعهای دانست که نقش بسزایی درسلامت جسمی اقشار مردم دارند، اما در مجامع علمی مغفول مانده و مورد کم توجهی قرار گرفته است.
عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی ادامه داد: این دانشگاه به سبب اتخاد رویکر حل مسائل بر اساس مأموریت علمی و مسئولیت اجتماعی خود به برگزاری این گونه همایشها پرداخته و در آیندهای نزدیک شاهد برگزاری همایشهای مهم با رویکرد حل مسایل جامعه خواهیم بود.
خلأ بزرگی درمورد روانشناسی ترافیک وجود دارد
علی خانمحمدی دبیر همایش و عضو هیئت علمی و مدیر گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی در ادامه به ضرورت برگزاری این همایش اشاره کرد و افزود: متأسفانه خلأ بزرگی درمورد روانشناسی و سلامت روان در حمل و نقل و ترافیک وجود دارد که لازم است مراکز علمی و تحقیقاتی برای راهاندازی رشتههای تحصیلی مرتبط با این موضوع اقدامات شایسته صورت دهند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/
انتهای پیام/