هفتمین رویداد کارآفرینی استارتآپی نیشابور برگزیدگان خود را شناخت
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از نیشابور، آمفیتئاتر عطار دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد نیشابور میزبان شرکتکنندگان در مراسم اختتامیه هفتمین رویداد کارآفرینی استارتآپی نیشابور با عنوان از ایده تا درآمد بود.
رویداد علمی ۱۵ لغایت ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۰ با انگیزه جذب ایدههای نوآورانه و خلاقانه در زمینههای مرتبط با فعالیتهای مرکز رشد از بین عموم دانشآموزان و دانشجویان با حضور ۱۵۰ نفر شرکتکننده در قالب ۱۲ تیم بود.
بیشتر بخوانید:
جزئیات برگزاری هفتمین رویداد کارآفرینی استارتآپی در نیشابور
این رویداد در چهار روز متوالی و فقط در نوبت بعدازظهرها و با رعایت کامل ملاحظات فرهنگی و پروتکلها و دستورالعملهای بهداشتی در محل کتابخانه مرکزی واحد نیشابور انجام پذیرفت.
در مراسم اختتامیه که با حضور حجتالاسلام سیدقاسم یعقوبی امام جمعه نیشابور، سیدرضا کراری رئیس شورای اسلامی شهر، مجتبی موحدیفر رئیس دانشگاه آزاد نیشابور و جمع قابل توجهی از مسئولان شهری، استادان و کارکنان دانشگاه و دانشجویان و دانشآموزان شرکتکننده در مراسم برگزار شد.
ایدهپردازی در واقع ارتباط با وحی است
در ابتدا امام جمعه نیشابور با تبریک ولادت حضرت زینب کبری(س) اظهار کرد: ایدهها هدیههای الهی هستند و از طرف خداوند متعال الهام میشوند که بایستی پرورش داده شده و برای حل مسائل جامعه استفاده شود.
حجتالاسلام سیدقاسم یعقوبی افزود: ایدهپردازی در واقع ارتباط با وحی است و من از کار شما به وجد آمدم و این کار شما این حس را به من میدهد که کار جدیدی در دانشگاه آغاز شده و این سرآغاز تبدیل ذهنیت به عمل است و موجب میشود علم تبدیل به ثروت شود و علم در زندگی به کار گرفته شده و سبب عظمت اقتدار و تمدن شود.
وی خاطرنشان کرد: علاوهبر تشکر از تمام شرکتکنندگان و برگزارکنندگان، برای همه تلاشگران عرصه علم و دانش توفیقات روزافزون را آرزو میکنم.
خلاقیت و نوآوری از بالاترین ویژگیهای انسانی است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور هم در آیین اختتامیه هفتمین رویداد استارتآپی از ایده تا درآمد، سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) را تبریک گفت و همچنین روز دانشجو، روز استکبارستیزی، روز آرمانخواهی و روز تجدید عهد دانشجویان بصیر را گرامی داشت.
سیدمجتبی موحدیفر بیان کرد: خلاقیت و نوآوری از بالاترین ویژگیهای انسانی است که بهطور کلی تمام دستاوردهای بشری را تحتالشعاع قرار میدهد و در واقع بدون ایدههای نو و خلاقیت، زندگی در دنیای امروزی غیرممکن است.
وی همچنین وظیفه مسئولان را هدفمندسازی، ترسیم راه و ریلگذاری ایدهها به سمت عمل دانست.
رئیس دانشگاه آزاد نیشابور همچنین متذکر شد: این رویداد در دانشگاه آزاد با حضور ۱۵۰ نفر و در قالب ۱۲ تیم منحصر به فرد است.
موحدیفر یادآوری کرد: با توجه به اینکه نیشابور دارای صنایع مادر است، هدف از برگزاری اینچنین همایشهایی تبدیلشدن ایدهها به علم و کاربرد آن در صنعت است که حتی اگر یک ایده از این رویداد کاربردی شود، قطعاً در راستای نیل به اهداف عالی نظام اسلامی گام برداشتهایم.
رویداد هفتم تمرین فرهنگ خلاقیت و نوآوری و کسب و کار براساس ایدهپردازی بود
همچنین رئیس مرکز رشد و فناوری نیشابور هم عنوان کرد: برگزاری هفتمین رویداد استارتآپی از ایده تا درآمد بعد از کرونا زندهشدن مجدد جامعه و شروع امیدی دوباره برای سرآغاز زندگی و فعالیت بود.
علیرضا شیرازی اظهار کرد: این رویداد در واقع تمرین فرهنگ خلاقیت و نوآوری و کسب و کار براساس ایدهپردازی بود.
به گزارش آنا، در خلال مراسم از برگزارکنندگان این رویداد علمی با اهدای لوح سپاس قدردانی شد و در پایان تیمهای حائز مقام با رأی داوران به این شرح اعلام شدند و جوایز خود را دریافت کردند:
تیمهای شایسته تقدیر: تیمهای فراهم و قرارداد یار
تیمهای برتر: تیم اول میوزیبیت، تیم دوم بیگرام و تیم سوم رویداد هفتم تیم آناسپورت
انتهای پیام/۴۱۰۳/
انتهای پیام/