دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 آذر 1400 - 21:19

کرسی‌های نظریه‌پردازی جان می‌گیرند

بسیاری معتقدند برای برقراری وحدت حوزه و دانشگاه، کشور نیازمند بسترسازی است؛ اتفاقی که طبیعتا باید به‌صورت تدریجی اما هدفمند دنبال شود.
کد خبر : 629205
4654



به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، وحدت حوزه و دانشگاه؛ مقوله‌ای که درصورت تحقق می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات جامعه را برطرف کند. در اصل اگر متخصصان هر دو عرصه بتوانند سدهای میان خود را بردارند، قطعا در عرصه‌های نظریه‌پردازی اتفاق مبارکی خواهد رفت؛ نظریه‌هایی که نه‌تنها چالش‌های امروز کشور در عرصه‌های اقتصادی و سیاسی را حل خواهد کرد، بلکه شاهد تربیت انسان‌های جامع‌تری خواهیم بود.


درحقیقت امروز هرکدام از این دو نهاد تربیتی تلاش دارند در حوزه‌های خاص اقدام به تربیت نیروی انسانی کنند، به‌طوری‌که اگر به دانشگاه‌ها نگاه کنیم، باید بگوییم درست است که فارغ‌التحصیلان در هرکدام از رشته‌ها، در حوزه‌های خود متخصص محسوب شده و در طرف دیگر ماجرا همین اتفاق نیز برای تربیت‌یافتگان حوزه رخ می‌دهد، اما نمی‌توان از کنار این مساله به‌راحتی گذشت که هرکدام از این دو نهاد مسیر متفاوتی را طی می‌کنند، البته بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش‌های زیادی برای تحقق وحدت میان این دو نهاد صورت گرفته، هرچند تا امروز آنطور که باید اتفاق ویژه‌ای در این زمینه رخ نداده است.




بیشتر بخوانید:


وحدت حوزه و دانشگاه برای ترویج فرهنگ اسلامی ضروری است




بسیاری معتقدند برای برقراری وحدت حوزه و دانشگاه، کشور نیازمند بسترسازی است؛ اتفاقی که طبیعتا باید به‌صورت تدریجی اما هدفمند دنبال شود، از سوی دیگر با گذشت بیش از چهاردهه امروز از لحاظ علمی و فنی کمبودی در این زمینه وجود ندارد و صرفا باید اراده جدی از سوی متولیان امر وجود داشته باشد، تنها در این صورت است که به‌تدریج می‌توان شاهد تغییر نظریه‌های موجود و رسیدن به نظریه‌های علوم انسانی اسلامی باشیم؛ نظریه‌هایی که ناظر بر مشکلات داخلی خواهد بود. دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریت جدید خود در راستای ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه تلاش کرده است؛ تلاشی که البته از سوی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بیشتر به چشم می‌خورد.


منبع: فرهیختگان


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب