رفع تحریمها و استیفای حقوق ایران به حضور مؤثرتر در ترتیبات همکاری منطقهای منجر خواهد شد
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، وزیر امور خارجه کشورمان در سخنرانی مجازی خود در بیست و دومین نشست شورای وزیران اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند (آیورا) گفت: در بیش از دو دهه فعالیت و همکاری در قالب آیورا، بهطور روزافزون ظرفیتهای بالقوه این اتحادیه در همکاریهای اقتصادی نمایان شده است. به همان اندازه که اقیانوس هند سرشار از نعمت و موهبت برای کشورهای ساحلی است، به همان اندازه چشمانداز همکاریها در آیورا روشن و گسترده است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به ظرفیت عظیمِ همکاری منطقهای واقف است و مصمم هستیم روابط خود با این اتحادیه را گسترش دهیم. بهتازگی سازوکار هماهنگی ملی آیورا را فعالتر کردهایم و دستگاههای مختلف ایرانی، مرحله جدیدی از مشارکت مؤثر در ترتیبات همکاری هشتگانه آیورا را در دستور کار دارند. جدیدترین تحول، داوطلبی مرکز زنان جمهوری اسلامی ایران برای ایفای نقش بهعنوان هماهنگکننده برنامه توانمندسازی اقتصادی زنان آیوراست. همچنین مرکز منطقهای علوم و انتقال فنآوری آیورا مستقر در تهران نیز از حمایت قوی دولت ایران برخوردار است.
وزیر امور خارجه کشورمان عنوان کرد: جهان با چالش کووید-۱۹ و پیامدهای مخرب آن روبروست. مردم منطقه آیورا نیز از این بلیه در امان نبودهاند. مردم ایران در شرایطی با کرونا و آثار آن دست و پنجه نرم کردهاند که توان عظیم اقتصادی و مالی کشور با محدودیتهای ناشی از تحریمهای نامشروع و ناجوانمردانه آمریکا مواجه است. رفع تحریمها و استیفای حقوق ایران علاوه بر آثار مثبت اقتصادی و انسانی، بیتردید به حضور قویتر و مؤثرتر جمهوری اسلامی ایران در ترتیبات همکاری منطقهای ازجمله آیورا نیز منجر خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۳۳/
انتهای پیام/