کارآفرینی واقعی با اختراع و نوآوری همراه است
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سیدمحمد مقیمی در پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان که عصر امروز در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: باید با شرایطی که ما و همکارانمان در دانشگاهها ایجاد میکنیم اعتماد خیرین برای حمایت از دانشمندان علوم پایه تقویت شود که این موضوع میتواند به علم، دانشگاه و جامعه کمک کند.
رئیس دانشگاه تهران اظهار کرد: زیرساختهای فیزیکی و تجهیزاتی دانشگاهها نیازمند حمایت است تا بتوانیم در ترویج این فرآیند و ابتکاری که رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره و بنیاد جمیلی داشتهاند مشارکت داشتهباشیم.
مقیمی بیان کرد: زمانیکه بحث از دانشگاه نسل سوم و چهارم مطرح میشود نگاهها به سمت دانشگاه کارآفرین میرود که این امر نیازمند کاربردی کردن دانشگاهها است تا شاهد دانشگاه کارآفرین باشیم.
وی افزود: اختراع و نوآوری زمانی به ساماندهی میرسد که ایدههای جدید مبتنی بر اختراع شکل گیرد. بنابراین کارآفرینی واقعی زمانی شکل میگیرد که با اختراع و نوآوری همراه باشد.
رئیس دانشگاه تهران عنوان کرد: علوم پایه بین دو راهی حذف و کاربردی شدن قرار گرفته است که یا تغییر جهت دهد و به علوم کاربردی تبدیل شود یا محکوم به از بین رفتن باشد که فرآیندی اشتباه بوده زیرا اگر این علوم نباشند نوآوری شکل نمیگیرد.
وی در پایان با تاکید بر بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره توجه به نخبگان، خاطرنشان کرد: مهاجرت نخبهها در حوزه علوم پایه زیاد است و این علوم از جذابیتهای زیادی برای شرکتهای مهاجر پذیر است و ورود به این زمینه نیازمند حمایتهای عمیق و استراتژیک خواهد بود و این فرآیند نباید تا جشنواره بعدی به فراموشی سپرده شود.
انتهای پیام/۴۱۲۷
انتهای پیام/