اختلاف اعضای هیئت اجرایی برای کسب صندلی!/تلاش دسته جمعی برای بقا
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، ورزش ایران روزهای شلوغی پیشرو دارد، بدون شک در حال حاضر مهمترین موضوع برای ورزش ایران، انتخابات کمیته ملی المپیک است که با اعلام این کمیته قرار است ۱۷ اسفند ماه برگزار شود. البته پیش از این اعلام شده بود هفته اول بهمنماه مجمع انتخابات کمیته ملی المپیک برگزار میشود اما با توجه به مجمع انتخاباتی ۱۰ فدراسیون ورزشی در دیماه و طبق اساسنامه افرادی که قصد حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک را دارند باید از یک ماه قبل اعلام آمادگی کنند بنابراین انتخابات کمیته ملی المپیک به تعویق افتاد و قرار است در اسفندماه شاهد برگزاری این انتخابات مهم و حساس باشیم.
از علاقمندی صالحی امیری تا آمدن وزیر ورزش
گمانهزنیها در مورد افرادی که قصد حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک را دارند بسیار زیاد شده و هر روز گزینهای مطرح میشود. در حال حاضر رئیس کمیته ملی المپیک هنوز به صورت جدی حضور خود در انتخابات را اعلام نکرده است، هر چند که شنیده میشود او علاقمند است تا همچنان به عنوان رئیس در کمیته ملی المپیک فعالیت کند. از آن طرف شنیدهها حاکی از این است که وزیر ورزش و جوانان به صندلی ریاست کمیته ملی المپیک نظر دارد که یکی از موارد عجیب و غریب است. با این حال هر چقدر به زمان برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک نزدیک میشویم، جنجالها و حاشیهها زیادتر میشود و باید دید در روزهای آینده چه اتفاقاتی میافتد.
رقابت ساعی و سعیدی برای سرپرستی بازیهای اسلامی؟!
اما از روز یکشنبه که جلسه هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک برگزار شد؛ به دنبال آن حواشی هم شدت گرفت. در این جلسه برخی اعضای هیئت اجرایی که اتفاقاً در دو سه سال گذشته هم فدراسیونی در اختیار نداشتند در تلاش هستند تا با پستهای مختلف همچنان در کمیته حضور داشته باشند. در جلسه هیئت اجرایی انتخاب سرپرستان کاروان در بازیهای آسیایی و جوانان در دستور کار قرار گرفت. پس از این جلسه خبری روی خروجی رسانهها قرار گرفت مبنی بر اینکه هادی ساعی بهعنوان سرپرست کاروان بازیهای اسلامی انتخاب شد اما در سایت رسمی کمیته ملی المپیک این خبر درج نشد و برای همه این سوال به وجود آمد که اگر ساعی در رأیگیری بهعنوان سرپرست کاروان بازیهای اسلامی انتخاب شده چرا نباید از سوی کمیته ملی المپیک این موضوع رسانهای شود. از طرف دیگر گفته میشد که کیکاووس سعیدی هم در رقابت با هادی ساعی برای سرپرستی کاروان بازیهای اسلامی بوده که البته سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک این موضوع را به طور کل منکر شد و در یک گفتوگویی اعلام کرده بود که هم دبیری و هم آکادمی کمیته را در اختیار دارد بنابراین مشغلههایش زیاد است و اصلا نامزد نشده و در رأیگیری هم شرکت نکرده است. البته سعیدی در بخشی از مصاحبهاش هم عنوان کرده بود که ظاهرا اسمش را داده بودند و به رأی گذاشتند اما خودش رأی نداده است.
بیشتر بخوانید؛
خیز وزیر ورزش و جوانان برای انتخابات کمیته ملی المپیک؟ / دو مشتری برای یک صندلی
ساعی سرپرست کاروان ایران برای بازیهای کشورهای اسلامی شد
استعفای علینژاد از سمت معاونت قهرمانی وزارت ورزش/ خیز برای ریاست کمیته ملی المپیک؟
سعیدی: نه نامزد بودم نه رأی دادم!
با این حال باز هم طبق شنیدهها گویا بعد از جلسه روز یکشنبه هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک، کیکاووس سعیدی هم ۴۸ ساعت غیبت داشته و بعد از آن در محل کار خود حاضر شده است. از آن طرف هم کمیته ملی المپیک آرای نامزدهای سرپرستان بازیهای اسلامی را عنوان نکرد و مشخص نیست چرا این خبر حتی از سوی سایت کمیته ملی المپیک، رسانهای نشد و تنها در چند رسانه منتشر پیدا کرد. ضمن اینکه نباید فراموش کنیم که ساعی یکی از مخالفان اصلی در انتخابات کمیسیون ورزشکاران بود و به صراحت هم اعلام کرد در انتخابات کمیسیون تخلف شده است. با این حال طبق شنیدهها ساعی برای سرپرستی بازیهای اسلامی ۵ رأی کسب کرده که البته مسئولان کمیته ملی المپیک معتقدند ساعی باید حداکثر رأی که ۷ است باید کسب میکرد با این حال نه سرپرستی او در بازیهای اسلامی را رد میکنند نه تأیید.
در مورد سرپرستی المپیک جوانان هم روز یکشنبه اعضای هیئت اجرایی به جمعبندی نرسیدند، چرا که برای این پست، اصغر رحیمی رئیس سابق مرکز نظارت بر تیمهای ملی و همینطور مجید کیهانی رئیس سابق دوومیدانی و عضو فعلی هیئت اجرایی نامزد بودند اما به دلیل تساوی، هر کدام ۴ رأی کسب کردند و به همین خاطر تصمیمگیری در مورد سرپرست المپیک جوانان به نشست بعدی موکول شده است.
اختلاف اعضای هیئت اجرایی برای کسب صندلی!
عدم انتشار خبر سرپرستی هادی ساعی برای بازیهای اسلامی از سوی کمیته ملی المپیک؛ انکار کیکاووس سعیدی برای حضور در رأیگیری، عدم تصمیمگیری در مورد سرپرست المپیک جوانان نکات مبهم جلسه روز یکشنبه هیئت اجرایی بوده که مسئولان کمیته ملی المپیک هم به آن واکنش نشان ندادند. اما آن چیزی که از شواهد برمیآید گویا اعضای هیئت اجرایی در تلاش هستند تا در این روزهای پایانی دوره ریاست صالحی امیری در کمیته ملی المپیک، پای خود را سفت کنند تا در دوره بعدی هم حضور داشته باشند یا اگر نتوانند شرکت پیدا کنند؛ حداقل بتوانند در سفرها حضور داشته باشند، در غیر این صورت نیازی نیست به این سرعت، سرپرست بازیهای اسلامی و المپیک جوانان انتخاب شود؛ آن هم در شرایطی که در اسفند ماه مجمع انتخابات کمیته ملی المپیک پیش رو است و رئیس و اعضای هیئت اجرایی هم تغییر میکنند و مشخص نیست چه اتفاقاتی برای ریاست کمیته ملی المپیک رقم میخورد.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/