تمام وعدههای عملینشده آقای رئیس/ هدفهایی که فرسنگها با آنها فاصله داریم
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، تیم ملی والیبال کشورمان در المپیک توکیو و جام ملتها نتوانست انتظارات را برآورده کند و علیرغم اینکه فدراسیون والیبال با یکی از بهترین مربیان طراز اول روس برای حضور در المپیک و لیگ ملتها به توافق رسیده بود، اما انتظارات برآورده نشد و بلندقامتان ایران در میدان المپیک و لیگ ملتها ضعیفترین نتیجه را رقم زدهاند. نتایج والیبال ایران در شرایطی رقم خورد که پیش از آن داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال قول رفتن بر سکوی المپیک داده بود و هدف خودش را حضور در جمع چهار تیم برتر المپیک اعلام کرده بود.
اما در میدان المپیک، شاگردان آلکنو با عنوان نهمی مشترک با آمریکا به کار خود در المپیک توکیو خاتمه دادهاند و نه تنها خبری از کسب سکو و قرار گرفتن در جمع چهار تیم برتر المپیک نبود، بلکه میلیاردها تومان هم پول هزینه شد و چنین نتیجه ضعیفی برای والیبال ایران رقم خورد. آلکنو که گفته میشد گرانقیمتترین مربی تاریخ والیبال ایران محسوب میشود و ماهیانه ۴۰ تا ۵۰ هزار دلار دریافت میکند که البته از سوی فدراسیون هم هیچ زمانی این رقم تکذیب نشد؛ بدون دستاورد بعد از المپیک راهی کشورش شد تا آرمان و هدفهای رئیس فدراسیون والیبال در حد حرف باقی بماند. عملکرد ضعیف تانک روس در المپیک توکیو که به نهمی و لیگ ملتها که به دوازدهمی منجر شد، رئیس فدراسیون را بر آن داشت تا نیمکت تیم ملی را به مربی ایرانی بسپارد تا در صورت عدم نتیجهگیری حداقل هزینه زیادی صرف مربی خارجی نکند. اعتماد به کادر ایرانی در گام نخست جواب داد و تیم ملی والیبال کشورمان با هدایت بهروز عطایی در بیستویکمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا صاحب سکوی قهرمانی شد.
حالا روز گذشته رئیس فدراسیون والیبال از آرمانهای جدید والیبال ایران تا المپیک ۲۰۲۴ پردهبرداری کرد. داورزنی در شرایطی از آرمان و اهداف فدراسیون صحبت کرد که بخشی از هدفهایش در گام نخست جواب نداد. او در تابلویی که در اتاقش در محل فدراسیون نصب کرده آرمان و اهداف فدراسیون را برای سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ ترسیم کرده بود که به عنوان آرمانهای فدراسیون در گام نخست باید از آن یاد کرد. اما این آرمانها تا حدودی محقق نشد. بهعنوان مثال فدراسیون والیبال در بین سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ یعنی از المپیک ریو تا توکیو، اهدافی مثل مدال طلای قهرمانی آسیا مردان در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ را در نظر داشت که در سال ۲۰۱۷ این هدف محقق نشد و تیم ملی والیبال در سال ۲۰۱۷ با سه پله سقوط و کسب عنوان پنجمی به کار خود پایان داد. البته این هدف در سال ۲۰۱۹ محقق شد.
از دیگر اهداف فدراسیون والیبال در گام نخست، صعود به جمع چهار تیم برتر مسابقات قهرمانی جهان در سال ۲۰۱۸ بود، اما نتیجهای که حاصل شد این بود که تیم ملی در جایگاه سیزدهم جهان قرار گرفت و هفت پله هم سقوط داشت. این دومین هدف فدراسیون والیبال بود که در گام نخست به سقوط و عدم موفقیت منجر شد.
دیگر آرمان فدراسیون والیبال، صعود به جمع چهار تیم مسابقات جام جهانی ۲۰۱۹ و صعود به جمع چهار تیم برتر المپیک ۲۰۲۰ توکیو بود که تیم ملی والیبال ایران در هر دو هدف ناکام ماند. در المپیک توکیو تیم ملی والیبال ایران در جایگاه نهم قرار گرفت و ضعیفترین نتیجه را کسب کرده بود. در المپیکی ۲۰۱۶ ریو تیم ملی والیبال کشورمان به عنوان پنجمی رسید که در المپیک توکیو این هدف نه تنها محقق نشد بلکه عملکرد ضعیف بلندقامتان ایران در آوردگاه توکیو و لیگ ملتها اهالی والیبال را نگران کرد. در مسابقات جام جهانی ۲۰۱۹ هم هدف فدراسیون صعود به جمع چهار تیم برتر مسابقات بود که نه تنها این وعده محقق نشد بلکه تیم ملی در جایگاه هشتم قرار گرفت و همان نتیجهای را که در سال ۲۰۱۵ به دست آورده بود، حفظ کرد.
بیشتر بخوانید؛
اعلام آرمانهای فدراسیون والیبال؛ قرار گرفتن در جمع ۴ تیم برتر جهان و المپیک برنامه اصلی والیبال است
ماموریت جدید داورزنی به عطایی؛ المپیک پاریس با مربی ایرانی
رئیسِ وعده و وعیدها کوتاه نمیآید/ قول داورزنی این بار برای قهرمانی در آسیا!
از مردم عذرخواهی میکنیم/ نتوانستیم به اهدافمان برسیم
فدراسیون والیبال در گام نخست برنامههای بلندمدت خود برای تیم ملی والیبال زنان این هدف را ترسیم کرده بود که در رقابتهای قهرمانی آسیا در سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ به جمع چهار تیم برتر صعود کنند که این دو هدف برای تیم ملی والیبال زنان در سال ۲۰۱۷ با عنوان هشتمی و در سال ۲۰۱۹ با عنوان هفتمی به پایان رسید و به این ترتیب در این هدف هم فدراسیون والیبال موفق عمل نکرد. حالا فدراسیون والیبال ایران در گام دوم قرار است اهداف خود را به سمت قلههای فتحنشده سوق دهد؛ اتفاقی که قطعاً یک گام روبهجلو خواهد بود و یکی از نکات مثبت فدراسیون والیبال محسوب میشود، به هر حال ترسیم برنامه بلندمدت یکی از راهکارهای موفقیت است و باید در این زمینه نمره قبولی به فدراسیون والیبال داد، اما آیا دلایل ناکامی اهداف در گام نخست آسیبشناسی شد؟ والیبال ایران پتانسیل بالایی دارد و قطعاً در المپیک پاریس با آمدن نسلی نو و تازه نفس میتواند ناکامیهایی المپیک توکیو را جبران کند اما آیا در این میان با افراد متخصص و صاحب نظر مشورت شده تا این اهداف در مسیر تحقق قرار بگیرد یا خیر.
رئیس فدراسیون والیبال روز گذشته از رسیدن تیم ملی به جمع چهار تیم برتر جهان و المپیک صحبت کرد و آن را اصلیترین برنامه فدراسیون خواند؛ هدفی که در گام نخست هم ترسیم شده بود اما نهتنها موفقیتی حاصل نشد بلکه ضعیفترین نتیجه هم به بار آورد. حالا انتظارات از والیبال ایران بالا رفته است؛ تیم ملی در المپیک توکیو نتیجه درخوری کسب نکرد و با توجه به پتانسیل بالایی که تیم ملی دارد، همه انتظار رسیدن به این هدف را دارند و باید دید رئیس فدراسیون این برنامهها را تنها به دیوار اتاقش نصب کرده یا برای رسیدن به آن برنامهریزی مدون و حسابشدهای دارد.
انتهای پیام/۴۰۵۷/پ
انتهای پیام/