شکایت زنان از دولت قطر به خاطر معاینه اجباری در فرودگاه دوحه
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا از خبرگزاری فرانسه، دامیان استورزاکر، وکیل شرکت حقوقی «مارک لویز» سیدنی که وکالت گروهی از زنان را که به انجام معاینه در فرودگاه دوحه مجبور شدند بر عهده گرفته است، فاش کرد از مقامهای قطری شکایت خواهد کرد و به دنبال اخذ غرامت این حادثه است.
چند زن که در ۱۰ پرواز خطوط هوایی دوحه بودند، ازجمله ۱۳ استرالیایی اواخر سال گذشته در فرودگاه بینالمللی دوحه معاینه اجباری شدند، زیرا مقامهای قطر در جستوجوی مادر دختر نوزادی بودند که در دستشویی فرودگاه پیدا شده بود.
این حادثه خشم و نگرانی گستردهای را درباره رفتار قطر با زنان برانگیخت، آن هم در زمانی که قطر آماده پذیرایی از میلیونها مسافر خارجی برای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ میشود.
این وکیل استرالیایی گفت: هفت نفر از زنان قصد دارند پیام خود را مبنی بر اینکه دولت قطر حق ندارد با زنان اینگونه رفتار کند، به گوش مقامهای قطری برسانند و از آنها شکایت حقوقی کنند.
وی افزود: این زنان شبی که این اتفاق رخ داد (کمی بیش از یک سال گذشته)، مصائب تلخی را متحمل شدند و همچنان رنج میبرند و تأثیر منفی بر آنها گذاشته است. این زنان خواستار عذرخواهی رسمی، جبران خسارت و حمایت از مسافرانی هستند که در آینده به فرودگاه دوحه میآیند.
به گزارش آنا، پیدا شدن یک کودک رها شده در سرویسهای بهداشتی فرودگاه دوحه قطر در سال گذشته به یکی از جنجالهای بینالمللی قطر تبدیل شد.
مقامهای فرودگاه قطر پس از پیدا شدن این کودک، دهها زن در این فرودگاه را مورد معاینه اجباری و دستوری قرار دادند. ۱۳ نفر از این زنان استرالیایی بودند.
انتهای پیام/۴۰۳۳/
انتهای پیام/