دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آذر 1400 - 11:28

تزریق ژل و بوتاکس به لب شترها در عربستان ممنوع شد

یک نهاد سعودی، تزریق ژل، بوتاکس و عمل زیبایی شترها را رسماً ممنوع کرد.
کد خبر : 627724
شتر عربستان



به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، فستیوال شتر عربستان سعودی مهمترین جشنواره شتر دنیا است که با هدف زنده نگاه‌داشتن نقش شتر در تاریخ و فرهنگ شبه‌جزیره عربستان برگزار می‌شود و صاحب زیباترین شتر شرکت‌کننده در این رقابت مبلغی حدود ۶۶ میلیون دلار جایزه دریافت می‌کند.


در جشنواره امسال که علاوه بر مسابقه، خرید و فروش شتر هم انجام می‌شود، کاشف به‌عمل‌آمده است که برخی از پرورش‌دهندگان شتر با تزریق بوتاکس و ژل در لب این حیوان سعی داشتند شترهای خود را جذاب‌تر جلوه دهند.


روزنامه دیلی میل دراین‌باره نوشت که پس مشخص شدن تزریق بوتاکس توسط صاحبان این شترها، بیش از ۴۰ شتر به دلیل انجام عمل جراحی لیفت و تزریق هورمون‌های تقویت‌کننده عضلات، از مسابقه زیبایی عربستان حذف شدند.


در ادامه گزارش این روزنامه انگلیسی آمده است که صاحبان شتر برای دریافت جوایز گزاف که مجموعاً در بخش‌های مختلف حدود ۴۹ میلیون پوند است، با هم رقابت می‌کنند.


دیلی میل به نقل از یکی از مسئولان برگزارکننده جشنواره شتر ملک عبدالعزیز که در یک منطقه بیابانی در شمال شرق ریاض برگزار می‌شود، نوشت که آن‌ها برای کشف اینکه آیا شترها تحت تزریق یا جراحی پلاستیک قرار گرفته‌اند یا نه و به‌منظور بررسی موارد تخلف احتمالی، از فناوری تخصصی و پیشرفته نظیر سونوگرافی و اشعه ایکس استفاده می‌کنند.


جراحی زیبایی برای فریب داوران


به نوشته این روزنامه، متقلبان از روش‌های زیبایی برای فریب داوران استفاده می‌کنند، داورانی که جوایز را بر اساس شکل سر، گردن، قوز، لباس و وضعیت بدن شتر اعطا می‌کنند.


این روزنامه افزود: ده‌ها مالک، برای بلندتر کردن لب و بینی شتر و تقویت ماهیچه‌های آن‌ها از هورمون استفاده کردند و به سر و لب شتر بوتاکس تزریق کردند تا بزرگ‌تر و زیباتر به نظر بیایند.


دیلی میل به پخش فیلم ویدئویی در ماه اوت اشاره کرد که نشان می‌دهد شتری پس از تزریق بوتاکس در یک مسابقه زیبایی دیگر در عربستان، لب‌هایش ترکیده می‌شود.


عربستان یک مکان دائمی برای میزبانی رویدادهای مهم مرتبط با شتر مانند مسابقه در فلات صحرای صخره‌ای در شمال شرقی ریاض ایجاد کرده است. این مکان شامل غرفه‌های غذا، فروشگاه‌های سوغات، باغ‌وحش حیوانات اهلی با بلندترین و کوتاه‌ترین زیبایی‌های جهان و موزه‌ای با مجسمه‌های شنی شتر در اندازه واقعی است.


در این مکان همچنین چادرهایی برای نمونه‌برداری از شیر شتر و دیدن منسوجات ساخته شده از موی شتر و یک افلاک‌نما وجود دارد که نشان می‌دهد چگونه اعراب با هدایت ستارگان بر شتر در سراسر صحرا سوار می‌شدند.


کاربران و فعالان عرب‌زبان ضمن ابراز تأسف از عمل شتران و جراحی زیبایی، عنوان می‌کنند شتر خود الهه بوتاکس است، اما برخی از پرورش‌دهندگان شتر برای تصاحب جایزه میلیون دلاری، دست به تزریق بوتاکس و ژل بر لب این حیوان می‌زنند.


برخی دیگر از کاربران با انتقاد از مالکان شترها که با تزریق بوتاکس سعی در فریب دادن داوران مسابقه را دارند، عنوان می‌کنند که انسان‌ها نه‌تنها به خود و سایر انسان‌ها صدمه می‌زنند، بلکه جان حیوانات را نیز به خطر می‌اندازند.


پرورش شتر یک صنعت چندین میلیارد دلاری به شمار می‌رود که علاقمندان بسیاری به‌ویژه در حوزه کشورهای خلیج‌فارس دارد.


انتهای پیام/۴۱۰۶/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب