سرای نوآوری تجهیزات پزشکی و خدمات سلامت راهاندازی میشود
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ مطابق تفاهمنامه همکاری بین معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، مراکز رشد این دانشگاه، ابتدا مجوز اولیه و راهاندازی را از دانشگاه و وزارت علوم، دریافت میکنند، سپس براساس ۳۸ شاخص ارزیابی شده در سه سطح قرار میگیرند.
نتایج سطحبندی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی با حضور نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در شورای سیاستگذاری و راهبری مراکز رشد به تأیید رسیده و مراکز رشد سطح یک و ۲ برای صدور مجوز به وزارت علوم معرفی میشوند.
بیشتر بخوانید:
از تجاریسازی ۱۸ طرح تا جذب صنایع خلاق و اخذ مجوز قطعهسازی
پارک علم و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی راهاندازی میشود
تولید و عرضه دهها محصول فناور در مقیاس آزمایشگاهی با محور مرکز رشد
بهتازگی در راستای حمایت و با توجه به ارزیابی و سطحبندی صورت گرفته برای مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی و تأیید شورای سیاستگذاری و راهبری مراکز رشد دانشگاه، مجوز فعالیت همه مراکز رشد سطح یک و ۲ صادر شد و مراکز رشد اصفهان (دو مرکز رشد)، اراک، مشهد، واحد علوم و تحقیقات تهران، واحد تهران جنوب، ایلام، بجنورد، واحد تهران شمال، دزفول، زاهدان، نجفآباد، زنجان، ساری، قائمشهر، کرج، قوچان، اهواز، اردبیل، رودهن، سنندج، درود و الیگودرز موفق به اخذ مجوز فعالیت شدند.
خبرنگار خبرگزاری آنا به همین مناسبت با رؤسای مراکز رشد در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی درباره نحوه فعالیت و استقرار هسته و واحدهای فناور، شرکتهای دانشبنیان و دستاوردهای مراکز رشد گفتوگو کرده است که در این شماره گفتوگو با علیرضا قربانی رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری را پی میگیریم.
علیرضا قربانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد که مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری سال ۹۳ مجوز خود را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت و در فضایی به مساحت ۵۰۰ متر مربع فعالیت خود را آغاز کرد.
وی ادامه داد: با توجه به گسترش فعالیتها و اقبال شرکتهای فناور نوپا فضای مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری توسعه یافت و به حدود هزار متر مربع رسید. ابتدا دامنه فعالیت مرکز در حوزه IT بود و از سال ۹۸ فعالیتها همزمان به حوزه تجهیزات پزشکی نیز گسترش یافت و با استقبال شرکتهای مرتبط این حوزه نیز در فعالیتهای مرکز رشد نمود بیشتری پیدا کرد.
توسعه فعالیتها با استقرار سرای نوآوری تجهیزات پزشکی
رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی ساری اضافه کرد: این مرکز اکنون در سطح دو قرار دارد و نزدیک به ۳۰ هسته، واحد و شرکت دانشبنیان در این مرکز فعال هستند و به دنبال توسعه فعالیتها و استقرار سرای نوآوری تجهیزات پزشکی و خدمات سلامتمحور هستیم.
قربانی با بیان اینکه اکنون با بسیج اساتید و بیمارستانهای ساری در حال امضای تفاهمنامه برای گسترش فعالیت شرکتها هستیم، اظهار کرد: با توجه به برگزاری دورههای مرتبط کارآفرینی و بازاریابی به دنبال کمک به شرکتهای مستقر برای گسترش فعالیتهایشان هستیم.
بیشتر بخوانید:
تولید ۲۱ محصول در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
تولید نانوپودرهای فلزی و غیرفلزی
وی افزود: با جلساتی که با نهادهای مسئول در صنعت داشتهایم و برگزاری پویش کارآفرینی در حال آمادهسازی فضای دانشگاه برای حضور هرچه بیشتر استادان در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی ساری هستیم. آمادگی اولیه برای حمایت از فعالیتها در جلساتی که با مسئولان اتاق بازرگانی و شهرک شرکتهای صنعتی داشتهایم، انجام شده است.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با اعلام اینکه سرای نوآوری تجهیزات پزشکی و خدمات سلامتمحور در حال راهاندازی بوده و هنوز کامل نشده است به آنا گفت: محصولات حوزه تجهیزات پزشکی مانند ابسلانگهوشمند، ونتیلاتور ساده، دستگاه هوشمند ضدعفونی، وارمر اتاق عمل، مبدل ویلچر دستی به برقی، سایت سالنهای ورزشی، محصولات هوافضای رصد، بنماری، منبع نور سرد، سنگشکن پنوماتیک و گوپتا کاتر از مهمترین محصولات این مرکز رشد هستند.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/