دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 آذر 1400 - 12:10
زلفی‌گل در افتتاحیه دومین دوره طرح جامع راه مهندسی:

پیشرفت در زمینه‌های علمی، نانو و سلول‌های بنیادی را مدیون بسیج دانشجویی هستیم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پیشرفت در زمینه‌های علمی، نانو، سلول‌های بنیادی و نظامی را مدیون بسیج دانشجویی هستیم که وظایف وزارت علوم را خالصانه به دوش کشیده و بسترهای لازم برای افزایش مهارت ورودی‌های جدید دانشگاه‌های کشور را فراهم می‌کند.
کد خبر : 624184
مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید دانشگاه علم و صنعت ایران



به گزارش خبرنگار گروه دانشگاهی خبرگزاری آنا، محمدعلی زلفی‌گل در مراسم افتتاحیه دومین دوره طرح جامع راه مهندسی که صبح امروز یکشنبه ۷ آذرماه 1400 در سالن شهید شهبازی سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد با تبریک هفته بسیج بیان کرد: دغدغه مهندسان و آینده‌سازان در دوران دانشجویی برای حل مسائل کشور قابل‌ستایش است، قطعاً بعد از اتمام تحصیل و وارد شدن به بازار کار میزان اثربخشی برای حل مشکلات چند برابر می‌شود.


وی افزود: یکی از مشکلات ما این است که توجه مؤسسات آموزش عالی، پارک‌های علم و فناوری و مراکز آموزشی و پژوهشی برای رفع مشکلات کشور کمرنگ است. پیشرفت در زمینه‌های علمی، نانو، سلول‌های بنیادی و نظامی را مدیون بسیج دانشجویی هستیم که وظایف وزارت علوم را خالصانه به دوش کشیده و بسترهای لازم برای افزایش مهارت ورودی‌های جدید دانشگاه‌های کشور را فراهم می‌کند.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بابیان اینکه هرکسی با موفقیت ایران اسلامی خوشحال شود بسیجی است، گفت: از دیدگاه علم معلم بسیجی کسی است که نتیجه رفتار، گفتار و کردارش با اسلام و تقوا هم سو است و باعث دوام نظام جمهوری اسلامی می‌شود. برای مقابله با معضل بیکاری و ایجاد شغل برای جوانان تحصیل‌کرده باید به گسترش نوآوری و فناوری و طرح نیاز محور توجه ویژه‌ای داشته باشیم.


زلفی‌گل با اشاره به فعالیت بیش از ۴۴۰ انجمن علمی تخصصی در کشور گفت: در وزارت علوم افق‌های علمی آینده را پیش‌بینی کردیم و درخواستمان از انجمن‌های علمی این است که مهم‌ترین اولویت‌های حوزه خود را بررسی و یک طرح کلان ملی برای مهم‌ترین مسئله مورد تشخیص خود به وزارت علوم ارائه کنند.


وی در پایان خاطر نشان کرد: دانشمندان باید بخشی از پتانسیلی تحقیقاتی خود را در راستای رفع نیازهای جامعه صرف کنند اما بعضی از رشته‌های علمی مانند علوم پایه، بنیادی هستند بنابراین نباید انتظار داشت تمامی تحقیقات دانشمندان در راستای حل نیازهای جامعه باشد.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب