نگرش نگاه واقعگرایانه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی برای رفع مشکل نخبگان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از آمل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی و انجمن حامیان علوم، فناوری و نوآوری استان مازندران تفاهمنامه امضا کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی در حاشیه امضای این تفاهمنامه اظهار کرد: مرکز رشد و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی مرکز حمایت از نخبگان استان مازندران است و هدف از این تفاهمنامه، استفاده از تواناییهای علمی و توسعه همکاریهای آموزشی، تحقیقاتی و فناوری در راستای استمرار ارتباط سازمانیافته بین دانشگاه و انجمن حامیان علم و فناوری استان مازندران و رفع بخشی از نیازهای متقابل بهخصوص نخبگان منطقه است.
حامد برجسته با اشاره به نشست اخیر جمعی از نخبگان کشور با رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان کرد: نخبگان از منظر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی نور چشمان ملت هستند که وظیفه آنها یافتن راهحلهای علمی برای رفع مشکلات کشور است.
بیشتر بخوانید:
تشکیل مجامع علمی و نخبگان گام راهبردی برای اشتراک دانشگاه و پژوهشگران
وی با بیان اینکه تفاهمنامه میان دانشگاه آزاد اسلامی و انجمن حامیان علمن و فناوری گامی برای رفع برخی مشکلات نخبگان است، تبیین کرد: وقتی جامعه علمی و نخبگان کشور میتوانند برای مشکلات راهحل پیدا کنند که حداقل امکانات را برای آنها مهیا کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی با اشاره به نگاه واقعگرایانه و بابرنامه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی برای رفع مشکل نخبگان توضیح داد: اقدام پسندیده انجمن حامیان علم و فناوری استان مازندران که دفتر مرکزی آن در آمل با حضور چهرههای خوشنام و نیکوکاران آملی راهاندازی شده، برای جامعه علمی منطقه بسیار امیدبخش است.
برجسته با اشاره به دستاوردهای اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی بیان کرد: هر دستاوردی در سطح شهرستان آمل بدون همدلی و همراهی دستگاهها امکانپذیر نیست.
اولین تفاهمنامه انجمن حامیان علم مازندران با دانشگاه آیتالله آملی
رئیس هیئت مدیره انجمن حامیان علوم و فناوری و نوآوری استان مازندران هم در این نشست تشریح کرد: نخستین تفاهم انجمن حامیان علم با دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی منعقد شده و این به خاطر فعالیتهای مؤثر این دانشگاه در سطح منطقه بوده است.
عطاءالله حیدرزاده مطرح کرد: جمعآوری سرمایه از سرمایهگذاران به منظور ساخت و به بهرهبرداری رساندن انواع پروژههای دارای توجیه اقتصادی، انجام اقدامات لازم برای فرهنگسازی و ترویج علم، فناوری و نوآوری در سطح شهرستان و استان، حمایت از برگزاری جشنواره حل مسئله و تعیین جایزه علم و فناوری و نوآوری برای تشویق و تقویت رقابتهای علمی و فنی بخشی از برنامههای انجمن حامیان علوم و فناوری و نوآوری استان مازندران است.
وی متذکر شد: انجمن حامیان علم و فناروی استان مازندران میتواند حلقه واسطی بین دانشگاه و نخبگان و صنعت باشد تا چرخه تولید علم و تبدیل آن به ثروت شکل گیرد.
عطر فعالیت نخبگان، جامعه را معطر میکند
مدیرعامل انجمن حامیان علم و فناوری استان مازندران هم یادآور شد: نخبگان نیازمند مراقبتند و در صورتی که وظیفه خود را به درستی انجام دهیم عطر خوش اثر و فعالیت نخبگان مشام جامعه را معطر به تولید علم و دستاوردهای علمی و پیشرفت خواهد کرد.
سعید همایونی گفت: هدایت پژوهشها در مسیر کاربردی و بهرهگیری از نتایج پژوهشهای انجامشده در راستای بهبود تولید محصول یا خدمات و زمینهسازی برای ایجاد شرکتهای دانشبنیان از نتایج تفاهمنامه بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی و انجمن حامیان علم و فناوری استان مازندران خواهد بود.
دغدغه شورای شهر ایجاد وفاق در مجموعه شهری است
رئیس شورای اسلامی شهر آمل هم گفت: دغدغه شورای اسلامی شهر ایجاد وفاق و همدلی در کل مجموعه شهری است.
حسن مجیدیکیا مطرح کرد: شورای اسلامی شهر با دعوت از مسئولان رسمی و غیررسمی به صحن علنی شورا در حال ایجاد وحدت رویه در مجموعه شهری است.
وی با بیان اینکه دلخوری مسئولان شهری از هم موجب ایجاد ضعف در شهر میشود که قلب انسان را به درد میآورد، ادامه داد: آمل با وجود داشتن ظرفیتهای بسیار بهدلیل همراهی نکردن مسئولان برخی از فرصتها را از دست داده است.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی برای ما ارزشمند بوده و وظیفه داریم با تمام بضاعت و توان در خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی باشیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/