صنعت و دانشگاه در کشورهای توسعهنیافته ساز خودشان را میزنند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از نکا، ارشاد صادقی طوسی در حاشیه انعقاد سومین تفاهمنامه مشترک دانشگاه با صنعت در سال ۱۴۰۰ که میان شرکت تولیدی صنایع پوشاک ژینکو و دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا صورت گرفت، مهارت را شرط اساسی حضور و ورود یک دانشآموخته به بازار و کار دانست و عنوان کرد: مهارت ذاتی در کنار مهارت اکتسابی دو عامل تحریککننده برای دانشجویان شاغل به تحصیل و فارغالتحصیل است.
بیشتر بخوانید:
شرکت صنایع پوشاک ژینکو دنبال ارتقای اجناس تولیدی است
وی، احساس نیاز به نیروی انسانی ماهر در جامعه را کاملاً مشهود و عینی دانست و یادآور شد: این احساس نیاز، وظیفه دانشگاهها را در تربیت نیروی انسانی ماهر، سنگینتر میکند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا، هدف دانشگاه از انعقاد تفاهمنامه با صنعت را نزدیک کردن دو قطب صنعت، جامعه و دانشگاه بیان کرد و افزود: تربیت نیروی ماهر توسط دانشگاهها، مسئولیت صنعت را در قبال پذیرش و بهکارگیری نیروی انسانی سنگینتر میکند و این محقق نخواهد شد، جز در سایه مسئولیت اجتماعی کارآفرینان و صنایع تولیدی.
صادقی طوسی، ارتباط نداشتن بین صنعت و جامعه به طور واقعی را مشکل اساسی کشورهای توسعهنیافته خواند و گفت: در کشورهای توسعهنیافته، ارتباطی بین صنعت و جامعه وجود ندارد، به نحوی که دانشگاهها به طور عمده به انتقال دانش به دانشجویان میپردازند و صنعت هم کار خود را انجام میدهد، یعنی هرکدام ساز خود را میزنند.
وی با اشاره به وارداتی بودن صنعت و جامعه در در کشورهای توسعهنیافته مطرح کرد: صنعت و دانشگاه دو نهاد وارداتی هستند و ایجاد ارتباط بین این دو نهاد بسیار پیچیده است.
مسئول امور مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا هم اظهار کرد: در راستای فراهم کردن بازار کار و اشتغالزایی مفید برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا درصدد برآمدیم تا با شرکت تولیدی صنایع پوشاک ژینکو تفاهمنامه امضا کنیم.
کیوان اکبرپور، ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه و بالعکس را شیرین و لذتبخش دانست و افزود: مهارت و دانش، لازمه کار با صنعت و جامعه است و دانشگاه باید در این راه همت و تلاش جدی داشته باشد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/