مدیرگروهی یک وظیفه ذاتی برای استادان دانشگاه است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از قم، جواد علمایی در نشست تخصصی آموزشی و پژوهشی با رؤسای دانشکدهها، استادان و مدیران گروه آموزشی دانشگاه آزاد قم با ابراز خرسندی از حضور در این واحد دانشگاهی، خطاب به مدیران گروه آموزشی؛ مدیرگروهی را یک وظیفه ذاتی برای استادان دانشگاهی برشمرد و از تشکیل ۱۰ کمیته تحولی در دانشگاه آزاد اسلامی متشکل از تعدادی از اندیشهورزان سراسر کشور خبر داد.
بیشتر بخوانید:
دانشگاه آزاد اسلامی قم در علوم انسانی پیشتاز است | لزوم توجه به رشتههای فنی مهندسی
وی با بیان اینکه تلاش میکنیم پیشدفاع یک هیئت ژوری ملی باشد تا دانشجویان ما احساس هویت کنند، افزود: در نظر داریم از تمام استادان مجرب کل کشور در پیشدفاع رسالهها استفاده کنیم.
دانشکده علوم و فناوری همگرا میتواند جایگزین دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد قم شود
صفری ثابت مدیرکل دفتر برنامهریزی آموزشی و درسی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی هم در خصوص دانشکدههای موضوعی در واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: شرط داشتن دانشکده موضوعی آن است که یکی از دانشکدههای آموزشی حذف شود؛ بنابراین ایجاد دانشکدههای موضوعمحور یکی از مباحث موجود در سند تحول است که بر همین اساس دانشکده علوم و فناوری همگرا میتواند جایگزین دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی قم شود.
مدیرکل امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی هم در سخنانی بر رعایت سرفصل دروس دانشگاه تأکید کرد و متذکر شد: سرفصلخوانی را مدیران محترم گروهها مورد توجه قرار دهند.
سودابه سلیمانی ادامه داد: مدیران گروه آموزشی باید به سیلابس دانشجویان مبنیبر برگزاری ۱۶ جلسه کلاس توسط استادان توجه داشته باشند.
علیرضا ایرانبخش مدیرکل پژوهش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی نیز خطاب مدیران گروه آموزشی ایجاد فرصتهای یکسان برای استادان دانشگاه را مورد تأکید ریاست دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و بر رویکرد هیئت ممیزه دانشگاه مبنی بر تسهیل و کمک به استادان دانشگاه تأکید کرد.
امالقرای جهان اسلام باید یک دانشکده معماری و هنر داشته باشد
رئیس دانشگاه آزاد قم هم با بیان اینکه مدیران گروه آموزشی باید سند تحول دانشگاه را مورد توجه قرار دهند و در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه فعالیت کنند، عنوان کرد: باید همسو با سیاستهای دانشگاه زمینه تعالی دانشگاه را فراهم کنیم.
حجتالاسلام حسن خیری با بیان اینکه رویکرد مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی به قم یک فرصت طلایی است، بر ارتباط گستردهتر دانشگاه آزاد قم با مسئولان سازمان مرکزی تأکید کرد.
وی اظهار کرد: یک شهر امالقرای جهان اسلام باید یک دانشکده معماری و هنر داشته باشد تا بتواند از ظرفیتهای قم استفاده کند.
به گزارش آنا، در ابتدای این دیدار هریک از استادان و مدیران گروههای آموزشی و رؤسای دانشکدههای دانشگاه آزاد اسلامی قم به بیان نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود در زمینههای متعدد آموزشی پرداختند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/
انتهای پیام/