بدنه دانشجویی به آرمانهای انقلاب متعهد و حساس باشد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بوشهر، سروش حیدریسنگستانی در جلسه پرسش و پاسخ مسئولان دانشگاه آزاد بوشهر با دانشجویان که بهمناسبت روز دانشجو و به همت بسیج دانشجویی و تشکلهای دانشجویی و با حضور هیئت رئیسه واحد بوشهر برگزار شد با گرامیداشت ۱۶ آذر و تبریک این روز به تمام رهپویان علم و دانش اظهار کرد: کسب علم، عدالتخواهی، آزاداندیشی و بصیرتافزایی از آرمانهای انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است که شما دانشجویان باید به آن متعهد و حساس باشید.(بیشتر بخوانید)
وی با تأکید بر اینکه طالبان علم و دانش و مسائل مربوط به این حوزه جزء برترین افراد هستند، تأکید کرد: براساس آیههای قرآن و آموزههای دینی ما، کسب علم، دانش، بینش و آگاهی بالاترین ارزشهاست و با هیچ ارزش دیگری قابل قیاس نیست.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد استان بوشهر ادامه داد: این برتری به شرطی وجود خواهد داشت که علم و دانش تحصیل شده در راه کمک به هم نوع و رفع مسائل، مخاطرات و چالشهای جامعه مورد استفاده قرار گیرد.
سرپرست دانشگاه آزاد بوشهر با اشاره به اینکه از دیدگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و رهبر معظم انقلاب، دانشگاه و حوزه به معنای واقعی منشأ تمام تحولات هستند، تشریح کرد: انتظاری که از دانشگاه میرود این است که دانشگاه مکانی برای جوشش و خروش جریان علم و تحصیل باشد و بستر این مهم باید در دانشگاه فراهم شود.
حیدریسنگستانی با بیان اینکه دانشگاه دارای دو ساختار مهم دانشجو و کادر آموزشی (استاد و کارکنان) است، افزود: هرگاه این دو ساختار بهصورت متوازن و هماهنگ در یک راستا قرار داشته باشند، اهداف متعالی دانشگاه در دسترس خواهد بود و تحولات اثرگذاری را رقم خواهند زد.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه آرمانگرایی و عدالتخواهی، بصیرتافزایی و هدفگذاری سیاسی انتظار دوم از دانشگاه است، توضیح داد: بدنه دانشجویی کشور باید به تمام مسائل و موارد جامعه حساس باشد و برای وجود این حساسیت، معرفت کافی چه در حوزه رشته تحصیلی و چه در حوزه معارف دینی و نیز بینش و تسلط به مسائل سیاسی و اجتماعی در حد معمول وجود داشته باشد تا مانعی برای جلوگیری از دورشدن دانشجویان از اهداف عالی تحصیل، نظام و انقلاب و گرفتاری در چنگال استکبار باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: یکی از بزرگترین مسائل و چالشهای کشور، مسائل اقتصادی و معیشتی است. دانشجویان باید بهصورت متوازن مسائل فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، معیشتی و دیگر موارد جامعه را رصد کنند.
حیدری سنگستانی با تأکید بر اینکه تشکلها و گروههای دانشجویی باید با اهتمام ویژه به تمام مسائل کشور ورود کنند، تشریح کرد: نخستین و سادهترین اقدام یک دانشجو، تصمیمساز بودن است. تصمیمسازی برای مسئولان دانشگاه و سپس افراد جامعه و مسئولان کشور.
وی اضافه کرد: گام دوم برای دانشجویان، کمک به مهارتافزایی برای خود و دیگران است تا پس از تحصیل و هنگام ورود به اجتماع و بازار کار، علاوه بر دغدغهمندی نسبت به مسائل، یک کارآفرین و فعال اقتصادی باشد تا برای خود و دیگران راهکار درآمدزایی داشته باشد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/