۱۱۲ میلیارد تومان برای المپیک هزینه کردیم/ به تعهدات خود در مورد کشتی عمل کردیم/بودجه به تیم فوتبال امید اختصاص میدهیم/ وقت صحبت در مورد جودو نیست
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، رضا صالحی امیری در نشست خبری امروز که در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد، گفت: ما در شرایطی وارد توکیو شدیم که از بعد از جاکارتا تقریبا سه سال قبل، فعالیتهای کارشناسی را آغاز کردیم. محور فعالیتهای جاکارتا و توکیو بر عهده سجادی بود، در آغاز کسب سهمیه با شیوع ویروس کرونا مواجه شدیم. ۱۸ ماه در شرایط سخت کرونا بودیم که در تاریخ ادوار المپیک تاکنون سابقه نداشت و همین موضوع شرایط ویژهای برای ورزشکاران و فدراسیونها به وجود آورد. مسابقات توکیو را با بحران شروع کردیم و با بحران به پایان رساندیم. از همه مهمتر در این دوران سخت با عدم اطمینان روبهرو بودیم، به طوری که تا یک ماه قبل از برگزاری این رویدادها نمیدانستیم المپیک برگزار میشود یا خیر. بعد از آن با بحران اقتصادی روبهرو شدیم که فشار زیادی به ما وارد کرد.
۱۱۲ میلیارد تومان برای المپیک هزینه کردیم
وی گفت:ما برای رویدادهای قبلی ۲ میلیون دلار با ارز ۴۲۰۰ تومانی هزینه کردیم اما رویداد توکیو را با یورو ۳۰ هزارتومانی ارز خریدیم، این نشان میدهد در چه شرایط اقتصادی فعالیت کردیم. کمکهای مستقیم به فدراسیونها، هزینههای ارزی شامل پاداش، هزینه اعزام، هزینه مربیان و کادر سرپرستی، ترانسپورت و ... هزینههای ما برای المپیک با مبلغ ۱۱۲ میلیارد تومان بود. نکته مهم این بود که با حوادثی مواجه شدیم که برخی مدالهای قطعی ما را به حاشیه برد. سهراب مردای به دلیل مصدومیت، بهمن عسگری به دلیل یک امر ناخواسته فرصت مدالآوری را از دست دادند. در صحنه با مصدومیت حمیده عباسعلی مواجه شدیم که شانس مدال را از ما گرفت. با همه این شواریها نتیجه قابل قبولی بعد از المپیک لندن کسب کردیم.
رئیس کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: آن چیزی که محصول توکیو بود، اراده کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیونهای ورزشی و ورزشکاران بود که با همه دشواریها به این مسابقات راه پیدا کردند و پرچم ایران را به اهتزاز درآوردند. انگیزه اصلی ما شیرین کردن کام مردم بود که خدا را شکر این اتفاق محقق شد.
بسکتبال، والیبال و تکواندو در مسیر جهش هستند
رئیس کمیته ملی المپیک تاکید کرد: توجه کنید عرصهای که ارزیابی میکنیم المپیک است و رقابت بین فوق ستارهها است. مطمئناً در هانگژو عملکرد خوبی خواهند داشت و مسیر جهش برای المپیک را فراهم میکنند. بسکتبال، والیبال و تکواندو در مسیر جهش هستند. هدف ما شناخت نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت برای دستیابی برای سکوهای مورد نظر در هانگژو و المپیک است و نباید دستمایه تخریب فدراسیونها باشد.
یزدانی ثابت کرد فوق ستاره کشتی جهان است
وی افزود: حسن یزدانی در المپیک نتیجه را در فینال واگذار کرد اما در مسابقات جهانی ثابت کرد فوق ستاره کشتی جهان است. این بررسی های فدراسیونها برای کاهش نقاط ضعف و افزایش فرصت ها برای درخشش در هانگژو و المپیک پاریس است. اینها نتایج مقدماتی است و نتایج نهایی بعد از جلسه ستاد عالی بازیها منتشر میکنیم.
سیاست ما ارتقای کیفی جایگاه ایران در آسیا است
صالحی امیری در مورد سیاستهای اعزام به بازیهای آسیایی هانگژو گفت: اولین سیاست تجدید نظر در کمیت کاروان با هدف کیفیسازی است که در سه مرحله طبقهبندی شد.سیاست دوم اعزام بانوان ایران و توجه بیشتری به حوزه ورزش قهرمانی بانوان است. سیاست بعدی هم استفاده از تولیدات داخلی در اعزام کاروان ایران و آخرین سیاست هم توجه به مسائل فرهنگی و نشان دادن ایران به جمعیت چین و کشورهای شرکتکننده است. اعتقاد ما بر این است که کاروان ایران در بازیهای آسیایی میدرخشد و سیاست ما ارتقای کیفی جایگاه ایران نسبت به بازیهای آسیایی جاکارتاست.
اضافه شدن ۴ ورزشکار به کمیسیون
رئیس کمیته ملی المپیک درباره اضافه شدن ۴ ورزشکار به کمیسیون، خاطرنشان کرد: ظرف روزهای آتی ۴ نفر را مشخص میکنیم. قرار است ۲ خانم و ۲ آقا را به کمیسیون معرفی کنم. یکی از اقداماتی که ما انجام دادیم حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان بود. ۳.۵ میلیارد به این قشر برای حل مشکلاتشان کمک کردیم که این روند در سال جاری با شتاب بیشتری دنبال میشود. کمیسیون ورزشکاران در این دوره تصویر جدیدی ارائه خواهد کرد.
در نیم سال اول ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون بودجه به کشتی دادیم
رئیس کمیته ملی المپیک در مورد گلایههای علیرضا دبیر در خصوص بودجه این فدراسیون اظهار کرد: کشتی اولویت اول ورزش قهرمانی ایران است. در کمیته ملی المپیک و ادوار المپیک کشتی در اولویت است. بودجه کشتی از ۲ میلیارد به ۴ میلیارد افزایش دادیم که البته در هیئت اجرایی باز هم افزایش داشتیم که به ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون در نیم سال اول سال ۱۴۰۰ هزینه کردیم.این روند حداکثر توان کمیته ملی المپیک برای یک فدراسیون است. کمیته ملی المپیک تعهدات خود را نسبت به کشتی انجام داده و با افزایش ۱۰۰ درصدی بودجه به فدراسیون کشتی این کار را انجام داده است. نکته دوم کشتی واقعا نیاز به حمایت مالی دارد و مطالبه دبیر را تایید میکنم و باید ساز و کارهای دیگر از جمله اسپانسر در نظر گرفته شود. ما در بهار یا اوایل تابستان امسال از ریاست سازمان بودجه دعوت کردیم و به فدراسیون کشتی رفتیم تا کمک ویژهای داشته باشند و ۳۰ میلیارد تومان کمک کردند. ۲۰ میلیارد به حساب وزارت ورزش و ۷/۵ میلیارد به حساب ما واریز شد تا به فدراسیون کشتی بدهیم. تمامی این کمکها خارج از تعهدات ما بوده و باید به سایر فدراسیونها هم توجه کنیم. کشتی بالاترین امتیاز را از بین ۵۰ فدراسیون کسب کرده و بیشترین بودجه هم دریافت کرده است.
صالحی امیری همچنین در خصوص اساسنامه جدید فدراسیونهای ورزشی اظهار کرد: در فرایند نحوه تصویب اساسنامه و آییننامه قرار نگرفتم و قضاوتی نمیکنم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا کمیته ملی المپیک به مدیریت برخی فدراسیون ورود نمیکند، چون برخی روسای فدراسیونها سالها فعالیت میکنند اما دستاوردی ندارند، تصریح کرد: براساس منشور المپیک تصمیمگیری در مورد مدیریت فدراسیونها بر عهده مجمع خودشان است و هیچ کسی جز مجمع حق مداخله ندارد و ما فقط ناظر بر روند انتخابات هستیم.
الان زمان صحبت درباره جودو نیست
وی همچنین در پاسخ به خبرنگار آنا درباره تقابل جودو با کمیته و وزارت ورزش، تصریح کرد: الان زمان بحث درباره مسائل داخلی جودو نیست و قول میدهم در زمان دیگری در این خصوص صحبت کنم.
بودجهای به تیم امید اختصاص داده میشود
صالحی امیری در مورد رویکرد کمیته ملی المپیک نسبت به تیم فوتبال امید اظهار کرد: از فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم امید تشکر میکنم و تا الان کارنامه قابل قبولی ارائه دادند.کمیته ملی المپیک مسئولیت فنی و هدایت تیم را به فدراسیون واگذار میکند، اما حمایت مالی و حقوقی از تیم امید را در کنار فدراسیون فوتبال انجام خواهد داد تا پس از نیم قرن این طلسم شکسته خواهد شد. هفته آینده بعد از بازگشت عزیزی خادم جلسه خواهیم داشت و طبق تفاهمنامه پیش میرویم.قطعا بودجهای تخصیص خواهیم داد و با تفاهم و همکاری پیش خواهیم رفت. هر گونه سوالات فنی و بذنامهریزی عملیاتی را از فدراسیون و سرمربی تیم بپرسید.
با رایزنی بورسیه IOC را افزایش دادیم
رئیس کمیته ملی المپیک در مورد ورزشکارانی که بورسیه Ioc میشوند، اظهار کرد: برای بورسیه IOC کمیتهای متشکل از فتاحیان، سجادی و فخری تشکیل شده که مسئولیت پیگیری ورزشکاران را با پیشنهاد فدراسیونها بررسی میکنند، بخش عمده کار انجام شده و کمیته ملی المپیک هم پیشنهادات خود را مطرح کرده است. در ابتدا ۵ سهمیه بود که با رایزنیها آن را به ۱۰ سهمیه ارتقا دادیم.با توجه به درخواستها در حال رایزنی هستیم که این تعداد را افزایش دهیم.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/