تمایل دانشجویان به تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی رشته نساجی
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ رتبه علمی جوانترین عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در جلسه کمیسیون هیئت ممیزی دانشگاه آزاد اسلامی از مرتبه علمی دانشیاری به استادتمامی ارتقا یافت.
علی نظری، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با نگارش بیش از ۵۶ مقاله در مجلات معتبر ISI، معتبر داخلی و بینالمللی و اجرای بیش از ۱۱ مورد طرح تحقیقاتی دروندانشگاهی و بروندانشگاهی با رأی کمیسیون هیئت ممیزی دانشگاه آزاد اسلامی به استادتمامی ارتقا یافت.
بیشتر بخوانید:
موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی یزد در تربیت دانشآموختگان صنعت نساجی
تدوین هزار و ۸۸۵ زمینه پژوهشی در برنامه علمی نساجی
تولید ۲۰ محصول فناورانه در مرکز تحقیقات نساجی
وی که از سال ۸۳ بهعنوان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همکاری دارد، سال ۹۴ به مرتبه علمی دانشیاری ارتقا پیدا کرده بود.
نظری به مدت ۱۸ سال، تدریس در دانشگاه و به مدت ۱۷ سال عضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد است و ارائه و تدریس دروس در رشتههای طراحی پارچه و لباس، نساجی، روانشناسی، مشاوره و پژوهش هنر برای مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در این دانشگاه، بخشی از سوابق وی بوده است.
ارائه خدمات مناسب و تخصصی و پرورش افراد مسئولیتپذیر از سوی استادان آگاه و دلسوز میتواند مجدداً افزایش چشمگیری را برای جذب دانشجویان به رشته نساجی ترغیب کند. عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد مؤلف کتاب «چادر، کلیات طراحی تا دوخت» بوده و تاکنون ۴ اثر تألیفی داشته است. او در ۶ دوره پژوهشگر برتر واحد یزد و دو دوره پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد بوده است.
نظری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره رشته نساجی در دانشگاههای کشور اظهار کرد: رشته نساجی از ظرفیت بالایی در میان دانشگاههای کشور برخوردار است. دلیل این امر میتواند به مصرف بالای محصولات نساجی و تمایل جامعه به نیازهای زیبا شناسایی محصولات نساجی مربوط باشد.
وی ادامه داد: علاقهمندان به تحصیل در این رشته باید به موضوعات متفاوتی درباره پوشش علاقهمند باشند؛ البته رشته نساجی دارای گرایشهای گوناگونی است که میتواند بر حسب علاقهمندی مخاطبان، مورد انتخاب قرار بگیرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این سؤال که آینده شغلی دانشآموختگان رشته نساجی در بازار کار را چگونه ارزیابی میکنید؟ گفت: اکنون با توجه به اهمیت دادن به تولیدات داخلی و جلوگیری از واردات بیرویه محصولات نساجی، تمایل بسیار فراوانی از طرف صاحبان صنایع برای جذب دانشآموختگان رشته نساجی وجود دارد که از این لحاظ بسیار حائز اهمیت است.
نظری درباره استقبال داوطلبان از رشته نساجی بیان کرد: سالهای اخیر با توجه به کاهش تعداد دانشجویان برای کل رشتههای دانشگاهی، گرایشهای متفاوت نساجی نیز به تبع آنها با کاهش دانشجو مواجه شده است؛ اما از طرف دیگر میل به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان نساجی و طراحی پارچه و لباس، افزایش قابل توجهی یافته است.
استادتمام دانشگاه آزاد اسلامی یزد با تشریح چالشهای رشته نساجی افزود: بهطور کلی ایجاد انگیزه برای جوانان و معرفی ظرفیتهای ارزشمند و درآمدزا در مسیر کارآفرینی و استقلال داخلی، مؤلفههایی هستند که میتوانند در افزایش جذب دانشجویان و بهویژه در گرایشهای متفاوت نساجی مورد توجه قرار بگیرد.
وی ادامه داد: ارائه خدمات مناسب و تخصصی و پرورش افراد مسئولیتپذیر از سوی استادان آگاه و دلسوز میتواند مجدداً افزایش چشمگیری را برای جذب دانشجویان به رشته نساجی که یکی از نیازمندیهای واقعی کشور است، ترغیب کند.
نظری با بیان اینکه گروه آموزشی نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، مناسب و ارزشمند عمل کرده است، یادآور شد: دلیل این امر را میتوانیم از حضور دانشآموختگان متخصصی که توسط این واحد دانشگاهی به واحدهای صنعتی کل کشور، معرفی شدهاند، تأیید کنیم. استادان صاحبنامی که سالهای سال در این واحد دانشگاهی، تلاش و در تربیت نسل جوان، نقش مؤثر و ارزشمندی را ایفا کردهاند، میتوان بهعنوان یکی از مؤلفههای تأثیرگذار در تربیت نساجان متخصص و متعهد نام برد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/پ
انتهای پیام/