دیدار با خانواده شهدا نوعی خودسازی است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از یزد، محمدرضا دهقانیاشکذری در دیدار با خانواده شهید پاسدار مدافع سلامت محمود شمسالدینی با گرامیداشت یاد و خاطره تمام شهدا بهویژه شهدای سلامت گفت: جایگاه والای شهیدان در قرآن ترسیم شده و شهیدان همیشه زنده هستند و نزد پروردگار روزی میخورند و باید سعی کنیم که به ما نیز نظری داشته باشند.
بیشتر بخوانید:
امنیت کشور مرهون رشادت شهداست
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با قدردانی از همسر و فرزندان و ادای احترام به روح این شهید از خداوند متعال برای این خانواده صبر و توفیق الهی را خواستار شد و افزود: دیدار با خانواده شهدا نوعی خودسازی است و در این دیدارها انسان به عظمت و جایگاه شهدا و ایثارگران پی خواهد برد.
شهید محمود شمسالدینی، تنها شهید مدافع سلامت استان یزد، عضو بسیج جامعه پزشکی استان بود که اوایل سال جاری در راه خدمت به مردم و مقابله با ویروس کرونا به این ویروس مبتلا شد و به شهادت رسید.
زندگینامه شهید محمود شمسالدینی
سال ۱۳۵۵ شهر سیریز زرند میزبان نوزادی شد که او را محمود نامیدند. در پنج سالگی برای یادگیری قرآن، او را به مکتبخانهای در محل فرستادند و چون از هوش و ذکاوت سرشاری برخوردار بود در مدت زمان اندکی، قرآن را فرا گرفت و از همین جا بود که نشانههای پایبندی به دین و مذهب در وی آشکار شد.
محمود اوایل زندگی خود از نعمت مادر محروم شد. دوره دبستان را در مدرسه سیریز گذراند. آن طور که نزدیکان و آشنایان آن دورانش گفتهاند. بسیار درسخوان، باهوش و خوشبیان بود. دوران تحصیل را پشت سر نهاد و موفق به اخذ مدرک کاردانی فناوری و اطلاعات شد و اول بهمن ۱۳۷۳ به استخدام رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد.
او تلاشش را در راه تحصیل دوچندان کرد تا اینکه دوره تخصصی بهداشت و درمان را طی سالهای ۷۴ و ۷۵ در شیراز گذراند و به آرزوی خود رسید.
پس از اخذ مدرک دوره تخصصی بهداشت و درمان اول تیر ۱۳۷۵ در بهداری تیپ همیشه پیروز مردم پایه ۱۸ الغدیر با مسئولیت مدیر امداد، عملیات پزشکی و بهداری رزمی تا سال ۱۳۹۵ مشغول خدمت شد و بقیه عمر ارزشمند خود را با فعالیت در سازمان بسیج جامعه پزشکی استان یزد بهعنوان مسئول کانون بیمارستان شهید صدوقی و پردیس دانشگاه علوم پزشکی سپری کرد.
شمسالدینی در دوران حضور در سازمان بسیج جامعه پزشکی استان یزد، نهایت سعی خود را در کمک به مناطق محروم و کم برخوردار درونمرزی و برونمرزی، ارتقای سطح سواد سلامت در قالب سلسله نشستهای سبک زندگی، همکاری در برپایی بیمارستان ثابت و صحرایی، همکاری با کاروان نورآوران سلامت و ارائه خدمت در موکب درمانی حضرت علی بن موسی الرضا (علیهالسلام) به مناسبت اربعین حسینی (علیهالسلام) انجام میداد.
وی در ایام شیوع ویروس کرونا در راستای پیشگیری و مقابله با آن اقدامات مؤثری نیز انجام داد که از جمله آن میتوان به برپایی ایستگاههای سلامت در نقاط مختلف شهر بهمنظور آموزش و اطلاعرسانی، غربالگری و تبسنجی در مبادی ورودی و مکانهای شلوغ شهر، آمادهسازی و تجهیز درمانگاه و کلینیک مراقبت بیماریهای تبدار و تنفسی برای خدمترسانی به بیماران مبتلا به کرونا، هماهنگی اعزام تیمهای بهداشتی و درمانی شهید «دکتر رهنمون» کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان شهید صدوقی و راهاندازی نخستین نقاهتگاه شهدای جامعه پزشکی استان اشاره کرد.
او فردی متعهد، بااخلاص، صبور، خوشاخلاق، خوشرو و بیعلاقه به دنیای مادی بود، فقط و فقط خودش را وقف خدمت به مردم میکرد.
در دوران مسئولیت خود با جذب و سازماندهی پزشکان، پرستاران و پیراپزشکان در راه کمکرسانی هر چه بهتر به محرومین و تحقق اعتلای بسیج میپرداخت و همیشه رهرو مکتب ولایتمطلقه فقیه و خط امامخمینی (رحمتالله علیه) و رهبر معظم انقلاب امام خامنهای بود تا اینکه سوم فروردین ۱۳۹۹ به علت ابتلا به بیماری ویروس کرونا بستری و نهم فروردین ۱۳۹۹ مصادف با ولادت حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) و روز پاسدار در بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (علیه السلام) رفسنجان به علت شدت عوارض بیماری کووید ۱۹ به سوی معبود خویش شتافت.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/