چرا در خمیردندان شیرینکننده وجود دارد؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، شرکتهای تولیدکننده در تولید خمیردندان از شیرینکننده استفاده میکنند تا طعم خوبی در دهان مصرفکننده باقی بماند. خمیردندان نوعی شوینده است و طعم صابونی دارد. بنابراین به مادهای نیاز است تا مزه صابون مانند آن را که پس از شستوشو در دهان باقی میماند، بپوشاند. درواقع این مواد شوینده باعث ایجاد کف در زمان مسواک زدن میشود. استفاده از شکر، به دلایل واضحی، امکانپذیر نیست اما شیرینکنندههایی مانند «زایلیتول» یا «سوربیتول» گزینه مناسبی برای افزودن به خمیردندان به شمار میروند.
این شیرینکنندهها مولکولهای آب را جذب میکنند که مزیت بزرگی در تولید خمیردندان به شمار میروند چراکه میتوانند آب را در خمیردندان نگه دارند دو مانع از خشک شدن خمیر خشک شوند. نتایج تحقیقات علمی نشان میدهد زایلیتول میتواند پلاک باکتریها را از طریق گرسنگی دادن به آنها از بین ببرد.
انتهای پیام/۴۰۲۱/
انتهای پیام/