ستارههای وزنهبرداری در بلاتکلیفی/ سهراب و کیانوش همچنان مورد غضب آقای رئیس/ وقتی در فدراسیون ارادهای نیست
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، بعد از المپیک توکیو حواشی در فدراسیون وزنهبرداری به اوج خود رسید و ستارههای ایران علیه مدیریت فدراسیون وزنهبرداری جبهه گرفتهاند. البته پیش از این بارها کارشناسان این رشته از وضعیت مدیریتی فدراسیون وزنهبرداری گلایه داشتند، اما این بار ستارههای وزنهبرداری ایران همچون سهراب مرادی، حافظ قشقایی و کیانوش رستمی انتقادهایی جدی به سیستم مدیریتی این فدراسیون وارد کردهاند که در نهایت منجر به حذف آنها از مسابقات جهانی و کنارهگیری از اردوی ملیپوشان شد.
البته کیانوش رستمی پیش از این هم بارها عملکرد سیستم مدیریتی فدراسیون را مورد انتقاد قرار داده بود، اما این بار موضوع جدیتر بود و در نهایت ستارههای وزنهبرداری ایران کنار گذاشته شدهاند. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که وزنهبرداری ایران مسابقات جهانی و بازیهای آسیایی را پیشرو دارد و قطعاً نبود ستارهها میتواند روی عملکرد تیم ملی تأثیر بگذارد. با این حال فدراسیون وزنهبرداری روی مصوبه خود مبنی بر اینکه هر کس در اردوی تیم ملی حاضر نشود، کنار گذاشته میشود تأکید کرد و متأسفانه هیچ ارادهای هم برای حل و فصل مشکلات از سوی فدراسیون دیده نشد.
حذفشدگان به اردوی تیم ملی بازمیگردند؟
ماجرای اختلاف کیانوش رستمی و سهراب مرادی بعد از المپیک توکیو به گره کوری تبدیل شد و با یک دعوت ساده از سوی سرمربی تیم ملی حل و فصل نشد؛ پس از المپیک برخواه ملیپوشان را به اردوی تیم ملی دعوت کرد اما کیانوش و سهراب که اختلاف عمیقی با فدراسیون پیدا کرده بودند، در اردو حاضر نشدهاند و همین بهانه هم به دست فدراسیون وزنهبرداری افتاد تا افرادی را از گردونه مسابقات حذف کند که سالها برای وزنهبرداری ایران در میدانهای جهانی و المپیک افتخارآفرینی کردهاند. البته موضوع اختلاف کیانوش رستمی تنها به المپیک توکیو و حواشی که پس از آن به وجود آمد منجر نمیشود. او سالهاست که با فدراسیون وزنهبرداری دچار مشکل شده و از سال ۲۰۱۶ زیر نظر سرمربی تیم ملی کار نمیکند.
نکته جالب توجه اینکه در تمامی این سالها فدراسیون همیشه با کیانوش رستمی همراه بود و به او اجازه میداد تا تمرینات خود را به صورت انفرادی پیگیری کند، اما در جریان المپیک توکیو شرایط تغییر کرد؛ افت کیانوش رستمی هم بهانهای خوبی به دست فدراسیون داد تا او را از حضور در المپیک حذف کنند. رستمی بعد از المپیک بهصراحت گفت: «مرادی دلش نمیخواست من سومین مدال المپیکیام را در توکیو بگیرم و به همین خاطر کارشکنیها و چوب لای چرخ گذاشتنهای خودیها مانع بزرگی شد تا نتوانم در المپیک تاریخسازی کنم. او معتقد است حذف نامش از تورنمنت سوئیس و حواشی زیادی که برای او ایجاد کردند سهمیهاش را سوزاندند و اجازه ندادند تا در المپیک توکیو برای کشور و مردم افتخارآفرینی کند.»
ماجرای حذف سهراب مرادی از المپیک توکیو هم یکی از موضوعات چالشی بود که بهصراحت قهرمان وزنهبرداری ایران در مورد آن افشاگری کرد و گفت: «فدراسیون بر سر سهمیه المپیک او معامله کرده است؛ چرا که افرادی در المپیک حضور داشتند که به لحاظ رکوردی پایینتر از سهراب مرادی بودند اما فدراسیون به خاطر عدم رایزنی با سایر کشورها فرصت حضور در المپیک توکیو را از سهراب مرادی گرفتهاند. همین مسئله هم باعث شد تا سهراب مرادی بعد از المپیک توکیو،پس از دعوت سرمربی از او در اردوی تیم ملی حاضر نشود. با مصوبه جدید فدراسیون هم وزنهبردارانی که در اردوی تیم ملی حاضر نشوند فرصت حضور در مسابقات جهانی را از دست میدهند و به این ترتیب خط قرمز روی ستارههای وزنهبرداری ایران کشیده شد.»
بیشتر بخوانید؛
معرفی ملیپوشان وزنهبرداری برای حضور در مسابقات جهانی
اگر مرادی دلش برای وزنهبرداری میسوزد منشش را تغییر دهد
غیبت کیانوش رستمی و مرادی در اردو بیاحترامی بود
افرادی که بله قربانگو نیستند بهراحتی توسط مرادی حذف میشوند
مرادی یک روز هم زودتر برود به نفع وزنهبرداری است
حافظ قشقایی هم به دلیل دعوت نشدن به اردوی تیم ملی از سوی سرمربی تیم ملی کنار گذاشته است که البته قشقایی دلیل آن را هم نمیداند و در این باره گفته است: «واقعاً خودم هم نمیدانم مشکل از کجا است؛ شاید اختلاف شخصی باشد؛ به هر حال وزنه برداری خوبی که دارد این است که رکوردها مشخص است و همه چیز گواه است که من میتوانستم در مسابقات حضور داشته باشم. به اعتقاد من شاید نفراتی که به اردو دعوت شدند از نظر سرمربی شرایط بهتری داشتند و امیدوارم واقعا همینطور باشد چون من با توجه به رکوردهایم شانس کسب مدال بالایی داشتم. همانطور که در مسابقات آسیایی وزنه برداری که حدود ۲۰ کیلو رکوردش کمتر از من بود مدال گرفت در مسابقات جهانی هم وضعیت به همین شکل است. به هر حال امیدوارم دوستانی که در اردو هستند به همین صورت مدال بگیرند و ثابت شود حق من نبوده که در اردو تیم ملی باشم.»
اگرچه ستارههای تیم ملی از اردوی آمادهسازی جهانی وزنهبرداری دور ماندهاند، اما هر کدام به اشکال مختلف تمایل دارند در مسابقات جهانی و اردوی تیم ملی حضور پیدا کنند اما مسئولان فدراسیون وزنهبرداری به این موضوع واکنشی نشان نمیدهند. بدون شک عدم حضور ستارههای وزنهبرداری ایران در نتایج مسابقات جهانی تأثیر میگذارد. اتفاقی که به سود وزنهبرداری ایران نیست اما مسئولان فدراسیون چندان به این موضوع توجهی نمیکنند. بدون شک سهراب و کیانوش رستمی حضور در مسابقات جهانی را از دست دادهاند اما این روزها نام آنها برای حضور در مسابقات بازیهای آسیایی مطرح شده و گویا قرار است جلسهای برگزار شود اما از سوی فدراسیون وزنهبرداری چراغ سبزی روشن نشده و هیچ خبری هم از برگزاری جلسه و حل و فصل مشکلات نیست. به این ترتیب اگر اختلاف نظرها حل نشود این دو ملیپوش باز هم در اردوی تیم ملی حاضر نمیشوند و در شرایطی که فدراسیون هم روی مصوبه خود مبنی بر اینکه هر کس در اردوی تیم ملی حاضر نشود کنار گذاشته میشود تأکید دارد؛ آنها حضور در بازیهای آسیایی هم از دست خواهند داد و نبود این دو وزنهبرداری نامدار به ضرر تیم ملی میشود.
انتهای پیام/۴۰۵۷/پ
انتهای پیام/