دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آبان 1400 - 12:54

ملی‌پوشان شنا نیازمند انتظارات منطقی

ملی‌پوشان شنا سیر صعودی را سپری می‌کنند اما نباید از آنها انتظار غیرمنطقی داشت.
کد خبر : 620860
سینا غلامپور متین بالسینی مهرشاد افقری

به گزارش گروه ورزش خبرگزاری آنا از روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، مسابقات جهانی شنای مسافت کوتاه قطر که از تاریخ ۲۹ مهر آغاز شده بود پس از رقابت نمایندگان شنای کشورهای مختلف جهان در سه روز، سرانجام در تاریخ اول آبان به پایان رسید و مشخص شد چه تعداد از شناگران حاضر در این رقابت‌ها موفق شده‌اند سهمیه حضور در رقابت‌های جام جهانی ابوظبی امارات را کسب کنند.


همانگونه که ورزش دوستان علاقمند به رشته‌های آبی در جریان هستند تیم ملی شنای ایران متشکل از نه شناگر جوان و باتجربه در رقابت‌های قطر حضور یافته و نتایج پایان بخش این مسابقات، آینده ای درخشان برای ورزش شنای کشور را نوید داد.


حضور نه شناگر ملی پوش کشورمان در رقابت‌های شنای جام جهانی مسافت کوتاه قطر بدون احتساب نتایج به دست آمده، خود یک موفقیت مهم به حساب می‌آمد. شناگرانی که علی‌رغم وضعیت ویژه کرونایی کشور، موفق شده بودند با تلاش دوچندان، شرایط لازم را برای اعزام به رقابت‌هایی جهانی را به دست آوردند و گذشته از مورد فوق، نتایج پایانی و کسب شده توسط نمایندگان شنای کشورمان در این رقابت‌ها هم در جای خود قابل توجه و تقدیر بود.


در این پیکارها، سه شناگر مطرح کشور سینا غلامپور به همراه متین بالسینی و مهرشاد افقری سهمیه حضور در رقابت‌های شنای قهرمانی جهان ابوظبی را کسب کردند. این موفقیت از آنجا اهمیت خود را نشان می‌دهد که نمایندگان شنای کشور این سهمیه‌ها را به صورت مستقیم و بر اساس تلاش‌های خود کسب کردند و مانند بسیاری از دوره‌های قبلی این رقابت‌ها، کسب سهمیه شناگران ایرانی، از طریق سهمیه اعطایی به دست نیامد.


در کنار کسب سهمیه‌های سه‌گانه بالسینی، افقری و غلامپور، شناگران اعزامی همچنین موفق شدند تعدادی از رکوردهای شنای کشور را بهبود بخشند و این رکوردشکنی‌های شناگران در قطر هم به نوبه خود موفقیت‌های مهمی به حساب آمده و چشم انداز خوبی را برای آینده ورزش شنای کشور ترسیم می‌کند اما در رابطه با مطالب فوق، لازم است بر این نکته تأکید شود که حضور شناگران خوب و آینده‌دار در رقابت‌های جهانی آتی شنا در شهر ابوظبی امارات، زمانی می‌تواند بیشترین و کیفی‌ترین بازدهی را برای ورزش شنای کشور و همچنین ایجاد انگیزه در بین شناگران جوان و ملی‌پوش داشته باشد که از این نمایندگان، انتظارات غیرمنطقی و غیرکارشناسانه‌ای نداشته و بیهوده انتظارات افکار عمومی ورزش را از حضور آنان در رقابت‌های جهانی ابوظبی بالا نبریم.


بلکه باید تلاش کنیم تا با تشویق آنها برای کسب رکوردهای جدید و تازه‌ای برای ورزش شنای کشور، شرایطی فراهم شود تا گام‌های نخستین، مهم و تعیین کننده شناگران آینده‌دار کشورمان، بستری را فراهم کند تا سایر شناگران ملی‌پوش هم در مسیر کسب سهمیه‌های مستقیم رقابت‌های بین‌المللی شنا گام برداشته و به این طریق ان‌شاءالله در گام‌های بعدی، شاهد حضور آنها بر سکوهای سه‌گانه و برتر رقابت‌های آسیایی و جهانی بوده و بتوانند با کسب مدال برای کشورمان افتخارآفرینی کنند.


طبیعتاً تحلیل‌های غیراصولی در زمان حضور نمایندگان شنای کشور در رقابت‌های ابوظبی که در اواخر آذر سال جاری برگزار خواهد شد نه تنها به نفع ورزش شنای کشور تمام نخواهد شد بلکه ممکن است زمینه یاس و ناامیدی شناگران را حتی قبل از حضور در رقابت‌های جهانی ابوظبی موجب شده و شرایطی را فراهم کند تا آنها حتی نتوانند از تمامی ظرفیت‌های قابل توجه خود در این رقابت‌ها بهره لازم را ببرند.


توجه به نکات فوق زمانی اهمیت خود را نشان خواهد داد که بدانیم شناگران جوان و ملی پوش کشور، قطعا جریان حضور این سه نماینده شنای ایران را در رقابتهای جهانی شنا در ابوظبی با دقت تمام پیگیری کرده و نتایج مثبت حمایت افکار عمومی ورزش کشور از نمایندگان کشورمان در این رقابت‌ها، بر آنها هم تأثیر مستقیم داشته و می‌تواند انگیزه آنها را برای تداوم تلاش‌های شبانه‌روزی برای رسیدن به جایگاه بهتر ورزش شنای کشور در رقابت‌های بین‌المللی افزایش دهد.


انتهای پیام/۴۰۴۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب