دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آذر 1400 - 12:35
حجت‌الاسلام موسی‌پور تشریح کرد؛

راه‌های توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت کدامند؟

گام نخست برای توسعه فرهنگ مهدویت شناخت وجودی امام زمان استمسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود گفت: گام نخست برای توسعه فرهنگ مهدویت شناخت وجودی امام زمان(عج) برای هر فرد مسلمان است.
کد خبر : 622854
حجت‌الاسلام جواد موسی‌پور در کارگاه مهدویت با عنوان راهکارهای توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت در دانشگاه آزاد لنگرود



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از لنگرود، حجت‌الاسلام جواد موسی‌پور در کارگاه مهدویت با عنوان راهکارهای توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت در دانشگاه آزاد لنگرود با تبریک گرامیداشت هفته بسیج، توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت در جامعه به‌ویژه در مراکز علمی و دانشگاهی را امری مهم و تأثیرگذار دانست.(بیشتر بخوانید)


وی افزود: فرهنگ مهدویت از یک‌سو موجب ارتقا و شناخت بیشتر فرهنگ دینی و مهدویت و از سوی دیگر موجب خنثی‌کردن نقشه‌های دشمن در کمرنگ‌کردن فرهنگ پویا و اسلامی خواهد شد.


مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد لنگرود اضافه کرد: گام نخست برای توسعه فرهنگ مهدویت شناخت وجودی امام زمان برای هر فرد مسلمان است.


راه‌های توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت کدامند؟


مدرس حوزه و دانشگاه توجه به سیره و زندگی اهل بیت را از سفارش‌های مهم پیامبر گرامی اسلام دانست که فرمودند «قرآن و عترت باعث سعادتمندی و رستگاری انسان خواهد شد» و بیان کرد: بنابراین عمل به قرآن کریم و پیروی از سیره امامان معصوم به‌ویژه امام عصر حضرت مهدی(عج) در عصر حاضر حس امید را در انسان، برای جامعه بهتر و سرشار از شور و نشاط و بسط عدالت همراه با آرامش بیشتر خواهد کرد.


موسی‌پور به راهکارها و شیوه‌های توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت در جامعه به‌ویژه نسل جوان و دانشگاه اشاره و عنوان کرد: «فرهنگ مهدویت، نیاز مبرم و ضروری جامعه امروز» یکی از این راهکارهاست. جامعه‌ای که فرهنگ مهدوی را بپذیرد، هرگز دچار یأس و ناامیدی نمی‌شود، حتی در سخت‌ترین شرایط با روح امید مشکلات را پشت سر می‌گذارد.


وی ادامه داد: «خودسازی فردی و به‌دنبال آن اصلاح جامعه» از دیگر شیوه‌های توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت در جامعه است. خودسازی در تمام ابعاد شخصیت انسانی که در نتیجه اصلاح جامعه را دربر دارد. همچنین از دیگر شیوه‌ها «عدالت‌گرایی در جامعه» است. اگر به‌خوبی فرهنگ مهدویت در سطوح جامعه حاکم شود، تشنگان عدالت از آن سیراب خواهند شد؛ زیرا عدالت تنها اختصاص به قیامت ندارد؛ بلکه در این دنیا هم می‌شود ساری و جاری کرد.


مدرس حوزه و دانشگاه یادآور شد: از دیگر راهکارها «پیشگیری از تهاجم و شبیخون فرهنگی» است. متعهدبودن، ولایت‌پذیری به امام زمان(عج) و عشق به فرهنگ مهدویت، به‌یقین دوستداران مهدوی را کمک و یاری خواهد کرد. «استفاده از روش‌های هنری و ادبی در توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت با توجه به شناخت روحیه مخاطبان به‌ویژه نوجوانان و جوانان» و «داشتن برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند در راستای ترویج فرهنگ مهدویت» نیز شیوه‌های دیگر توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت هستند. متأسفانه در فرهنگ عمومی خلأها و کاستی‌هایی وجود دارد که به‌طور صحیح از فرهنگ مهدویت آشنا نیستند و باید با یک برنامه‌ریزی دقیق و منسجم به این هدف دست پیدا کرد.


راه‌های توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت کدامند؟


موسی‌پور متذکر شد: به‌کار گرفتن روش‌های هنری و ادبی در توسعه فرهنگ مهدویت در جامعه به‌ویژه مراکز آموزشی (مدارس، دانشگاه‌ها) متناسب با رویکرد جامعه و روحیه جوانان و نوجوانان، ایجاد کرسی‌های آزاداندیشی و گفتمان‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها با هدف شناخت بیشتر فرهنگ مهدویت (تکالیف و وظایف منتظران) و ایجاد مراکز پژوهشی و تحقیقی در دانشگاه‌ها درباره تاریخ زندگی حضرت مهدی(ع) که متأسفانه از نظر علمی کمتر در این زمینه کار شده است، از دیگر راهکارها و شیوه‌های توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت در جامعه هستند.


به گزارش آنا، کارگاه مهدویت با عنوان راهکارهای توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت در دانشگاه آزاد لنگرود با حضور استادان و کارکنان در سالن اجتماعات شهید ثنایی‌مقدم این دانشگاه برگزار شد.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب