اسم طرح بنا را نباید چرخه انتخابی بگذاریم/ کشتیگیران را در مسابقات مختلف فسیل میکنند/ کسانی که حق مربیان سازنده را میخورند باید جوابگو باشند
حسن حسین زاده در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا،درباره ارزیابی خود از طرح سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی برای انتخاب ملیپوشان اعزامی ایران به رقابتهای قهرمانی جهان و بازیهای آسیایی تحت عنوان"چرخه انتخابی تیم ملی"، گفت:من یک عمر در ورزش کشتی بود و تا زمانی که جوان بودم روی تشک کشتی میگرفتم و الان هم که بهعنوان مربی سازنده سالهاست که مشغول به فعالیت هستم و کشتیگیران زیادی تربیت کردم. با توجه به تجربهای که در تمامی این سالها کسب کردهام به هیچ عنوان این چرخه انتخابی را قبول ندارم و بهنظرم دور باطل است. وقتی ما کشتیگیران مختلف را در مسابقات و تورنمنتهای حساس روی تشک فرستادهایم و آنها هم نتیجه گرفتهاند چه دلیلی دارد دوباره در مسابقات انتخابی آنها را به میدان بفرستیم؟! هادی ساروی در المپیک موفق به کسب مدال برنز شد، ۴۸ روز برای جهانی فرصت داشت تا دوباره ریکاوری کند و در آن مسابقه هم به مدال طلا رسید. به خاطر فشاری که روی او بود نتوانست در لیگ امسال حضور پیدا کند، حالا او در فاصله ۲۰ روز مانده باید در مسابقات انتخابی تیم ملی شرکت کند. کاری که به ضرر کشتیگیر است چرا که بدن او دچار فرسایش میشود.
انتخابی گلخانهای دیگر جوابگو نیست
وی تأکید کرد: وقتی یک کشتیگیر در مسابقات جهانی و المپیک خودش را ثابت کرده چه نیازی است که او را در مسابقات مختلف انتخابی باز هم به میدان فرستاد. این روش گلخانهای است و اصلاً جوابگو نیست. یکی از تفاوتهای ما با کشور روسیه همین است که ایران در یک مسابقه چندین مدال کسب میکند اما نمیتواند مدالها را حفظ کند، به این خاطر که کشتیگیران را به صورت مداوم به مسابقات مختلف اعزام میکنیم، طوری که دچار فرسایش میشوند. از قدیم گفتن کسب مدال راحتتر از حفظ آن است، اما متأسفانه در ایران این اتفاق نمیافتد و به خاطر اینکه کشتیگیران را به صورت مداوم به مسابقات مختلف اعزام میکنیم توان بدنی آنها را میگیریم. زمانی که تیم جوان در اختیار باوفا بود، من هم در کنار او بودم، ما جوانان را به رده بزرگسالان اعزام کردیم اما در این رده به قدری در مسابقات مختلف شرکت کردهاند، فسیل شدهاند. این روش انتخابی ناقص است و تنها به کشتیگیر آسیب میرساند. چرخه انتخابی تیم ملی یعنی اینکه همه مدعیان به یک اندازه شانس رسیدن به دوبنده تیم ملی را داشته باشند و مدالآوران جهانی و المپیک ما نیز در انتخابی رو در رو با دیگر مدعیان مبارزه کنند، نه اینکه باز هم بخواهیم نفرات ملیپوش را در تورنمنتها و بر اساس نظرات و تحلیلهای شخصی انتخاب کنیم.
چرا مدام برای مدالآوران جهانی و المپیک حریف میتراشیم؟
سرمربی کشتی فرنگی فولادین ذوب آمل عنوان کرد: طرحی که کادر فنی ارائه داده چرخه انتخابی نیست و نباید این نام را روی آن بگذاریم. کشتیگیری که الان در مسابقات لیگ حضور پیدا کرده چطور برای ۲۰ روز دیگر بدناش را در آماده کند تا بتواند در انتخابی شرکت کند. کشتیگیری که همیشه برنده بود و مدالهای المپیک و جهانی را در کارنامه خود دارد چرا باید مدام مورد آزمایش قرار بگیرد. ساروی چند وقت مانده به المپیک در مسابقات لهستان شرکت کرد که من به شدت با آن مخالف بودم، در آخر هم چوب آن را خورد و بهدلیل عدم ریکاوری نتوانست در المپیک به مدال خوشرنگتری برسد. با این حال موفق به کسب مدال شد. اگر این طرح را برنامهریزی کردهاند که نفر دوم هر وزن به خودش بیاید این اتفاق نمیافتد، وقتی یک کشتیگیر مدال جهانی و المپیک را کسب کرده چرا ما باید برای آنها مدام حریف بتراشیم. در طول سال مسابقات زیادی پیشرو کشتیگیران است و بهتر است تقسیمبندی کنند. کشتیگیرانی که در مسابقات مختلف کشتی میگیرند برای رقابتهای مختلف انتخاب و اعزام شوند.
بیشتر بخوانید؛
زور فدراسیون به محمد بنا نمیرسد/ ۲۰ سال است که یک انتخابی درست و حسابی در کشتی فرنگی برگزار نمیشود
رونمایی از چرخه انتخابی کشتی فرنگی برای مسابقات جهانی/ انتخاب یا انتصاب محمد بنا؟!
مقصر عدم برگزاری انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی فدراسیون است/ افراد فنی در رأس کار نیستند
حق خیلی از مربیان سازنده پایمال شد
حسینزاده در واکنش به عملکرد محمد بنا در رأس کادر فنی گفت: من عملکرد او را ۵۰ ۵۰ میدانم، البته که فدراسیون باید پاسخگو باشد و تصمیماتی که او میگیرد در نهایت خودش و فدراسیون باید پس از کسب نتایج باید پاسخ بدهند. اما حق خیلی از مربیان سازنده پایمال شد و باید کسانی که تصمیمگیرنده بودند در این مورد جوابگو باشند. متأسفانه الان کسانی در تیم ملی بهعنوان مربی هستند که حتی نمیدانند وضعیت کشتی استانشان به چه صورت است اما سه بار در المپیک حضور داشته است. متأسفانه در حق خیلی از مربیان اجحاف شد، کسانی که نقش زیادی در تربیت کشتیگیران داشتهاند اما همیشه در سایه قرار گرفتهاند. من خودم بهعنوان مربی سازندهای که در آمل فعالیت میکند کشتیگیران زیادی را تربیت کردهام اما هیچ زمان در کنار تیم نبودم. آنها باید به خدا جواب بدهند که حق ما پایمال شد. متأسفانه در تمامی این سالها برای مربیان برنامهای نداشتند که آنها را به کار بگیرند در صورتی که نقش به سزایی دارند.
جنگ اصلی کشتی فرنگی در داخل ایران برای دیده شدن است!
وی در مورد شرایط کشتی فرنگی در ایران اظهار کرد: کشتی فرنگی مثل یک چشمه خروشان شده که روز به روز در حال فوران است و من اطمینان میدهم حتی از کشتی آزاد هم بیشتر پیشرفت میکند. اگرچه مربیان سازنده دیده نمیشوند و با وجود اینکه نقش اصلی را ایفا میکنند اما کمترین توجه به آنها میشود. اما با دل و جان کار میکنند و با همه این ناملایمتیها باز هم تلاش میکنند. من همیشه به شاگردان خودم هم میگویم در کشتی فرنگی جنگ اصلی در المپیک و جهانی نیست، بلکه کشتیگیران باید در داخل بجنگنند تا دیده شوند. من کسی بودم که به شرایط انتقاد داشتم و الان هم نسبت به چرخه انتخابی منتقد هستم اما با این شرایط هیچ زمانی کار را رها نکردم و تا زمانی که بتوانم کشتیگیر تربیت میکنم اما کسانی که تصمیمات اشتباه میگیرند و حقی ضایع میکنند خودشان باید جوابگو باشند. البته جدای از همه این مشکلات، در همین شرایط کرونایی فدراسیون مسابقات لیگ را برگزار کرد که یک اتفاق ویژه بود و باید از آنها تشکر کنم.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/