دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فرهنگ بسیجی؛ تضمین‌کننده حرکت مستقیم و پایدار اسلامی ملت

محمدمهدی خلیلی در حاشیه جلسه هماهنگی برنامه‌های گرامیداشت هفته بسیج مهم‌ترین برنامه کاری آتی بسیج دانشجویی واحد یادگار امام(ره) شهرری را راه اندازی قرارگاه فضای مجازی بسیج دانشجویی عنوان کرد.
کد خبر : 622004
1



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا محمدمهدی خلیلی ثمرین در حاشیه جلسه هماهنگی برنامه‌های گرامیداشت هفته بسیج که در دفتر بسیج دانشجویی واحد برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد چند ماهه اخیر، مهم‌ترین برنامه کاری آتی بسیج دانشجویی واحد یادگار امام(ره) شهرری را راه اندازی قرارگاه فضای مجازی بسیج دانشجویی عنوان کرد.


مسئول بسیج دانشجویی واحد یادگار امام(ره) شهرری گفت: از مهم‌ترین اهداف کاری ما با استناد به بیانات مقام معظم رهبری که فضای مجازی را اولویت کار کردن برشمرده‌اند، راه اندازی قرارگاه فضای مجازی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری است که در حال پیگیری آن هستیم و با راه اندازی این قرارگاه فعالیت های بسیج دانشجویی دانشگاه به صورت مجازی در یک اتاق ویژه با استودیوی مناسب، مخصوص ساخت کلیپ، پادکست و اطلاع رسانی پیگیری و اجرا می‌شود.


خلیلی ثمرین در ادامه معرفی برنامه‌های هفته بسیج، روز بسیج دانشجویی و روز دانشجو تاکید کرد: ان شاءالله با حضوری شدن کلاس‌ها و حضور دانشجویان در دانشگاه، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برنامه‌های دیگری نظیر برگزاری اردوهای جهادی جهت خدمت رسانی به مناطق محروم، راه اندازی اردوهای راهیان نور، برگزاری مسابقات تیراندازی، ورزشی، آمادگی جسمانی، کتابخوانی ، نقاشی و مقاله نویسی در دست اقدام قرار خواهد گرفت.


عضو شورای فرهنگی دانشگاه به معرفی ویژه برنامه‌های فرهنگی به مناسبت هفته بسیج پرداخت و گفت: فضاسازی دفاتر بسیج دانشجویی، بازدید از دفاتر بسیج دانشجویی در دانشگاه ها، دیدار با مسئول ستاد برگزاری نماز جمعه شهرری، برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوع نقش دانشگاه کارآفرین در تجاری سازی پژوهش‌های دانشگاهی و بررسی رفتارهای دینی دانشجویان و چالش های پیش رو، سخنرانی دانشجویان بسیجی در تریبون نماز جمعه، دیدار با خانواده‌های معظم شهدای دانشجو، غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه،رونمایی از طومار«مطالبه مردمی از دولت مردمی، بازدید از نمایشگاه دستاوردهای هوافضا، بازدید از باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، انتشار سیر نمایشگاهی بسیج مبتکر حل مسئله به‌صورت مجازی و حضوری، شرکت بسیجیان در جشنواره قرآنی، دیدار با پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت، پخش فیلم ارزشی و انقلابی «منصور»، صدور بیانیه مناسبتی گرامیداشت هفته بسیج، برپایی نمایشگاه کتاب با موضوع دفاع مقدس به‌صورت مجازی، ارسال پیامک با رویکرد ترویجی به تمامی دانشجویان و تشریح اهداف بسیج دانشجویی از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در هفته بسیج است.


همچنین نشست با موضوعات مختلف در فضای مجازی، نذر خون بسیجیان، اهدای پلاسما، از دیگر برنامه‌های این ناحیه در هفته بسیج اعلام کرد.


خلیلی ثمرین در ادامه سخنان خود به بیان ویژگی‌های بسیج پرداخت و گفت: بسیج نیروی راهبردی نظام اسلامی برای تحقق آرمان و اهداف والای انقلاب اسلامی است. بسیج دارای مجموعه ای از ویژگی‌های یک‌جا جمع شده‌ای است که آن را یک سازمان منحصر به فرد و بی بدیل نموده است.


وی افزود: حضور در صحنه برای حفظ فعالیت‌های انقلاب و انجام کارهای بزرگ، از شاخصه‌های اصلی نگرش بسیجیان است. بزرگترین کار نیروهای وفادار انقلاب اسلامی و مدافعین راستین جمهوری اسلامی، همت گماردن برای تحقق آرمان نظام دینی، یعنی ایجاد تمدن اسلامی است. بنای تمدن اسلامی در عصر حاضر، آن کار بزرگی است که بسیج در تحقق آن می تواند دارای نقش اساسی و تعیین کننده داشته باشد.


عضو شورای فرهنگی واحد ضمن تبیین نقش بسیج در ایجاد تمدن اسلامی گفت: بسیج یعنی آحاد مردم از هر قشر، صنف و گروهی که با ویژگی‌ها و شاخصه‌هایی خاص، به‌هم پیوند خورده‌اند. همین ویژگی‌های خاص بود که موجب گردید حضرت امام خمینی (ره) از بسیج با عنوان «مدرسه‌ی عشق»، «میقات پابرهنگان» و «لشگر مخلص خدا» یاد فرمایند و حضور بسیج در صحنه برای پیشبرد آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی را ضرورتی اجتناب ناپذیر بدانند. بسیج در پیروزی نقش اساسی داشته است. گرچه سالروز تاسیس بسیج ۵ آذر سال ۱۳۵۸ است؛ لکن حضرت امام از ابتدای قیام در سال ۱۳۴۲، بسیج توده‌های مردم را در کانون توجه خود قرار داده و با تکیه بر همین نیروهای مردمی بود که نه تنها برای ملت ایران، بلکه برای تمامی ملل آشکار گردید و اکنون بسیاری از ملت‌های آزادی‌خواه، از بسیج مستضعفین ایران الگوبرداری می‌کنند.


دانشجوی دکتری علوم قرآن و حدیث واحد در ادامه گفت: بسیاری از پیشرفت‌های کشور، به‌ویژه در حوزه‌های علوم و فناوری‌های نوین، با تفکر، روحیه و مدیریت جهادی و بسیجی حاصل شده است. بدون تردید با توجه به توطئه‌های دشمنان، فشارها، تحریم‌ها و محدودیت‌ها، دسترسی به پیشرفت‌های کنونی بدون برخورداری از تفکر، اراده و روحیه‌ی بسیجی امکان نداشت.


عضو شورای تبیین مواضع استان تهران، با اشاره به ظرفیت‌های بسیج در امر تمدن‌سازی گفت: بسیج همان نیروی منحصر به‌فرد، با انگیزه و توانمند برای ساخت تمدن اسلامی در عصر حاضر است. بر این اساس، انسان‌های متعهد، با تقوی، معنوی و اهل ایمان، با برخورداری از تخصص‌ها و دانش‌ها در حوزه‌های گوناگون، سازندگان اصلی تمدن اسلامی هستند.


وی اضافه کرد: بسیجی دارای ویژگی هایی از جمله؛ معنویت و ارتباط با خدا، اخلاص در عمل، گمنام و بی‌نشان، عمل مجاهدانه، زندگی شهادت طلبانه، اراده‌ی قوی و همت بلند توأم با خلاقیت، پیشرو بودن در تمامی عرصه‌ها، مسئولیت‌پذیری و دغدغه داشتن، آرمان‌گرای واقع‌بین، بصیرت و روشن‌بینی، دشمن‌شناسی، نظم و انضباط، فعال، شاداب و بانشاط و حرکت هوشمندانه در صراط مستقیم است.


مسئول بسیج دانشجویی واحد یادگار امام(ره) شهرری در پایان گفت: تنها در پرتو فرهنگ بسیجی می‌توان به تمدن اسلامی رسید؛ زیرا فرهنگ بسیجی به تعبیر زیبای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، آن مجموعه معرفت‌ها و روش‌ها و منش‌هایی است که می‌تواند مجموعه‌های عظیمی را در ملت به‌وجود بیاورد که تضمین‌کننده حرکت مستقیم و پایدار اسلامی آن ملت باشند.


انتهای پیام/۴۱۲۷



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب