خیز وزیر ورزش و جوانان برای انتخابات کمیته ملی المپیک؟ / دو مشتری برای یک صندلی
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، سه ماه پیشِ رو روزهای شلوغی برای ورزش ایران است؛ مجمع انتخابات چندین فدراسیون در دیماه برگزار میشود و روز گذشته هم با اعلام کمیته ملی المپیک، مجمع انتخاباتی آن ۱۷ اسفندماه برگزار میشود. مجمع کمیته ملی المپیک همیشه جذابیت بالایی دارد و بسیار هم خبرساز است، اما در این دوره ابهامات زیادی وجود دارد که روز به روز هم بیشتر میشود. تا به الان علاقهمندی رضا صالحی امیری برای ماندن در کمیته ملی المپیک و ورود مهدی علینژاد برای ورود به انتخابات کمیته تا حدودی قطعی است. علینژاد که در دوره سلطانیفر معاونت توسعه و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان را برعهده داشت؛ دو روز پیش قبل از اینکه عذرش را بخواهند، استعفای خود را تقدیم وزیر ورزش و جوانان کرد تا در صورت فراهم شدن شرایط با رویکرد جدیدی به ورزش ایران ورود کند.
اما انتخابات کمیته ملی المپیک تنها حول محور این دو اسم نمیچرخد و صحبتهایی به گوش میرسد که روز به روز ابهامات این مجمع انتخاباتی را بالا میبرد؛ طبق شنیدهها گویا وزیر ورزش و جوانان به حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک علاقهمند شده و قرار است نفر اول ورزش ایران در انتخابات کمیته ملی المپیک شرکت کند! موضوعی که عجیب به نظر میرسد چرا که در این صورت اولین سوالی که به ذهن خطور میکند این است که تکلیف صندلی وزارت چه میشود و چه اتفاقی افتاده که وزیر ورزش و جوانان را به فکر کمیته ملی المپیک انداخته است!
در دورههای گذشته شرایط به گونهای بوده که وزیر ورزش و جوانان گزینهای را در نظر میگرفت و به انتخابات کمیته ملی المپیک ورود میکرد؛ البته اگر هم خودش تمایل داشت به انتخابات کمیته ملی المپیک ورود کند در آخرین روزهای حضورش در وزارت ورزش و جوانان بوده اما این روزها خبر ورود سجادی به انتخابات کمیته ملی المپیک در شرایطی مطرح شده که او بهتازگی در وزارتخانه مشغول شده و عجیب است که خیلی زود به فکر کوچ از این وزارتخانه افتاده است. البته در چند ماه گذشته که بحث انتخابات کمیته ملی المپیک هم خیلی داغ شده وزارت ورزش در برابر آن سکوت کرده که شاید بیارتباط با این موضوع نباشد.
بدون شک در چند ماه پیشرو ورزش ایران دچار تحولی اساسی میشود و باید دید وضعیت دو نهاد مهم و تأثیرگذار ورزش به کدام سمت و سو میرود. شاید مشکلاتی که در وزارت ورزش وجود دارد سجادی را به فکر حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک انداخته است. به هر حال از گوشه و کنار شنیده میشود وزیر ورزش برای حضور در انتخابات کمیته ملی المپیک ابراز علاقهمندی کرده که اگر این موضوع رنگ واقعیت به خود بگیرد، نشان میدهد سجادی بهعنوان وزیر ورزش و جوانان عمر حضورش را در وزارتخانه کوتاه میدیده است.
چالشهای انتخاب کلیدیترین معاونت وزارت ورزش
یکی از مهمترین موضوعاتی که این روزها وزیر ورزش و جوانان با آن مواجه شده انتخاب معاونت توسعه و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان است؛ وزیر ورزش امروز و دونده سابق دیروز بهخوبی میداند معاونت توسعه و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان به دلیل ارتباطی که با ۵۳ فدراسیون ورزشی دارد از اهمیت بالایی برخوردار است و انتظار میرود صالحترین گزینه را برای این معاونت انتخاب کند. معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش تا چند روز پیش مهدی علینژاد بود که دوره حضورش در این معاونت دو روز پیش خاتمه داد و با استعفایش از این معاونت رفت.
بیشتر بخوانید؛
تاریخ برگزاری مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک اعلام شد
استعفای علینژاد از سمت معاونت قهرمانی وزارت ورزش/ خیز برای ریاست کمیته ملی المپیک؟
حالا بحث در سر انتخاب گزینه مورد نظر بالا گرفته است و نام افراد زیادی برای این پست مطرح میشود، محتملترین گزینه محمد پولادگر است که در حال حاضر ریاست فدراسیون تکواندو را برعهده دارد. پولادگر از مدیران قدیمی و باسابقه ورزش ایران است که سالهاست در فدراسیون تکواندو بر صندلی ریاست تکیه زده است؛ او در ابتدای دوران حضورش در این فدراسیون عملکرد قابل قبولی داشت اما در دو المپیک گذشته تکواندوی ایران در سراشیبی سقوط قرار گرفت و خیلی از کارشناسان و اهالی تکواندو معتقدند عملکرد رئیس فدراسیون و نبود تفکر جدید باعث شده تکواندوی ایران به این حال و روز بیفتد. با این حال پولادگر که دوره ریاستش ماه آینده به پایان میرسد و مجمع انتخاباتی تکواندو هم ۱۵ دیماه برگزار میشود دوباره در انتخابات ورود کرده، او که بهعنوان نایبرئیسی اتحادیه تکواندو آسیا هم انتخاب شده مجوز حضور در انتخابات را کسب کرده است. چرا که طبق اساسنامه جدید فدراسیونهای ورزشی هر رئیسی تنها به مدت سه دوره پیاپی یا سه دوره در ادوار مختلف میتواند مسئولیت ریاست یک فدراسیون را برعهده داشته باشد، مگر اینکه بعد از سه دوره ریاست یک فدراسیون، کاندیدا یا رئیس فدراسیون مسئولیت اجرایی در فدراسیون جهانی یا فدراسیون و اتحادیههای آسیایی داشته باشد.
با این وجود به دلیل عملکرد نه چندان موفق تکواندو در دو المپیک گذشته خیلی از اهالی ورزش انتخاب پولادگر برای پست معاونت توسعه قهرمانی وزارت ورزش و جوانان را گزینه مناسبی نمیدانند اما اگر پولادگر و سجادی به توافق برسند، رئیس فعلی فدراسیون تکواندو باید برای همیشه قید ریاست مادامالعمر در فدراسیون تکواندو را بزند. در کنار نام پولادگر، اسم محمدعلی شجاعی که اتفاقاً از دوستان نزدیک وزیر ورزش و جوانان هم هست مطرح شده است. شجاعی پیش از این خزانهدار کمیته ملی المپیک و رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان بود و در دوره گذشته هم استاندار استان خراسان شمالی برعهده داشت. پیش از این گویا مدیرعاملی پرسپولیس به شجاعی پیشنهاد شده بود اما او نپذیرفته است. با این شرایط صندلی معاونت توسعه قهرمانی وزارت ورزش و جوانان دو مشتری دارد و باید دید در نهایت قرعه به نام چه کسی میافتد.
انتهای پیام/۴۰۵۷/پ
انتهای پیام/