دانشگاه متمدن اسلامی نیازمند تولید نظریههای جدید
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بندرعباس، محمود صباحیزاده در نشستی با تیمهای دانشجویی فعال دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در کرسیهای آزاداندیشی گفت: هدف از راهاندازی کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها ساماندهی در تضارب آرا و حاکم ساختن فضای عقلانی و علمی با رعایت اخلاق و منطق با جایگزینی گفتوگو به جای برخورد خشونتبار در محیط دانشگاه است.
بیشتر بخوانید:
روشهای مبارزاتی امام خمینی مقابل استکبار عنصر فرهنگی تمدن اسلامی است
وی افزود: دستیابی به این هدف جز با برگزاری نشستها و حضور فعال اهالی علم و اندیشه در راستای تحقق بخشیدن به تمدن نوین اسلامی با وجود دانشگاههای تمدنساز و اعضای کرسیهای آزاداندیشی و نظریهپردازی با مشارکت بیشتر و تولید نظریههای کاربردی که بتواند در رشد و توسعه دانشگاه متمدن اسلامی مؤثر واقع شود، محقق نخواهد شد.
رئیس شورای تخصصی فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان تأکید کرد: برای نوآوری و تمدنسازی به آزادی، منطق و اخلاق بین صاحبنظران و فعالان نیاز داریم که در استان هرمزگان از ۳۶ تیم سابق شاهد حضور ۸۸ تیم در کرسیهای آزاداندیشی هستیم.
صباحیزاده با بیان اینکه با بالارفتن میزان مطالعه اعضا، رشد معرفتی دانشجویان بیشتر میشود، متذکر شد: کرسیهای آزاداندیشی زمینهای برای رویارویی فکری و اندیشههای افراد با دیدگاههای مختلف است.
وی توضیح داد: تحمل اندیشه و افکار گوناگون که با یک هدف مشترک برای تعالی اسلام و انقلاب تلاش میکنند نیاز به انسجامبخشی و اتحاد بیشتر دارد.
رئیس شورای تخصصی فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با قدردانی از فعالان کرسیهای آزاداندیشی و نظریهپردازی تأکید کرد: فعالان کرسیهای آزاداندیشی باید به تأکید مقام معظم رهبری بر اجرای کرسیها توجه کافی داشته باشند تا از ظرفیتهای سایر مراکز علمی و آموزشی در اجرای کرسیها استفاده کنیم.
صباحیزاده تبیین کرد: استادان و گروههای دانشجویی باید به مشارکت فعال در برگزاری کرسیها ترغیب شوند، در این راستا با حمایت از کرسیهای موفق میتوانیم رقابت شدیدی بین استادان و گروههای دانشجویی برای برگزاری کرسیها ایجاد و با آسیبشناسی و پایش مستمر دانشگاه محیطی پرنشاط و باکیفیت برای دانشگاهیان فراهم کنیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/4062/
انتهای پیام/